top of page

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό Νοέμβριος 2018 | Τελετουργία



Στη Τελετουργία της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό θα καθοδηγηθείτε να ορίσετε μια νέα πρόθεση για να μπορέσετε να εστιάσετε στο μέλλον με ανοιχτή καρδιά.

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου έχει μια ζεστή, ασαφής αίσθηση. Παρόλο που μπορεί να πυροδοτήσει ευαισθησίες, είναι εδώ για να μας βοηθήσει να συντονιστούμε με την καρδιά μας. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι εδώ για να θυμηθούμε τη δύναμη που έρχεται όταν επιλέγουμε να δράσουμε από την πλευρά της αγάπης.

Από την Πανσέληνο του Ταύρου τον Οκτώβριο, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ορισμένες έντονες ενέργειες και ίσως να νιώσαμε θυμωμένοι, απογοητευμένοι, ή ένοχοι.

Αλλά τώρα, υπό την ενέργεια της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό, είναι η τέλεια στιγμή να απελευθερώσετε οποιαδήποτε από αυτές τις αρνητικές προσκολλήσεις και να εστιάσετε στη θεραπεία των τραυμάτων της καρδιάς.

Σε αυτήν τη Τελετουργία θα καθοδηγηθείτε πως να συνδεθείτε με την καρδιά σας και να απελευθερώσετε τυχόν μπλοκαρίσματα που σας κρατούν συνδεδεμένους με επώδυνες προσκολλήσεις. Επίσης, θα καθοδηγηθείτε να ορίσετε μια νέα πρόθεση, για να μπορέσετε να εστιάσετε στο μέλλον με ανοιχτή καρδιά.

Αυτή η Τελετουργία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημερομηνία, αλλά γίνεται καλύτερα από τις

7-19 Νοεμβρίου 2018.

Τελετουργία Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

Θα χρειαστείτε:

  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ για τον καθαρισμό

  • 2 ρεσώ (κατά προτίμηση λευκά)

  • 2 κομμάτια χαρτί

  • Στυλό

Οδηγίες:

1.) Ανάψτε τα ρεσώ σας και τοποθετήστε τα σε μια ευθεία γραμμή λίγα εκατοστά μακριά μπροστά σας. Μετά ξεκινήστε τον καθαρισμό στην αύρα και στο χώρο σας. Ξεκινήστε πρώτα με την αύρα σας και στη συνέχεια μετακινηθείτε στο χώρο σας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό, διαβάστε αυτό: Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία

Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας λέτε:

“Καθαρίζω και απελευθερώνω τον εαυτό μου από τα βαριά φορτία του παρελθόντος. Απελευθερώνω όλα όσα με εμποδίζουν να είμαι εγώ. Απελευθερώνω όλα όσα έχουν καλύψει τη διαύγειά μου και κάνουν βαριά την καρδιά μου. Τώρα είμαι ελεύθερος. Τώρα είμαι ελεύθερος. Τώρα είμαι ελεύθερος να είμαι εγώ!”

Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας, επαναλάβετε το παρακάτω μάντρα:

“Καθαρίζω το χώρο μου με φως και με στοργική ενέργεια. Καλώ την ευημερία, την ηρεμία, τη χαρά, τη δημιουργικότητα και την αφθονία στο σπίτι μου. Γεμίζω το σπίτι μου με αγάπη και χαρά. Καθαρίζω την ενέργεια, ώστε το σπίτι μου να ακτινοβολεί στα υψηλότερα επίπεδα. Το σπίτι μου είναι καθαρό. Το σπίτι μου είναι καθαρό. “

2.) Καθίστε μπροστά στα ρεσώ σας και χρησιμοποιήστε τα κομμάτια του χαρτιού σας. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές για να συντονιστείτε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στο κέντρο της καρδιάς σας και αναπνεύστε άλλες 10 αναπνοές. Καθώς το κάνετε αυτό, δείτε εάν μπορείτε να βυθιστείτε μέσα στην ηρεμία της καρδιάς σας.

3.) Πάρτε το στυλό σας και το ένα φύλλο χαρτί και γράψτε κάτι που θέλετε να απελευθερώσετε ή να θεραπεύσετε μέσα στην καρδιά σας. Μπορείτε να απελευθερώσετε μια προσκόλληση σε μια σχέση ή ένα άτομο, μπορείτε να απελευθερώσετε μια προσκόλληση σε μια επίπονη κατάσταση, μπορείτε να απελευθερώσετε μια παλιά πεποίθηση που σας εμποδίζει να νιώσετε την αγάπη. Απλά συντονιστείτε με ότι αισθάνεστε πιο σημαντικό για αυτήν την περίοδο. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, οπότε απελευθερώστε αυτό που αληθινά επιθυμείτε.

4.) Μόλις καταγράψετε τι θέλετε να απελευθερώσετε, αναδιπλώστε το κομμάτι χαρτί και κρατήστε το στα χέρια σας. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και στη συνέχεια φυσήξτε πάνω στο χαρτί σαν να απελευθερώνετε ότι γράψατε, μέσα από την αναπνοή σας. Συνεχίστε να φυσάτε στο χαρτί μέχρι να αισθανθείτε ότι τα έχετε απελευθερώσει όλα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 20 αναπνοές.

5.) Μόλις αισθανθείτε την απελευθέρωση, τοποθετήστε το διπλωμένο χαρτί μπροστά από το ρεσώ στα αριστερά. Τώρα, πάρτε το άλλο φύλλο χαρτί και γράψτε ένα πράγμα που θα κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ανοίξει και να συνδεθεί με την καρδιά σας. Μπορείτε να γράψετε μια πρακτική αυτο-αγάπης, μια υπενθύμιση για να προσκαλέσετε χαρά στη ζωή σας, ένα στόχο, ένα μάντρα – οτιδήποτε επιθυμείτε. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να γράψετε, τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στην καρδιά σας, κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι έχετε μια συνομιλία με την καρδιά σας. Ρωτήστε την καρδιά σας τι χρειάζεται από εσάς, ζητήστε την καθοδήγηση της καρδιάς σας. Ίσως να εκπλαγείτε από την απάντηση που θα πάρετε.

6.) Μόλις γράψετε την απάντησή σας στο δεύτερο κομμάτι χαρτιού, αναδιπλώστε το και φυσήξτε μέσα σε αυτό. Αυτή τη φορά αντί να φανταστείτε ότι απελευθερώνετε κάτι, φανταστείτε ότι φυσάτε την επιθυμία σας στους Ουρανούς. Δεν χρειάζεται να φυσήξετε επανειλημμένα εδώ, μια δυνατή αναπνοή είναι αρκετή!

7.) Τοποθετήστε αυτό το διπλωμένο κομμάτι χαρτιού μπροστά από το ρεσώ στα δεξιά. Τώρα, τοποθετήστε απαλά τα δύο σας χέρια σας σε κάθε κομμάτι χαρτιού. Το αριστερό σας χέρι πρέπει να είναι πάνω από το χαρτί “απελευθέρωσης” και το δεξί χέρι πρέπει να είναι πάνω από το χαρτί “πρόθεση”. Με τα χέρια σας να ακουμπούν πάνω από κάθε κομμάτι χαρτιού, απαγγείλετε το παρακάτω μάντρα:

“Έξω με το παλιό και μέσα με το καινούριο. Απελευθερώνω το παρελθόν ώστε να μπορώ να είμαι καινούριος. Απελευθερώνω το παρελθόν για να ανοίξει η καρδιά μου. Απελευθερώνω τις προσκολλήσεις που με κρατούν πίσω. Απελευθερώνω ώστε να μπορώ να είμαι σε καλό δρόμο. Καλωσορίζω το καινούριο. Καλωσορίζω μέσα στην καρδιά μου. Η καρδιά μου ανοίγει τώρα και αυτό είναι το νέο μου ξεκίνημα. “

8.) Πάρτε το χαρτί που είναι στο αριστερό σας χέρι και τσαλακώστε το ή κόψτε το ως συμβολισμό ότι το έχετε απελευθερώσει. Μπορείτε να το πετάξετε για ανακύκλωση. Πάρτε το χαρτί που βρίσκεται στο δεξί σας χέρι και αφήστε το μεταξύ των δύο ρεσώ για όλη τη νύχτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει τα ρεσώ σας πριν κοιμηθείτε.

9.) Το πρωί, πάρτε το κομμάτι χαρτί και είτε αφήστε το κάπου για να θυμηθείτε την πρόθεσή σας στο μέλλον, είτε θάψτε το στο χώμα σαν να φυτεύετε τον σπόρο της πρόθεσης.

Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!


94 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page