top of page

Σούπερ Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα Ιανουάριος 2019 | Τελετουργία



Η σπάνια Σούπερ Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου. Αυτή η Έκλειψη συμβάλλει στο να κλείσει ο τεράστιος κύκλος εξέλιξης, θεραπείας και μεταμόρφωσης με τον οποίο εργαζόμαστε από το 2017.

Αν σκεφτούμε πίσω σε αυτή την περίοδο της ζωής μας, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πόσο έχουμε ωριμάσει και πόσο έχουμε αλλάξει. Ίσως ακόμη να συνειδητοποιούμε πώς η ζωή μας έχει πάρει νέα μορφή και μας έχει οδηγήσει σε νέα κατεύθυνση.

Αυτή η Έκλειψη στο Λέοντα είναι η τελευταία στον κύκλο, που σημαίνει ότι η τελική αναγέννηση είναι εδώ. Αυτή είναι η τελευταία περίοδος απελευθέρωσης και αποκορύφωσης σε όλη αυτή την ενέργεια και είναι η τέλεια στιγμή για τελετουργίες.

Η ενέργεια της Πανσελήνου θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Οι υποστηρικτικές κοσμικές ενέργειες θα αυξήσουν την ευαισθησία μας και θα διευκολύνουν το πέρασμα μας μέσα από τις διαστάσεις, θα ανυψώσουν τη διαίσθησή μας και θα λάβουμε αγγελική αναβάθμιση. Αυτή είναι η στιγμή για να συνδεθείτε πραγματικά με τον εσωτερικό σας κόσμο, μια στιγμή για να ανανεώσετε την ψυχή σας, να τιμήσετε το ταξίδι σας και να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και τη διαίσθηση σας. Αυτή είναι η στιγμή για να ανοίξετε το πεδίο σας στην καθοδήγηση του Σύμπαντος και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κατευθυνθεί προς την πορεία που σας καθοδηγεί το χέρι της Έκλειψης. Αυτή η Τελετουργία είναι υποστηρικτική και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τις ψυχικές και διαισθητικές σας ενέργειές. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το σύστημά σας με τη σοφία του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Τελετουργία Σούπερ Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα. Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 21 Ιανουαρίου έως και την 1 Φεβρουαρίου 2019 Θα χρειαστείτε: Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ 1 καινούριο κερί (κατά προτίμηση λευκό) Καρφίτσα ή κάτι παρόμοιο για να χαράξετε πάνω στο κερί σας Σπίρτα / αναπτήρας Στυλό και χαρτί

Οδηγίες: 1.) Ετοιμάστε τη Τελετουργία σας ως εξής: Τοποθετήστε το λευκό κερί στη μέση ενός τραπεζιού ή στο βωμό σας. Να έχετε το δωμάτιο φωτεινό και προσπαθήστε να κάνετε αυτή τη Τελετουργία μακριά από ανοιχτά παράθυρα ή ανεμιστήρες / κλιματιστικά κλπ. (Θα δείτε το λόγο αργότερα!). 2.) Καθαρίστε πρώτα την αύρα σας, στη συνέχεια το χώρο σας και το κερί. Για πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να κάνετε τον καθαρισμό, διαβάστε αυτό. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

“Κύκλοι έρχονται και κύκλοι φεύγουν, ήρθε η στιγμή να παρακολουθήσω αυτόν τον τροχό να αποκαλύπτεται. Καθαρίζω τον εαυτό μου, καθαρίζω τον εαυτό μου για να μπορώ να εξελιχθώ. Απελευθερώνω την ενέργεια που κρατά την καρδιά μου, απελευθερώνω την ενέργεια του σκοταδιού. Απελευθερώνω αυτή την ενέργεια για να μπορώ να λάμψω, απελευθερώνω αυτήν την ενέργεια για να μπορεί να φανεί η αλήθεια μου. Είμαι καθαρός. Είμαι καθαρός. Ζητώ από τους πνευματικούς μου οδηγούς να με κρατήσουν κοντά, είμαι καθαρός”.

Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας: “Ο τροχός έχει ξεκινήσει να κινείται,  οι εποχές αλλάζουν, είναι η στιγμή να καθαρίσω το παλιό. Απελευθερώνω και αφήνω όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου. Απελευθερώνω και αφήνω όλη τη στάσιμη ενέργεια σε αυτό τον χώρο. Καθαρίζω και εξαγνίζω αυτόν το χώρο, ώστε να μπορεί να καλωσορίσει στη μαγεία του νέου. Καθαρίζω και εξαγνίζω αυτόν το χώρο για να είναι φωτεινός και ελεύθερος. Ο χώρος μου καθαρίζεται. Είμαι ολοκληρωμένος. Ο χώρος μου καθαρίζεται. Είμαι προστατευμένος. Ο χώρος μου καθαρίζεται. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.” 3.) Καθίστε ή χαλαρώστε με τα μάτια κλειστά και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές. Ηρεμήστε το μυαλό σας και απλά χαλαρώστε το σώμα σας. Με τα μάτια ακόμα κλειστά, σαρώστε το σώμα σας. Ξεκινήστε από τα πόδια σας και φανταστείτε ένα όμορφο χρυσό φως να ταξιδεύει προς τα πάνω μέσα από τα πέλματά σας, μέσα από κάθε ένα από τα δάχτυλα των ποδιών σας και μετά μέχρι τους αστραγάλους σας, στα γόνατά σας κ.ο.κ. Συνεχίστε να ακολουθείτε αυτό το χρυσό φως μέχρι να ξεπροβάλλει από την κορυφή του κεφαλιού σας.

4.) Ανοίξτε τα μάτια σας, τοποθετήστε τα χέρια σας στην καρδιά σας και πείτε – “Σ ‘αγαπώ” στον εαυτό σας. Δώστε στον εαυτό σας μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και αφιερώστε ένα λεπτό για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για όλη τη σημαντική εργασία και όλες τις προσπάθειές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. 5.) Τώρα, σηκώστε το κερί (δεν το έχετε ανάψει ακόμα) και κρατήστε το στα χέρια σας: “Τιμώ τις αλλαγές που έγιναν στο σώμα, στο νου μου και στην ψυχή μου. Τιμώ τις αλλαγές της εποχής, γιατί έχω ωριμάσει πραγματικά. Ζητώ από τη μητέρα Σελήνη, από τον Ανώτερο Εαυτό μου, τους Αγγέλους μου, και τους πνευματικούς μου οδηγούς να με οδηγήσουν στο υψηλότερο μονοπάτι ώστε να ανυψωθώ. Ανυψώνομαι τώρα σε όλα όσα είμαι αληθινά. Αναδύομαι τώρα τόσο δυνατός όσο ο Ήλιος. Ζητώ καθοδήγηση, ζητώ ειρήνη, ζητώ αυτό το επόμενο κεφάλαιο να μου προσφέρει απελευθέρωση. Ζητώ αγάπη, ζητώ χρήματα, ζητώ σκοπό και θάρρος να ακολουθήσω την καρδιά μου. Ζητώ να με καθοδηγείτε πάντα ακόμα και όταν βρίσκομαι στο σκοτάδι. Ζητώ καλή υγεία, ζητώ χαρά, ζητώ όλα να είναι καλά. Το σώμα, ο νους και η ψυχή μου ακούνε το κάλεσμα μου. Η επιθυμία μου εκπληρώνεται τώρα. Όλα είναι καλά. Όλα είναι καλά.”

6.) Πάρτε το κερί σας που δεν είναι αναμμένο και την καρφίτσα και ξεκινήστε χαράζοντας μια σπείρα στο κάτω μέρος του κεριού. Καθώς το κάνετε αυτό, προσπαθήστε να είστε σε μια χαλαρή διαλογιστική κατάσταση. Αφού ολοκληρώσετε την σπείρα σας, αρχίστε να διακοσμείτε το κερί με οποιονδήποτε τρόπο σας καλεί. Μπορείτε να σχεδιάσετε, να γράψετε λέξεις για πράγματα που θέλετε να απελευθερώσετε ή για πράγματα που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλώς εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και διακοσμήστε το κερί με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Σημείωση: Αν το κερί σας είναι σε γυάλινο βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρο για να διακοσμήσετε το γυαλί αν το επιθυμείτε.

7.) Πάρτε 5 βαθιές αναπνοές και απλά αφιερώστε ένα λεπτό για να παρατηρήσετε το διακοσμημένο κερί σας. Παρατηρήστε τυχόν θέματα ή μοτίβα που έχουν αναδυθεί. Παρατηρήστε ποια σχήματα και λέξεις έχετε επιλέξει να συμπεριλάβετε. Απλά παρατηρήστε οποιεσδήποτε σκέψεις ή συναισθήματα που αναδύονται. 8.) Τώρα πάρτε το κερί σας και ανάψτε το. Τοποθετήστε τα χέρια σας σε θέση προσευχής στο κέντρο της καρδιάς σας και κοιτάξτε τη φλόγα για ένα λεπτό. Πάρτε 10 βαθιές αναπνοές και καθώς το κάνετε αυτό, φανταστείτε ότι εισπνέετε το φως της φλόγας.

9.) Παρακολουθήστε και παρατηρήστε όλα τα διαφορετικά χρώματα που συνθέτουν τη φλόγα. Αισθανθείτε τη χαλάρωση στο σώμα σας και το άνοιγμα της διαίσθησής σας καθώς συνεχίζετε να κοιτάζετε. 10.) Με καθαρό μυαλό, ρωτήστε το κερί σας μια ερώτηση. Τι θέλετε να μάθετε; Ποιες ενοράσεις ή διαισθητική σοφία θέλετε να λάβετε; Μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Κάντε την ερώτησή σας και στη συνέχεια προσέξτε τι κάνει η φλόγα. Αν η φλόγα σας…. Γίνεται μεγαλύτερη: σημαίνει ότι αυτό που θέλετε έρχεται. Το ερώτημά σας έχει ακουστεί και αυτό που θέλετε σας παραδίδεται με ευκολία μέσα στο θεϊκό χρονοδιάγραμμα. Γίνεται μικρότερη: υποδεικνύει ότι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε την προσοχή σας ή ίσως ψάχνετε ή αναζητάτε κάτι που δεν ευθυγραμμίζεται με το ανώτερο πεπρωμένο σας. Ανασχεδιάστε τον τρόπο σκέψης σας για τα πράγματα. Τρεμοπαίζει: σημαίνει ότι αυτό που θέλετε έρχεται, ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην πορεία ή προκλήσεις που χρειάζεται να ξεπεραστούν πρώτα. Αυτό δείχνει μεγάλη εξέλιξη για εσάς όσον αφορά την ερώτησή σας και θετικό αποτέλεσμα. Γέρνει προς τα αριστερά: χρειάζεται να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Το παρελθόν σας περιέχει σοφία που θα σας βοηθήσει με την απάντηση στην ερώτησή σας. Το παρελθόν σας κρατά τις απαντήσεις που ψάχνετε. Γέρνει προς τα δεξιά: στέλνετε έξω στο Σύμπαν ισχυρές προθέσεις που εισακούονται. Ωστόσο, ίσως να χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι να λάβετε αυτό που επιθυμείτε. Θα επωφεληθείτε με το να διατηρείτε το μυαλό σας σε περισσότερη διαύγεια και πιο εστιασμένο σε αυτό που επιθυμείτε.

Γέρνει προς το μέρος σας: κρατάτε το κλειδί για να λάβετε αυτό που επιθυμείτε και να αποκτήσετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Γνωρίζετε περισσότερα από όσα επιτρέπετε στον εαυτό σας να συνειδητοποιήσει. Οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί σε σας και γνωρίζετε τι να κάνετε, απλά χρειάζεται να θυμηθείτε. Γέρνει μακριά από εσάς: χρειάζεται να δράσετε για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Χρειάζεται επίσης να δώσετε προσοχή στη σύνδεση νου-σώμα. Να είστε πιο ευγενικοί με το σώμα σας και να το υποστηρίζετε με άσκηση, υγιεινή διατροφή, ύπνο κλπ. Έχει μπλε χροιά: οι πνευματικοί σας οδηγοί είναι κοντά σας και γνωρίζουν τι επιθυμείτε. Ακολουθήστε τα σημάδια του Σύμπαντος και θα σας οδηγήσουν εκεί που χρειάζεται να βρίσκεστε. Επίσης, είναι μια ένδειξη ότι έχετε ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με τους πνευματικούς οδηγούς και τους αγγέλους σας αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Δώστε στον εαυτό σας τώρα την άδεια να επικοινωνήσετε μαζί τους. Έχει πιο φωτεινή κίτρινη χροιά: χρειάζεται να γίνετε δημιουργικοί για να φέρετε στη ζωή σας ότι επιθυμείτε. Έχετε δημιουργική ενέργεια που χρειάζεται να ξεκλειδωθεί και θα σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Επίσης, υποδεικνύει επιτυχία σε ένα δημιουργικό πεδίο.

Ακούγεται ήχος από το σπινθήρισμα της φλόγας: οι πνευματικοί σας οδηγοί / ο ανώτερος εαυτός σας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, αλλά δεν μπορείτε να ακούσετε. Χρειάζεται να ανοίξετε την καρδιά σας και να καθαρίσετε το μυαλό σας για να λάβετε το μήνυμά σας. Το καλύτερο που μπορείτε να ακολουθήσετε εδώ είναι η διαίσθησή σας. Ίσως να διαπιστώσετε ότι η φλόγα σας κάνει περισσότερες από μία ενέργειες, οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να λάβετε αυτό που αντηχεί περισσότερο με εσάς. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε όσες ερωτήσεις επιθυμείτε. Κάθε φορά να ευχαριστείτε το κερί, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να συγκεντρώνεστε ξανά ενδιάμεσα από κάθε ερώτηση.

11.) Μόλις ολοκληρώσετε με τις ερωτήσεις σας, κοιτάξτε ξανά τη φλόγα του κεριού για 7 αναπνοές. Κλείστε τα μάτια σας και δείτε τα χρώματα που χορεύουν πίσω από τα μάτια σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτό για άλλες 11 αναπνοές. 12.) Μόλις αρχίσουν να ξεθωριάζουν τα χρώματα, φανταστείτε να εμφανίζεται μια πόρτα. Πίσω από αυτή την πόρτα βρίσκεται αυτό στο οποίο χρειάζεται να επικεντρωθείτε αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Ένα σημαντικό μήνυμα υπάρχει πίσω από αυτή την πόρτα. Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την πόρτα και δείτε τι βρίσκεται πίσω. Προσπαθήστε να μην κρίνετε, απλώς παρατηρήστε.

13.) Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε τα μάτια σας και αισθανθείτε ελεύθεροι να καταγράψετε αυτό που είδατε ή βιώσατε πίσω από την πόρτα για να το θυμηθείτε ή να εργαστείτε με αυτό τους επόμενους μήνες. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα και αν δεν φαίνονται σημαντικές, καθώς ποτέ δεν ξέρετε που θα φανούν χρήσιμες. 14.) Για να κλείσετε τη Τελετουργία, τοποθετήστε τα χέρια σας σε θέση προσευχής πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας. Αφιερώστε ένα λεπτό για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, τους οδηγούς σας και τους αγγέλους. Επίσης, μπορείτε να πείτε αυτή την προσευχή κλεισίματος, αν το επιθυμείτε: “Μια νέα πόρτα έχει ανοίξει, ένα νέο ταξίδι έχει αρχίσει. Ευχαριστώ το Σύμπαν για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Ευχαριστώ το σώμα μου, ευχαριστώ το μυαλό μου, ευχαριστώ τον εαυτό μου που είναι ευγενικός. Ευχαριστώ το Σύμπαν για τη Θεία καθοδήγηση που έλαβα, ευχαριστώ τον εαυτό μου για όλα όσα έχει επιτύχει. Ευχαριστώ τα μηνύματα που ήρθαν σήμερα και παραμένω ανοιχτός σε οποιαδήποτε περαιτέρω καθοδήγηση μπορεί να εμφανιστεί στο μονοπάτι μου. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ”. 15.) Αφήστε το κερί σας να καίει για όσο διάστημα είστε κοντά και μπορείτε να το παρακολουθείτε (για λόγους ασφαλείας). Μπορείτε να συνεχίσετε να ανάβετε το κερί όποτε είναι βολικό για εσάς, αλλά προσπαθήστε να το κάνετε εντός 28 ημερών από την ολοκλήρωση αυτής της Τελετουργίας.

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία


194 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page