top of page

Κοσμική Πύλη 444 | Η Ενεργειακή Σημασία


photo on www.amazon.com

Η 4η Απριλίου 2020 είναι μια τεράστια μέρα με το άνοιγμα της πιο σημαντικής Κοσμικής Πύλης. Η Πύλη 444 με πολλές πλανητικές ευθυγραμμίσεις συμπεριλαμβανομένου της Συνόδου Πλούτωνα- Δία, αποτελεί ημέρα δύναμης και αφθονίας κατά τη διάρκεια αυτού του μεταμορφωτικού έτους.


Όχι μόνο έχουμε όλες αυτές τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις, αλλά η 4η Απριλίου μας δίνει επίσης τον αριθμό των αγγέλων 444 – είναι η 4η ημέρα του 4ου μήνα σε ένα έτος με το άθροισμα 4. Η 4η Απριλίου του 2020 είναι επίσης ο αριθμός 12 που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς.


Ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς αυτούς για το ποια είναι η ενεργειακή τους σημασία και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν τη μοναδική ενέργεια:


Όταν βλέπετε 444 ή σε μια μέρα όπου έχουμε τη δόνηση των 444, σημαίνει ότι οι άγγελοι και οι οδηγοί σας είναι δίπλα σας και ότι δεν είστε μόνοι όταν προετοιμάζεστε να κάνετε τα επόμενα βήματα στο ταξίδι σας.


Οι άγγελοί σας είναι πάντοτε μαζί σας! Ακόμα περισσότερο σε μια ημέρα με τον αριθμό 444 ή όταν βλέπετε αυτό το μοτίβο αριθμών, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι άγγελοι σας θέλουν να κάνουν την παρουσία τους γνωστή στη ζωή σας.


Αυτός ο αγγελικός αριθμός αντιπροσωπεύει θεία υποστήριξη και θεία ευθυγράμμιση. Σας καλεί να ευθυγραμμιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα ένα μεγαλύτερο σχέδιο που ξεδιπλώνεται.


Το 444 είναι μια έκκληση προς την ψυχή σας να ενθυμηθεί ότι το ταξίδι που περπατάτε σήμερα είναι μέρος του πεπρωμένου σας. Σας υπενθυμίζει ότι η ψυχή σας γνώριζε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσει ό, τι περνάει αυτη την εποχή και ότι εντός αυτής, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να περιηγηθείτε με ασφάλεια και δύναμη.


Η ψυχή σας γνωρίζει το μονοπάτι. Οι οδηγοί και οι άγγελοί σας είναι μαζί σας, αυτό είναι το μήνυμα του Κοσμικής Πύλης με τον αριθμό 444.


Παραμείνετε ανοιχτοί στα σημάδια και στα μηνύματα που λαμβάνετε, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι.


Η Πύλη με τον αριθμό 4 αντιπροσωπεύει την επιστροφή στο εαυτό και την εύρεση μιας αίσθησης ανιδιοτέλειας και ειρήνης από μέσα μας. Αυτή η Πύλη (444) ενισχύει και ενδυναμώνει αυτό το μήνυμα και μας υπενθυμίζει να καλωσορίσουμε την αυτο-αποδοχή στη ζωή μας.


Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω μας, είναι σημαντικό να εισέλθουμε και να συνδεθούμε με το αληθινό και ισχυρό κέντρο μας που είναι πάντα ακλόνητο.


Χρειάζεται να ενθυμηθούμε ότι η αληθινή άνεση και σταθερότητα προέρχεται από μέσα, όχι απ΄έξω. Χρειάζεται να ενθυμηθούμε ότι οι τυχόν αλλαγές στο περιβάλλον μας είναι απλά καταλύτες για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα.


Όταν η ζωή είναι χαοτική εξωτερικά, μπορούμε να βρούμε την άνεση, την ειρήνη και την αληθινή εντιμότητα μέσα στις καρδιές μας.


Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε τι είναι αληθινό στην καρδιά σας. Βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε τι επιθυμείτε, τι αισθάνεστε, τι ζητάτε, τι φοβάστε και τι σας κρατάει ξύπνιους τη νύχτα.


Συνδεθείτε με τον αληθινό σας εαυτό. Συνδεθείτε με όλα αυτά. Βρείτε έναν τρόπο να κάνετε ειρήνη με ό, τι βρίσκετε. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τη ζωή σας ολόψυχα και μην αποφεύγετε τις εμπειρίες που σας έκαναν το άτομο που είστε σήμερα.


Εάν χρειάζεστε δύναμη, εάν χρειάζεστε υποστήριξη, γνωρίζετε ότι το Θείο είναι μαζί σας. Απλώστε τα χέρια σας, ζητήστε καθοδήγηση και προσέξτε τα σημάδια που σας αποκαλύπτονται.


Η Πύλη της 4ης Απριλίου 2020 αποτελεί επίσης τον αριθμό με το άθροισμα 12 (4 + 4 + 2 + 2) και αυτός είναι ένας σημαντικός αριθμός.


Το 12 αντιπροσωπεύει τον κύκλο της αναγέννησης. Μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει θάνατος και ότι ό, τι χάνεται απλώς επανέρχεται ξανά σε μια άλλη μορφή.


Το 12 είναι επίσης ο αριθμός του κλεισίματος κύκλων ή της ολοκλήρωσης. Ακριβώς όπως υπάρχουν 12 ζώδια στον ζωδιακό κύκλο και 12 μήνες του έτους, το 12 αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι που τώρα χρειάζεται να φτάσει στο τέλος του.


Σκεφτείτε τι έχει πεθάνει, τι έχει φύγει από τη ζωή σας πρόσφατα. Σκεφτείτε τι χρειαζόταν να αποχαιρετήσετε.


Σε βαθύ επίπεδο ψυχής, όλοι ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε και να αυξήσουμε τη δόνηση μας σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Κάποιες φορές αυτό απαιτεί να πούμε αντίο σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας ή δεν ταιριάζουν πια σε αυτό το νέο πρότυπο που αναδύεται τώρα.


Ενώ μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να απελευθερώσουμε τα γνωστά και να κατευθυνθούμε προς το άγνωστο, αυτός ο σημαντικός αριθμός, 12, μας θυμίζει ότι κάτι καλύτερο έχει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί τώρα.


Όταν κλείνουν παλιοί κύκλοι ανοίγουν καινούργιοι. Ίσως να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε ποια είναι τα καινούργια ξεκινήματα και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στο έπακρον.


Η Κοσμική Ενέργεια της Πύλης της 4ης Απριλίου 2020 είναι μεταμορφωτική. Αποτελεί στιγμή καμπής που μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε για να καλωσορίσουμε τη Θεία καθοδήγηση, να επιτύχουμε μεγαλύτερη αποδοχή και αφθονία στη ζωή μας και να θυμόμαστε ότι η αληθινή ασφάλεια και σταθερότητα είναι εσωτερική εργασία.


Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και συνδεθείτε με το Θείο που είναι γύρω σας.


Αναγνωρίστε ότι η ψυχή σας επέλεξε να είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αυτή την εποχή! Οτιδήποτε ξετυλίγεται τώρα είναι μέρος της ανύψωσής σας σε νέα επίπεδα συνειδητότητας για μια Νέα Εποχή, για τη Χρυσή Εποχή!


Να έχετε μια όμορφη και απελευθερωτική Κοσμική Πύλη 444!


1,600 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page