top of page

Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στον Κριό


photo at www.wallpaperflare.com

Στις 20 Οκτωβρίου τόσο ο Άρης όσο και ο Πλούτωνας είναι εξαιρετικά δραστήριοι υπό την Πανσέληνο στον Κριό, προσθέτοντας ένα στρώμα έντασης.


Τόσο ο Άρης όσο και ο Πλούτωνας μπορούν να αναδεύσουν οποιαδήποτε υποκείμενη αστάθεια, φέρνοντάς την στην επιφάνεια για κάθαρση και μεταμόρφωση. Η παρουσία του Πλούτωνα στην Πανσέληνο του Οκτωβρίου υποδηλώνει επίσης ότι θα καθοδηγηθούμε να αναγεννηθούμε σε κάποιο τομέα της ζωής μας. Λάβετε υπόψη ότι για να συμβεί μια αναγέννηση, χρειάζεται πρώτα κάτι να καθαριστεί.


Η φλογερή ενέργεια του Κριού, μαζί με τη δραστηριότητα του Άρη και του Πλούτωνα υποδηλώνει επίσης ένα ισχυρό κίνητρο και επιθυμία για δράση. Είναι σημαντικό να έχετε ενσυνειδητότητα στο τι είναι αυτό που σας ωθεί να κινηθείτε- είναι η αγάπη ή ο φόβος; Ο Άρης είναι ο ατρόμητος πολεμιστής και αυτό ενισχύεται με την ενέργεια του Κριού. Οπότε αξιοποιήστε τις δονήσεις αυτής της Πανσέληνου για να νικήσετε τους φόβους σας και να οδηγήσετε με την αγάπη στη θέση του οδηγού.


Παρόλο που πρόκειται για μια έντονη Πανσέληνο, θα φέρει κάποιο κλείσιμο σε καταστάσεις που απαιτούσαν την προσοχή σας το τελευταίο διάστημα.


Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 | 21.00


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

trinity.healing.centre.info@gmail.com

bottom of page