top of page

Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω Ιανουάριος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία της Νέας Σελήνης/Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να καλωσορίσετε τη νέα ενέργεια και το νέο μονοπάτι που ανοίγει για εσάς.

Η Νέα Σελήνη και η μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου θα ανοίξει ένα νέο μονοπάτι για όλους μας. Αυτό το μονοπάτι θα μας προσφέρει μια διαφορετική πορεία και θα ανοίξει τα μάτια μας σε νέες δυνατότητες.

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για το 2019 όπου καθοδηγούμαστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας. Σε αυτές τις αλλαγές θα εργαστούμε τους επόμενους μήνες. Οπότε αν και δεν κατανοούμε ακόμα προς τα που μας οδηγούν, μπορούμε να εμπιστευθούμε ότι μας αποκαλύπτουν ένα νέο δυναμικό.

Αυτή η Τελετουργία έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να καλωσορίσετε αυτή τη νέα ενέργεια και αυτό το νέο μονοπάτι που ανοίγει για εσάς. Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει επίσης να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και τους στόχους σας για το 2019.

Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω -Τελετουργία για Νέα Ξεκινήματα

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 6 έως τις 17 Ιανουαρίου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Αρωματικό στικ ή φασκόμηλο

  • 1 Ρεσω (κατά προτίμηση λευκό)

  • 3 10λεπτα ή άλλα μικρά κέρματα

  • 3 φύλλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα κήπου, φύλλα δάφνης ή φύλλα μέντας)

  • 3 κομμάτια μικρού χαρτιού

  • Στυλό ή μολύβι

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό, παρακαλώ διαβάστε αυτό.

Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας μπορείτε να λέτε το παρακάτω μάντρα ή να γράψετε το δικό σας:

“Καθαρίζω τον εαυτό μου μπροστά και πίσω, καθαρίζω τον εαυτό μου μπροστά και πίσω. Απελευθερώνω την ενέργεια της χρονιάς που πέρασε. Απελευθερώνω την ενέργεια της χρονιάς που πέρασε. Ανοίγω τον εαυτό μου για να λάβω. Ανοίγω τον εαυτό μου για να λάβω. Πολλές ευλογίες έρχονται τώρα στο μονοπάτι μου. Πολλές ευλογίες έρχονται τώρα στο μονοπάτι μου. Είμαι ένα με τον εαυτό μου. Είμαι ένα με το Σύμπαν. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Καθώς εξαγνίζετε το χώρο σας, απαγγείλετε το ακόλουθο μάντρα ή γράψτε το δικό σας:

“Καθαρίζω αυτό το χώρο. Καθαρίζω το σπίτι μου. Το γεμίζω με πολλή αγάπη, χαρά και ευτυχία. Το σπίτι μου είναι ασφαλές. Το σπίτι μου είναι προστατευμένο. Το σπίτι μου είναι καθαρό. Φως γεμίζει το δωμάτιο. Φως γεμίζει αυτό εδώ το χώρο. Μόνο η αγάπη κατοικεί εδώ. “

2.) Ξεκινήστε τη Τελετουργία σας ανάβοντας το ρεσω και τοποθετώντας τα νομίσματα, το χαρτί και τα φύλλα μπροστά του σε σειρά. Τοποθετήστε το στυλό σας δίπλα.

3.) Κλείστε τα μάτια και πάρτε 10 αναπνοές από την κοιλιά. Καθώς εισπνέετε νιώστε την κοιλιά σας να επεκτείνεται. Στην εκπνοή, νιώστε την να μαζεύεται.

4.) Μόλις νιώσετε ότι έχετε χαλαρώσει, μπορείτε να πάρετε το στύλο και να γράψετε ένα πράγμα που θέλετε να υλοποιήσετε για τον εαυτό σας αυτή τη χρονιά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα γράψετε- γράψτε το πιο μεγάλο σας όνειρο! Διπλώστε το χαρτί και τοποθετήστε το πάνω σε ένα από τα φύλλα.

5.) Τώρα μπορείτε να πάρετε το επόμενο κομμάτι χαρτί και να γράψετε πώς θέλετε να αισθάνεστε το 2019. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε συναίσθημα ή κατάσταση που επιθυμείτε, όπως χαλαρός, χαρούμενος, δραστήριος και ούτω καθεξής. Μόλις το γράψετε, διπλώστε το χαρτί και τοποθετήστε το πάνω στο δεύτερο φύλλο.

6.) Με το τρίτο σας χαρτί, γράψτε μια επιθυμία που θέλετε για το μέλλον. Μπορεί επίσης να είναι κάτι μεγαλύτερο και πέρα από τον εαυτό σας, όπως ειρήνη για όλα τα όντα, ή καλή υγεία για τους αγαπημένους σας. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που θα γράψετε εδώ. Διπλώστε και αυτό το χαρτί και τοποθετήστε το πάνω στο τελευταίο φύλλο.

7.) Πάρτε το πρώτο φύλλο με το κομμάτι χαρτί στο οποίο έχετε γράψει αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε και τοποθετήστε ένα κέρμα πάνω του. Θα πρέπει να έχετε το φύλλο σας στο κάτω μέρος, το χαρτί στη μέση και το νόμισμα από πάνω. Διπλώστε το φύλλο για να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο το χαρτί και το κέρμα. Κρατήστε το με τα δύο σας χέρια και απαγγείλετε το παρακάτω:

“Έχω τη δύναμη να υλοποιήσω, έχω τη δύναμη να φέρω μόνο το καλύτερο. Το αίτημα μου να εκδηλωθεί (εισάγετε εδώ αυτό που έχετε γράψει) εισακούστηκε και είμαι έτοιμος να δεχτώ. Ανοίγω για να λάβω. Ότι είναι δικό μου είναι ήδη εδώ. Σε ευχαριστώ Σελήνη, σε ευχαριστώ Ήλιε, ξέρω ότι το αίτημα μου έχει ήδη εκπληρωθεί. “

Μετά την απαγγελία αυτού του μάντρα, πάρτε μια βαθιά εισπνοή και εκπνεύστε στη δέσμη που κρατάτε. Φανταστείτε ότι ενεργοποιείτε τη δέσμη σας, έτσι ώστε αυτό που ζητήσατε να εκδηλωθεί στη ζωή σας. Μόλις ολοκληρώσετε, τοποθετήστε τη δέσμη στην άκρη.

8.) Πάρτε την επόμενη δέσμη που γράψατε το συναίσθημα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία διπλώνοντας το φύλλο όσο το δυνατόν περισσότερο (όπως και με τη πρώτη δέσμη). Κρατώντας τη δέσμη στα χέρια σας, επαναλάβετε το ακόλουθο:

“Έχω τη δύναμη να επιλέξω πώς να αισθάνομαι. Έχω τη δύναμη να αισθάνομαι (εισάγετε εδώ αυτό που έχετε γράψει). Προσκαλώ μόνο (εισάγετε εδώ) στη ζωή μου. Το καλώ τώρα. Είθε η ζωή μου το 2019 να είναι μια αντανάκλαση (εισάγετε εδώ), είθε το Σύμπαν να συνωμοτήσει για να μου φέρει όλα όσα δημιουργούν αυτό το συναίσθημα. Και σε δύσκολες περιόδους, είθε το συναίσθημα (εισάγετε εδώ) να έρχεται σε μένα με ευκολία. Είθε το συναίσθημα (εισάγετε εδώ) να είναι εύκολο για μένα, ανεξάρτητα από το τι βιώνω. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Μετά την απαγγελία αυτού του μάντρα, πάρτε μια βαθιά εισπνοή και εκπνέετε ξανά στη δέσμη. Τοποθετήστε την στην άκρη.

9.) Πάρτε την τελευταία δέσμη και επαναλάβετε τη διαδικασία:

“Καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται, κάνω την ευχή για (εισάγετε εδώ). Ακούστε την ευχή μου, λάβετε την σωστά, γιατί γνωρίζω ότι μόνο ο χρόνος μπορεί να μιλήσει. Έχω όλα όσα χρειάζομαι, έχω όλα όσα ζήτησα και γνωρίζω ότι αυτή η ευχή έχει ήδη εκπληρωθεί γρήγορα, σωστά και με ασφάλεια. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Φυσήξτε στην εκπνοή και πάλι στη δέσμη και τοποθετήστε την στην άκρη.

10.) Πάρτε 3 βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να επανέλθετε στο κέντρο σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας σε θέση προσευχής και ευχαριστήστε για όλες τις ευλογίες που λάβατε αυτήν τη χρονιά και το Σύμπαν που άκουσε και γείωσε τα αιτήματά σας. Αφού το κάνετε αυτό, σβήστε το ρεσω.

11.) Πάρτε τις δέσμες σας και θάψτε τες στη γη. Προσπαθήστε να το κάνετε μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων.

Να έχετε μια Όμορφη Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη!


222 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page