top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Ταύρο



H Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου στις 24 και θα βοηθήσει να συνδεθούμε με την εσωτερική μας ηρεμία. Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Ταύρο.

Υπάρχει μια ηρεμία που συνήθως συμβαίνει ακριβώς πριν ξεσπάσει μια δυνατή θύελλα. Ο καιρός γίνεται λίγο πιο ζεστός, ο αέρας λίγο ξηρότερος, και ο άνεμος ηρεμεί. Έτσι, ώστε τα πράγματα να σταθεροποιηθούν πριν εμφανιστεί η καταιγίδα. Αυτή είναι η ηρεμία πριν από τη θύελλα και ίσως ο τρόπος της Μητέρας Φύσης για να προστατευτεί.

Η Πανσέληνος στις 24 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η γήινη Πανσέληνος είναι εδώ για να μας σταθεροποιήσει. Να μας ενδυναμώσει και να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τι πυροδοτεί τα θέματα μας και ποια είναι τα αδύναμα σημεία μας. Έτσι, θα συντονιζόμαστε με την ηρεμία μας πολύ πιο εύκολα κάθε φορά που η ζωή θα φέρνει μια καταιγίδα στο δρόμο μας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Πανσέληνος στον Ταύρο αναγκαστικά θα φέρει κάποια καταιγίδα στον δρόμο μας. Σίγουρα, όμως μεταφέρει μια άστατη ενέργεια που πιθανότατα θα προκαλέσει κάποιο θυελλώδη καιρό.

Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι επίσης πολύ δραστήρια γύρω από αυτή την Πανσέληνο. Ότι θέματα κι αν ανακατεύει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αγάπη και τις σχέσεις θα είναι το νούμερο ένα στη λίστα μας.

Μερικές φορές όταν μια καταιγίδα εμφανίζεται στη ζωή μας, έχουμε την τάση να είμαστε αντιδραστικοί, ή να είμαστε αμυντικοί. Ή να τρέχουμε και να κρυβόμαστε χωρίς να αντιμετωπίζουμε αυτό που βρίσκεται μπροστά μας.

Μερικές φορές αυτές οι καταιγίδες εμφανίζονται προς έκπληξη μας και χρειάζεται να κάνουμε ότι είναι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή. Όμως, άλλες φορές υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια που μας λένε ότι η κατάσταση που πρόκειται να εισέλθουμε θα έχει παγίδες ή μεγάλες προκλήσεις.

Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, είναι σημαντικό να σταματάμε και να συντονιζόμαστε με την ηρεμία μας πριν εισέλθουμε στην καταιγίδα. Διαφορετικά, θα αρχίσουμε να πετάμε σαν ένα μπαλόνι που ξεφουσκώνει και κινείται με μεγάλη ταχύτητα παντού. Όταν βρισκόμαστε σε αυτήν την αδύναμη κατάσταση, είναι πολύ πιο φυσικό το εγώ μας να πάρει τον έλεγχο ως λύση για να προστατευτούμε.

Όταν το εγώ μπαίνει μπροστά, είναι πραγματικά δύσκολο να δείτε την αλήθεια. Αντί γι’ αυτό, εστιάζετε στην επιβίωση με κάθε κόστος ή οποιοδήποτε μέσο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πληγώσετε κάποιον ή θα πείτε κάτι που δεν το πιστεύετε αληθινά.

Όλοι έχουμε ένα συνδυασμό κουμπιών που όταν πατηθούν αντί να βοηθήσουμε, τελικά αντιδρούμε από μια κατάσταση χαμηλότερης συνειδητότητας. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας, και αυτό μπορεί να συμβεί συχνά, εκτός και αν δώσουμε την κατάλληλη προσοχή.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια στιγμή επίγνωσης, και τότε μπορείτε να νιώσετε ήρεμοι, ακόμα κι αν η καταιγίδα δυναμώνει γύρω σας.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Ταύρο θα σας καθοδηγήσει να προχωρήσετε μέσα σας, να υποχωρήσετε και να σκεφτείτε την ηρεμία σας.

  • Πόσο συχνά μπορείτε να βρείτε αυτό το μέρος στην καθημερινή σας ζωή;

  • Πόσο συχνά μπορείτε να παραμείνετε κεντραρισμένοι και σε ισορροπία;

  • Πόσο συχνά μπορείτε να παραδοθείτε και να επιτρέψετε στα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορούν να δοθούν μόνο αν αφιερώσετε χρόνο για το ταξίδι μέσα στο εσωτερικό σας κόσμο. Όταν φτάσετε εκεί και εμφανιστούν οι απαντήσεις, συνεχίστε να πιέζετε και μη ρωτήσετε το Σύμπαν, ούτε τη Σελήνη, αλλά ρωτήστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ρωτήστε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε και να αυξήσετε αυτόν τον χώρο ηρεμίας μέσα σας.

Κάθε Πανσέληνος έχει έναν τρόπο να βελτιώνει τα πράγματα στη ζωή μας. Μερικές φορές μας επιτρέπει να δούμε τα πράγματα με περισσότερη διαύγεια από ότι μπορούσαμε πριν. Μας επιτρέπει να βλέπουμε την αλήθεια του τρόπου που ζούμε, μας επιτρέπει να βλέπουμε τα στοιχεία που πυροδοτούν τα θέματά μας. Μας καθοδηγεί πώς να συγχωρούμε. Πως να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα γύρω μας και να αναδομούμε τομείς της ζωής μας που έχουν παραμεληθεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι καταιγίδες πάντα θα εμφανίζονται στο δρόμο μας. Δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, δεν μπορούμε πάντα να τρέχουμε και να κρυβόμαστε. Η ζωή φέρνει καταιγίδες και χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσουμε.

Όσο πιο ευθυγραμμισμένοι είμαστε με την αλήθεια μας, τόσο περισσότερη πίστη έχουμε στον εαυτό μας. Tόσο περισσότερο αγαπάμε τον εαυτό μας και τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να το ξεπεράσουμε.

Όλοι έχουμε αδυναμίες, αλλά μπορούμε να ενισχύσουμε άλλους τομείς. Όλοι έχουμε τις παγίδες μας, αλλά μπορούμε να μάθουμε πώς να τις διαχειριζόμαστε καλύτερα. Όλοι έχουμε ερωτήματα, αλλά μπορούμε να μάθουμε να ακούμε τη σοφία μέσα μας.

Η ενέργεια του Ταύρου που περιβάλλει αυτήν την Πανσέληνο μας καλεί να βρούμε τη σταθερότητά μας, μας καλεί να συντονιστούμε με την ηρεμία μας. Αυτή η Πανσέληνος μας καλεί να σηκωθούμε δυνατοί, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε οποιοδήποτε χάος έρχεται στο δρόμο μας. Είτε πρόκειται για σήμερα, για αύριο ή για το επόμενο έτος.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Ταύρο θα επισημάνει την ανάγκη για ηρεμία. Θα μας υπενθυμίσει ότι όταν είμαστε ήρεμοι, είμαστε και ισχυροί. Αυτή η δύναμη μας επιτρέπει να είμαστε συντονισμένοι με όλα τα επίπεδα. Έτσι, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και να λάβουμε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης.

Η παραμονή μέσα στη δική μας ηρεμία, επιτρέπει επίσης σε κάθε αρνητικότητα που εισέρχεται στο μονοπάτι μας να επιπλέει και να μας προσπερνάει αλώβητους.

Ακόμα και αν οι καταιγίδες προκαλούν το αίσθημα του φόβου και της αβεβαιότητας, μπορούν επίσης να προσφέρουν εξαιρετική κάθαρση και αποκατάσταση.

Αφού περάσει μια καταιγίδα, ο Ήλιος λάμπει πιο φωτεινός, τα ποτάμια ρέουν ισχυρότερα, το γρασίδι φαίνεται πιο πράσινο και τα δέντρα στέκονται ψηλότερα. Υπάρχει μια δύναμη και μια εμπιστοσύνη που αναδύεται στον αέρα. Και ακριβώς όπως η Μητέρα Γη φαίνεται πιο πλούσια σε βλάστηση και πιο γεμάτη μετά από μια καταιγίδα, έτσι θα είμαστε και εμείς!

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Διαλογισμός – Πανσέληνος στον Ταύρο“, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στην Κέρκυρα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


132 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page