top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Λέοντα

Updated: Feb 8, 2020


photo at fineartactions.com

Η Πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και η ενέργειά της έρχεται να ανάψει τη φωτιά που ζει μέσα στις καρδιές μας.


Υπάρχουν πολλά επίπεδα σε αυτήν την Πανσέληνο, γι ‘αυτό σας ενθαρρύνω να συντονιστείτε με αυτό που νιώθετε εσείς. Οι ερμηνείες μου εδώ είναι απλά ένα καύσιμο για να εμπνεύσει τη δική σας ιερή σχέση με την ενέργεια της Σελήνης.


Η Πανσέληνος στο Λέοντα έρχεται για να ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά που μπλοκάρουν το φως μας και μας χωρίζουν από το συναίσθημα που συνδέεται με το ταξίδι μας.


Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, οπότε κάθε φορά που έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ήλιου, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.


Όταν ο Λέων έχει χώρο σε μια Πανσέληνο, είναι σαν μια ακτίνα φωτός να λάμπει πάνω σε όλα όσα φαίνονται σκοτεινά και βαριά στη ζωή μας.


Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς που μας υπενθυμίζει να συνδεθούμε με όλα αυτά που μας εμπνέουν. Μας υπενθυμίζει να συνδεθούμε με την εσωτερική μας φωτιά, με τον εσωτερικό μας Ήλιο. Μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι εμπειρίες και όχι έλεγχος.


Τι είναι αυτό που φωτίζει την ψυχή σας; Τι ανάβει την εσωτερική σας φλόγα; Τι σας φέρνει μια αίσθηση σκοπού καθώς βιώνετε τις εμπειρίες της ζωής;


Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας θέτει η Πανσέληνος στο Λέοντα. Θέλει να συνδεθούμε με αυτά τα ερωτήματα, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε για την κάθαρση όλων όσων μας χωρίζουν από την αίσθηση του να είμαστε παρόντες και γαλήνιοι στη ζωή μας.


Υπάρχει κάτι που μας ενισχύει, μας κινητοποιεί και μας αποκαθιστά στην ενέργεια αυτής της Πανσελήνου! Όχι μόνο επειδή πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά επιπλέον επειδή δημιουργεί μια αρμονική ευθυγράμμιση με τον πλανήτη της κινητοποίησης, τον Άρη.


Ο Άρης θα είναι στο πλευρό μας σαν ένας ομιλητής που θα μας κινητοποιεί και θα μας συμβουλεύει, καθώς θα αντιμετωπίζουμε προκλήσεις ή θα αναλαμβάνουμε εργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Η ενέργεια του Άρη θα μας εμπνεύσει να ξεπεράσουμε οποιουσδήποτε φόβους μας κρατούν πίσω ή κρατάνε το εσωτερικό μας φως χαμηλό.


Εάν υπάρχουν φόβοι που κρατάτε εδώ και πολύ καιρό, εάν υπάρχουν πράγματα που προτιμάτε να μη κοιτάτε ή πόνοι που είναι δύσκολο πια να μεταφέρετε, απλά κάντε λίγο χώρο και επιτρέψτε στην ενέργεια της Πανσελήνου να σας προσφέρει απελευθέρωση και ίαση.


Δώστε χώρο σε αυτή την Πανσέληνο να αρχίσει να μετακινεί και να απελευθερώνει θέματα από το σώμα σας, από το μυαλό σας, από την καρδιά σας και από τη ζωή σας.


Κάθε Πανσέληνος είναι πάντα μια Πύλη για απελευθέρωση. Οπότε αν συντονιστούμε και επιτρέψουμε στην Πανσελήνο να ενσταλάξει την ενέργεια της στην αύρα μας, θα νιώσουμε υποστηριγμένοι για να αφήσουμε ό, τι δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μας.


Η Πανσέληνος στο Λέοντα είναι επίσης συνδεδεμένη με τον Αύγουστο του 2019. Κάθε Αύγουστος φέρνει την Πύλη του Λέοντα που πραγματοποιείται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα.


Τώρα που έχουμε την Πανσέληνο στο Λέοντα, είναι πολύ πιθανόν να επανέλθουν θέματα που μας απασχολούσαν κατά τη διάρκεια της Πύλης του Λέοντα του περασμένου έτους για επανεξέταση και απελευθέρωση.


Επιπλέον, πολύ πιθανόν τώρα να συλλέξουμε τους καρπούς των σπόρων που είχαμε φυτέψει εκείνη την περίοδο.


Έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι κάθε Πανσέληνος είναι επίσης εποχή συγκομιδής ή αποκορύφωσης όπου μπορούμε να αποκομίσουμε τα οφέλη από όσα έχουμε σπείρει τους τελευταίους έξι μήνες.


Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείτε με όλη σας την καρδιά, κάτι για το οποίο επιθυμείτε να δοκιμάσετε, κάτι το οποίο επιθυμείτε να εκφράσετε, τότε αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει τη δόση αυτοπεποίθησης και δύναμης που χρειάζεστε για να το κάνετε.


Η ενέργεια της είναι εδώ για να την αξιοποιήσουμε. Αλλά μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει μόνο εάν δράσουμε μέσα σε αυτήν την ενέργεια, μόνο εάν αφεθούμε μέσα σε αυτήν την ενέργεια, μόνο εάν της επιτρέψουμε να μας καθοδηγήσει.


Αυτή είναι σίγουρα μια Πανσέληνος όπου μπορείτε να θέσετε μια πρόθεση για να ξεπεράσετε έναν φόβο ή ένα εμπόδιο ώστε να καταφέρετε να περάσετε στην αντίπερα όχθη του ποταμού.


Όσο κινούμαστε από το κέντρο της καρδιά μας, τόσο πιο εύκολο είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας ελεύθερα να δοκιμάσει, να αποτύχει, να μάθει και να βιώσει όλα όσα βρίσκονται ανάμεσα.


Βάλτε τον εαυτό σας στη γραμμή εκκίνησης, ακόμα κι αν σας κάνει να αισθάνεστε ευάλωτοι, ακόμα και αν είναι τρομακτικό. Με αυτόν το τρόπο ωριμάζετε, εξελίσσεστε, μαθαίνετε και συνεχίζετε να ανεβαίνετε επίπεδο στο ταξίδι σας.


Υπάρχει άλλη μια ενδιαφέρουσα ενέργεια σε αυτή την Πανσέληνο και αυτή είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη- Λίλιθ.


Αυτή η ευθυγράμμιση θα υποστηρίξει επίσης την εξεύρεση της δύναμης μας και της αυτοπεποίθησης μας. Και θα μας βοηθήσει να σπάσουμε οποιεσδήποτε αλυσίδες ή δεσμά που μας κρατάνε πίσω.


Συνολικά, η Πανσέληνος στο Λέοντα είναι η στιγμή για να σταθούμε στη δύναμη μας. Είναι η στιγμή για να συνδεθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και να περπατήσουμε ευθυγραμμισμένοι με το ανώτερο κάλεσμα μας. Είναι η στιγμή για να συνδεθούμε με τον δικό μας εσωτερικό Ήλιο, τον πυρήνα του ποιοι είμαστε αληθινά.


Υπάρχει ένα σανσκριτικό μάντρα που πιστεύω ότι υποστηρίζει αυτή την ενέργεια της Πανσελήνου – “Aham Brahmasmi”– το οποίο σημαίνει “ο πυρήνας της ύπαρξής μου είναι η απόλυτη πραγματικότητα”.


Νιώστε αυτές τις λέξεις για μια στιγμή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να διαλογιστεί με αυτό το μάντρα. Στην αστρολογία, ο πυρήνας του ποιοι είμαστε αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο. Οπότε, με την Πανσέληνο στον Λέοντα ο οποίος έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, όλοι μπορούμε να βουτήξουμε βαθιά και να νιώσουμε την αλήθεια της δικής μας πραγματικότητας.


Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Πανσέληνος στο Λέοντα που πραγματοποιείται την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Μπορείτε επίσης να δείτε την Τελετουργία -Πανσέληνο στο Λέοντα


114 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page