top of page

Φθινοπωρινή Ισημερία | Η Ενεργειακή Σημασία 2021


photo at pixabay

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Ήλιος διασχίζει τον ουράνιο ισημερινό σηματοδοτώντας την Φθινοπωρινή Ισημερία, περίοδο ίσης νύχτας και ημέρας.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι επίσης η αρχή της Εποχής του Ζυγού. Στην Φθινοπωρινή Ισημερία, η ενέργεια αρχίζει να μετατοπίζεται σε μια νέα κατεύθυνση καθώς φτάνουμε σε ένα σημείο καμπής στο ταξίδι μας γύρω από τον Ήλιο.


Θα μπορούμε να δούμε αυτή τη μεταβολή της ενέργειας καθώς εισερχόμαστε στην εποχή του Φθινοπώρου. Το Φθινόπωρο είναι μια εποχή ενέργειας που κινείται προς τα μέσα και μας καλεί να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία αντιπροσωπεύει ένα μεταβατικό σημείο. ένα σημείο μεταμόρφωσης. Αυτό το σημείο μετάβασης ήταν ιερό για τους προγόνους μας, οι οποίοι το τιμούσαν ως εποχή αλλαγής και προετοιμασίας για το μέλλον.


Καθώς η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι μια περίοδος ίσης νύχτας και ημέρας, και ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, αυτή η μέρα σηματοδοτεί μια στιγμή δύναμης για τη δημιουργία ισορροπίας στη ζωή μας.


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε το μυαλό σας, μετά το σώμα και μετά την ψυχή. Πού χρειάζεται να δημιουργήσετε ισορροπία σε αυτούς τους τρεις τομείς;


Ψάξτε να βρείτε τι αποστραγγίζει ή τι υποστηρίζει αυτούς τους τομείς της ύπαρξής σας και στη συνέχεια εργαστείτε για τη δημιουργία ισορροπίας είτε απελευθερώνοντας είτε καλωσορίζοντας νέα ενέργεια.


Η εξισορρόπηση της λήψης και της προσφοράς ενέργειας είναι επίσης ένα θέμα με το οποίο μπορούμε να εργαστούμε με την Φθινοπωρινή Ισημερία καθώς η Μητέρα Φύση είναι εδώ για να μας βοηθήσει.


Τις ημέρες γύρω από τη Φθινοπωρινή Ισημερία, πιστεύεται επίσης ότι το ενεργειακό πλέγμα της Γης έρχεται σε αρμονική αντήχηση, επιτρέποντάς μας να απορροφήσουμε τα θεραπευτικά οφέλη της Μητέρας Γης με μεγαλύτερη ευκολία.


Ανεξάρτητα από το τι ετοιμάζει για εσάς αυτή η Φθινοπωρινή Ισημερία, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στη φύση, απορροφώντας τις απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες της Γης.


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί γειωμένος στο χώμα, στην άμμο ή στις ρίζες ενός δέντρου. Επιτρέψτε στην καρδιά σας να ανασηκωθεί από το αεράκι. Επιτρέψτε στα μαλλιά σας να χορέψουν στο ρυθμό του ανέμου. Επιτρέψτε στις σκέψεις σας να σταματήσουν καθώς εισπνέετε τα απίστευτα χρώματα του κόσμου γύρω σας.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 μεταφέρει μοναδικές ενέργειες που θα χρωματίσουν την εμπειρία μας αυτή την ιερή στιγμή.


Στην Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Άρης θα είναι πολύ δραστήριος, φέρνοντας δύναμη και ώθηση κινήτρων. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια του Άρη για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να κάνουμε ένα άλμα θάρρους και να δράσουμε σε όλα όσα εργαζόμαστε.


Ο Άρης είναι ένας πλανήτης που απαιτεί να κινηθούμε. Εάν παραμείνουμε στάσιμοι για πολύ καιρό, νιώθουμε εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι. Έτσι, υπό αυτή την ισχυρή ενέργεια του Άρη, βρείτε έναν τρόπο να αναλάβετε δράση, ακόμα κι αν είναι σε μικρό βαθμό.


Μαζί με τον Άρη, ο νανοπλανήτης Μακεμάκε είναι επίσης δραστήριος. Ο Μακεμάκε υπάρχει πολύ πέρα από τον Πλούτωνα και είναι το όνομα του Θεού δημιουργού του Νησιού του Πάσχα. Ο Μακεμάκε αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα και τη σύνδεσή μας με τη φύση. Ως δημιουργός Θεός του Νησιού του Πάσχα θεωρείται ισχυρός και άφθονος.Ο Μακεμάκε υποδεικνύει την ανάγκη να τιμούμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον μας, τόσο στον κόσμο, όσο και στο δικό μας προσωπικό περιβάλλον.


Πώς μπορούμε να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου περιβάλλοντος που μας κάνει καλό σε ψυχικό επίπεδο; Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό το περιβάλλον ρέει σε μια αρμονική κατεύθυνση με τη φύση και όχι εναντίον της;


Καθώς ο Μακεμάκε ζει πολύ πέρα από τον Πλούτωνα, λειτουργεί στα λεπτά επίπεδα της συχνότητάς μας, ενεργοποιώντας θέματα για εμάς σε υποσυνείδητο επίπεδο. Για να συνδεθούμε πραγματικά με την πλανητική σοφία του Μακεμάκε, μπορούμε να το κάνουμε μέσω διαλογισμού ή ακόμα και μέσω των ονείρων μας.


Έχει επίσης ειπωθεί ότι το Νησί του Πάσχα, το οποίο βρίσκεται βαθιά στον Ειρηνικό Ωκεανό, φιλοξενεί μερικές από τις πιο συγκεντρωμένες κοσμικές ενέργειες στον πλανήτη. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι μαγικό στο Νησί του Πάσχα και στην ιστορία του που έχει χαθεί στη σύγχρονη εποχή.


Ίσως η ενέργεια του Μακεμάκε είναι η υπενθύμισή μας για να τιμήσουμε τις παραδόσεις, τους προγόνους και τις ρίζες μας. Ίσως είναι σημαντικό για εμάς να σκεφτούμε το δρόμο που έχουμε διανύσει και πόσο μακριά έχουμε φτάσει.


Ας μην ξεχνάμε τη μαγεία και το μυστήριο που μας περιβάλλει πάντα και τα πράγματα που μας αποκαλύπτονται σε αυτή τη ζωή. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε τη δύναμη να συνδεθούμε με τις όμορφες ενέργειες της Γης για να δημιουργήσουμε, να γεννήσουμε νέες ιδέες και να ζωντανέψουμε νέα εγχειρήματα.


Όπως ο Θεός Μακεμάκε δημιούργησε ένα νησί, έτσι και εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας ιερό που είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή μας και όλα όσα επιθυμούμε να επιτύχουμε.


Σε αυτήν τη Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, αφιερώστε λίγο χρόνο τιμώντας τη δική σας ιστορία δημιουργίας. Συλλογιστείτε το παρελθόν, αλλά να γνωρίζετε ότι η δύναμή σας βρίσκεται στην παρούσα στιγμή.


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας.


Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να δημιουργήσει μια ζωή που νιώθει όμορφη και αξίζει τον κόπο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Έχετε πάντα τη δύναμη για να το υλοποιήσετε.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι η στιγμή δύναμής μας για να συνδεθούμε με όλη τη φύση και να θυμηθούμε ότι είμαστε μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου Σύμπαντος.


Συντονιστείτε με αυτές τις ενέργειες και αξιοποιήστε τις όπως σας ταιριάζει. Αφεθείτε, εμπιστευτείτε και επιτρέψτε τους να σας δείξουν τον τρόπο.


Καλή και αισιόδοξη Φθινοπωρινή Ισημερία!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Φθινοπωρινής Ισημερίας μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στους Ιχθύς/Φθινοπωρινή Ισημερία



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


119 views0 comments
bottom of page