top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό


photo on www.wallpaperup.com

Η Πανσέληνος στον Κριό θα είναι φωτεινή την 1η Οκτωβρίου 2020. Αυτή η Πανσέληνος συνδέεται με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2020.


Η Πανσέληνος στον Κριό βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον Χείρωνα και μας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο! Μας προσφέρει την δυνατότητα να θεραπεύσουμε τα βαθιά μας τραύματα με κίνητρο και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, για να βρούμε την γαλήνη, χρειάζεται πρώτα να φορέσουμε την πανοπλία μας και να είμαστε έτοιμοι να ερευνήσουμε μέρη που πολεμάμε μέσα μας. Αυτό είναι το πνεύμα του πολεμιστή που ζει μέσω του Κριού και μας καλεί τώρα να ανακαλύψουμε τη γαλήνη μέσα μας.


Στην ουσία η Πανσέληνος είναι σαν μια γέννηση, ή το τέλος ενός κύκλου κύησης που μας ανοίγει σε έναν άλλο. Η Πανσέληνος στον Κριό συνδέεται με τη Νέα Σελήνη στον Κριό που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2020. Αυτή η Νέα Σελήνη ήταν το ξεκίνημα της Νέας Αστρολογικής χρονιάς που συνέπεσε και με το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να μπαίνει σε κλείσιμο (lockdown).


Σε συλλογικό επίπεδο, η Πανσέληνος στον Κριό μας καλεί να απελευθερώσουμε την ενέργεια εκείνης της περιόδου. Η ενέργεια του Κριού μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε τον εαυτό μας, να δούμε πέρα από την απόσπαση προσοχής των μέσων ενημέρωσης και ειδήσεων, να δούμε τη μεταφυσική αλήθεια αυτού που μας παρουσιάζεται.


Ο Κριός καθορίζει τη φυσική μας εμπειρία. Το μονοπάτι προς τα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας είναι να αποδεχθούμε ότι υπάρχουν δύο πραγματικότητες κάθε στιγμή, υπάρχει η φυσική πραγματικότητα, την οποία βλέπουν τα μάτια, και η αιθερική πραγματικότητα την οποία η ψυχή κατανοεί. Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στο φως τη σύνδεση μεταξύ πνεύματος και σώματος – και το θάρρος που χρειάζεται για να το συνειδητοποιήσουμε μέσα στην ανθρώπινη εμπειρία μας.


Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα ή νέους κύκλους. Αυτό ισχύει και για αυτήν εδώ την Πανσέληνο. Ωστόσο, αν το προσεγγίσουμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, βλέπουμε ότι η ενέργεια του Κριού σχετίζεται με την άφιξη σε ανθρώπινη μορφή. Ως ψυχές όλοι έχουμε επιλέξει να ενσαρκωθούμε αυτή την περίοδο και σε αυτήν τη φυσική μορφή. Ως ψυχές γνωρίζουμε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθουμε για την ενότητα μέσα από την εμπειρία της πολικότητας.


Ο Κριός είναι η ενέργεια του να γεννιέσαι στο φυσικό κόσμο, να νιώθεις τα ρεύματα του κινήτρου και της επιθυμίας και να κινείσαι μέσα από αυτό το φυσικό σώμα. Πρόκειται επίσης για την αποδοχή του σώματος στο οποίο ζείτε. Το σώμα σας είναι μια θεϊκή δημιουργία, και η απόλυτη τελειότητα στο μάτι της ψυχής. Ωστόσο, ζούμε σε έναν κόσμο με έναν προγραμματισμό που το αρνείται αυτό – είτε μέσω της επίμονης δίαιτας, του ελέγχου και οτιδήποτε προέρχεται από ένα μέρος τιμωρίας του σώματος ή της σωματικής εμπειρίας. Αυτό είναι το εγώ και όχι η ψυχή.


Η Πανσέληνος στον Κριό σας καλεί να απελευθερώσετε αυτή την εσφαλμένη αντίληψη ότι υπάρχει κάτι λάθος με εσάς. Η Πανσέληνος στον Κριό σας καλεί σε ένα μονοπάτι υψηλότερης κατανόησης ότι είστε συγχρόνως άνθρωποι και πνεύμα.


Αυτή εδώ δεν είναι η πρώτη σας γέννηση και πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία σας. Να θυμάστε λοιπόν ότι υπάρχει μια αιώνια ενέργεια που ζει και ζωντανεύει ό, τι υπάρχει γύρω σας, και με τη μορφή που έχετε πάρει σας δίνεται η ευκαιρία να το συνειδητοποιήσετε. Αγκαλιάστε αυτή τη μοναδική ευκαρία και απολαύστε τη βόλτα σας σε αυτήν εδώ τη ζωή!


Μια βασική υπόσχεση αυτής της Πανσέληνου είναι η θεραπευτική της ικανότητα. Ακριβώς όπως η Νέα Σελήνη στον Κριό τον Μάρτιο που ήταν ευθυγραμμισμένη με τον Χείρωνα, έτσι τώρα είναι και αυτή η Πανσέληνος. Ο Χείρων είναι γνωστός ως ο “πληγωμένος θεραπευτής” και αποτελεί μια αρχετυπική ενέργεια που όλοι έχουμε μέσα μας. Μέσω των βαθύτερων πληγών μας μαθαίνουμε για τις δικές μας θεραπευτικές ικανότητες καθώς και για την πραγματική μας φύση. Δεν αναφέρεται στην έκδοση του «εγώ» όπου κρέμεται από αυτό και γίνεται μέρος της ταυτότητάς του αλλά για την πληγή που είναι ένα δώρο από την ψυχή στο εγώ, μια γέφυρα για να κατανοήσουμε καλύτερα και τις δύο πλευρές.


Η παρουσία του Χείρωνα μας καλεί να δούμε τις πληγές που κρατάμε μέσα μας καθώς και στη φυσική μας εμπειρία. Δεν μας καλεί μόνο να θεραπεύσουμε αυτές τις πληγές, αλλά να κατανοήσουμε τα βάθη της πνευματικής μας ύπαρξης που ουσιαστικά είμαστε.


Αυτός είναι ένας τύπος θεραπευτικής ενέργειας που αφορά στα φυσικά και στα ενεργειακά μας σώματα – και μας καλεί να δούμε το σύνδεσμό μεταξύ τους. Για παράδειγμα, αν έχετε συνεχώς πονόλαιμο, σχετίζεται με την έκφραση της αλήθειας σας, εάν έχετε πόνους ή ενοχλήσεις στα γόνατα φοβάστε να προχωρήσετε, εάν έχετε ενοχλήσεις με το στομάχι σας μετά το φαγητό τότε δεν σας είναι εύκολο να “χωνέψετε” όσα συμβαίνουν γυρω σας και στον κόσμο ή χάνετε τη σύνδεση με τη δύναμή σας. Το φυσικό είναι και το ενεργειακό σώμα. Όπου κι αν νιώθετε ότι υπάρχει μπλοκάρισμα απλά επιτρέψτε σε αυτήν την Πανσέληνο να σας βοηθήσει να το εξαφανίσετε και να το απελευθερώσετε. Απελευθερώστε οτιδήποτε σας κρατά πίσω. Δώστε προσοχή στο σώμα σας, χαλαρώστε και αφήστε το να σας πει τα μυστικά του.


Η Πανσέληνος στον Κριό είναι η αρχή του τέλους του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Ας διοχετεύσουμε την ενέργεια του Κριού πολεμιστή και ας προχωρήσουμε με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο.


Ας διοχετεύσουμε τη φωτιά στις καρδιές και τις ψυχές μας και ας προχωρήσουμε αυτόν τον πλανήτη στο επόμενο επίπεδο.


Μην απορροφηθείτε από τη διαίρεση, το δράμα και τους τρόπους του παρελθόντος. Κρατήστε τον εαυτό σας συνδεδεμένο με το φως, γειωμένο στη Γη και ευθυγραμμισμένο με τον υψηλότερο και πιο αληθινό σας εαυτό.


Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό μπορείτε να συντονιστείτε με το Διαλογισμό μου για βαθιά ίαση και κάθαρση.



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!



91 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page