top of page
Writer's pictureAngela Kritikou

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό


photo at www.wall.alphacoders.com

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 6 Οκτωβρίου 2021 στο ζώδιο του Ζυγού που κρατάει το κλειδί της ισορροπίας και της αρμονίας.


Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας κοσμικών μετατοπίσεων και αλλαγών και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό βοηθάει να ξεκινήσουμε πολλά από αυτά που θα βιώσουμε όλο το μήνα. Την περίοδο αυτής της Νέας Σελήνης έχουμε τέσσερα κοσμικά σώματα στο Ζυγό, δημιουργώντας ένα stellium και φέρνοντας το στοιχείο του αέρα έντονα στη συνειδητότητα μας.


Το στοιχείο του αέρα κυριαρχεί στις διαδικασίες της σκέψης μας και μπορεί να αποτελέσει καύσιμο για εμπνευσμένες ιδέες και νέους τρόπους σκέψης για τα πράγματα. Το ισχυρό στοιχείο του αέρα μπορεί επίσης να αναδεύσει τους ανέμους της αλλαγής, οδηγώντας μας να ανοίξουμε το μυαλό μας σε νέες δυνατότητες ή ευκαιρίες.


Αυτή η ευθυγράμμιση κοσμικών σωμάτων στον Ζυγό περιλαμβάνει τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή και τον Άρη. Καθώς όλοι αυτοί οι πλανήτες συντονίζονται στο ζώδιο του Ζυγού, αυτό θα είναι ένα ισχυρό θέμα με το οποίο θα εργαστούμε.


Η ενέργεια του Ζυγού έχει να κάνει με την εξεύρεση ισορροπίας, την αναζήτηση της μέσης λύσης και την εξέταση των πραγμάτων και από τις δύο πλευρές. Ο Ζυγός έχει το χάρισμα να μπορεί να ισορροπήσει τη ζυγαριά έτσι ώστε όλοι να αισθάνονται ότι παίρνουν το δίκαιο μερίδιό τους.


Σε βαθύτερα επίπεδα όμως, η ενέργεια του Ζυγού αφορά τη συνεργασία. Έχει να κάνει με την αρμονία με τους άλλους, με τη φύση και με όλη τη ζωή. Έχει να κάνει με το να βλέπει κανείς την ενότητα και τη δυαδικότητα και να ζει τη ζωή από αυτόν τον χώρο.


Παρόλα αυτά, όταν η ενέργεια του Ζυγού είναι ισχυρή, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε την ανάγκη για συμβιβασμό ή ίσως να γείρετε τη ζυγαριά ώστε να είναι υπέρ αυτών που αγαπάτε. Ενώ κάποιε φορές αυτό είναι καλό, είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας ότι θα χάσουμε την αίσθηση του εαυτού μας και θα συμβιβαστούμε πάρα πολύ για χάρη των άλλων.


Εάν έχετε την τάση να ευχαριστείτε συνεχώς τους άλλους ανθρώπους, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα αποτελέσει το ξύπνημα σας για να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να ισορροπήσετε τη ζυγαριά στη δική σας ζωή.


Ο Άρης είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε αυτήν τη Νέα Σελήνη. Ο Άρης έχει να κάνει με τη δράση, την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και το να ακολουθούμε αυτό που επιθυμούμε. Η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλο κίνητρο και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας για να κάνουμε καινοτομίες.


Ο Άρης μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει και να αυξήσει τα συναισθήματά μας. Οπότε αν νιώθουμε ότι έχουμε δώσει πάρα πολλά σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας, θα αισθανθούμε ότι αυτά τα συναισθήματα ενεργοποιούνται υπό αυτή τη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου.


Κάθε Νέα Σελήνη είναι πάντα μια θαυμάσια περίοδος για να κάνετε αλλαγές και να βάλετε τις βάσεις για νέες συνήθειες. Οπότε αν υπάρχουν πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον στη ζωή σας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε κάποιες αλλαγές και να φέρετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας.


Που δώσατε ή λάβατε πάρα πολλά; Πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη δυναμική για να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία και αρμονία;


Αξιοποιήστε την κινητήρια δύναμη του Άρη για να είστε τολμηροί και θαρραλέοι στις αποφάσεις σας. Να γνωρίζετε ότι είστε άξιοι να λάβετε και ότι έχετε την αντοχή και την ενέργεια να δώσετε όταν χρειάζεται.


Υπάρχει απεριόριστη αγάπη σε αυτό το Σύμπαν, οπότε να γνωρίζετε ότι είναι στη δική σας δύναμη να λαμβάνετε και να δίνετε ισάξια.


Ο Δίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή ταξιδεύει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι επίσης πολύ δραστήριος σε αυτή τη Νέα Σελήνη.


Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας. Η ενέργειά του θα μας υπενθυμίσει ότι ζούμε σε έναν άφθονο κόσμο και ότι υπάρχει πάντα αρκετό για να ρέει όταν η ζυγαριά είναι σε ισορροπία.


Υπάρχουν πολλές αδικίες και ανισορροπίες σε αυτόν τον κόσμο. Παρόλα αυτά, μπορούμε να ξεκινήσουμε μέσα από τις δικές μας καρδιές και να ανακαλύψουμε τρόπους για να δημιουργήσουμε τη δική μας αίσθηση ισορροπίας.


Εάν αισθάνεστε ότι η ενέργεια της αφθονίας λείπει από τη ζωή σας, δείτε αν μπορείτε να μετατοπίσετε τη νοοτροπία σας σε έναν τόπο ευγνωμοσύνης. Δείτε αν μπορείτε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να αναζητήσει την ασημένια επένδυση σε οποιεσδήποτε προκλήσεις έχουν έρθει στο μονοπάτι σας.


Και, αν αισθάνεστε ότι έχετε λάβει μια επιπλέον γενναιόδωρη δόση αφθονίας στη ζωή σας, δείτε αν μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους να δώσετε και να μοιραστείτε μερικούς από τους πόρους σας με άλλους, ή ακόμα και με τη Μητέρα Γη.


Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο Ζυγό είναι μια υπέροχη περίοδος για να συνδεθείτε με την αφθονία, για να γνωρίσετε ότι είστε άξιοι για αυτήν, για να την λάβετε, για να γεμίσετε τον εαυτό σας με αυτήν και, στη συνέχεια, να την επεκτείνετε γύρω σας ώστε να διατηρηθεί σε ροή και σε κατάσταση ισορροπίας.


Την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ο Πλούτωνας έρχεται σε ευθεία τροχιά μετά από την ανάδρομή πορεία του από τον Απρίλιο.


Την ημέρα που ένας πλανήτης γυρίζει σε ευθεία τροχιά θεωρείται ημέρα δύναμης και καθώς συμπίπτει με τη Νέα Σελήνη, θα αποτελέσει σημαντική ενέργεια που θα παρατηρήσουμε και θα νιώσουμε.


Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης. Μπορεί μερικές φορές να φέρει βαθιές και μακροχρόνιες καταλήξεις, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο για να πάρουμε αυτό που έχει πεθάνει και να το αναγεννήσουμε σε κάτι νέο.


Καθώς ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος τους τελευταίους μήνες, μας καλούσε να κοιτάξουμε πίσω στο χρονικό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021. Τι έφυγε μακριά μας και τι αναγεννήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου; Πώς μεταμορφωθήκαμε;


Ο Πλούτωνας έχει μια πολύ λεπτοφυή ενέργεια. Όμως, με τις ενεργοποιημένες δυνάμεις της Νέας Σελήνης μας προσφέρεται μια καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε τις μεταμορφώσεις στη ζωή μας και να τιμήσουμε τυχόν θανάτους ή αναγεννήσεις που έχουν συμβεί.


Ο Οκτώβριος είναι ένας πολυάσχολος μήνας και φαίνεται ότι αυτή η Νέα Σελήνη το αντανακλά αυτό. Υπάρχουν πολλές ενέργειες για να εργαστείτε και να απολαύσετε. Αυτός ο νέος σεληνιακός κύκλος είναι ένας κύκλος ευκαιριών, αφθονίας και δημιουργίας ισορροπίας.

Κάντε το να δουλέψει για εσάς!




Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στο Ζυγό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Comments


bottom of page