top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη

Updated: Jun 4, 2020


photo on www.findcreatives.com/aleksandragirskaya

Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, θα μας καθοδηγήσει να σταθούμε στα πόδια μας, να διεκδικήσουμε τη δύναμή μας και να επιτρέψουμε στη φωνή της εσωτερικής μας φωτιάς να μιλήσει.


Είναι η πρώτη από τρεις Εκλείψεις. Καθώς προχωράμε μέσα σε αυτή την Πύλη Εκλείψεων τις επόμενες εβδομάδες, θα ανακαλύψουμε ένα νέο μονοπάτι το οποίο αναδύεται, ένα πολύ διαφορετικό από αυτό που διανύαμε μέχρι τώρα.


Κάθε Έκλειψη Σελήνης είναι σαν μια πολύ δυνατή Πανσέληνο που φέρνει μετατόπιση, αλλαγή και καινοτομίες.


Αυτή είναι επίσης η πρώτη Έκλειψη στον Τοξότη που έχουμε από το 2010-2013, γεγονός που δείχνει επίσης την έναρξη ενός νέου κύκλου Εκλείψεων.


Για ενδείξεις σχετικά με το τι μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αυτός ο νέος κύκλος Εκλείψεων στη ζωή σας, απλά θυμηθείτε το 2010-2013 και δείτε ποια σημαντικά γεγονότα ζωής συνέβησαν κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.


Δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθούν αυτά τα γεγονότα. Όμως, ίσως να βιώσετε ότι ανεβαίνετε επίπεδο ή ότι ανυψώνεται η συνειδητότητα σας μέσα από όσα μάθατε εκείνη την περίοδο καθώς στη θέση τους θα έρχεται μια νέα και ανώτερη σοφία.


Αλλά τώρα, ας κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε αυτή την Έκλειψη Σελήνης του Ιουνίου στον Τοξότη για να δούμε τι μπορεί να φέρει!


Μια Έκλειψη Σελήνης μεταφέρει δέκα φορές το δυναμικό μιας Πανσέληνου και συχνά καθαρίζει ένα μονοπάτι που βοηθά στην επιτάχυνση του ταξιδιού της ψυχής μας.


Ενδέχεται να λάβουμε κάποια νέα ότι κάτι στη ζωή μας τελειώνει. Ή, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι καλούμαστε να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε κάτι που πιστεύαμε ότι πραγματικά εξυπηρετούσε το ανώτερο καλό μας.


Ίσως να πιστεύουμε ότι προχωράμε στο κατάλληλο μονοπάτι, αλλά συχνά έρχεται μια Έκλειψη για να αποκαλύψει ένα εντελώς νέο μονοπάτι.


Καθώς αυτή η Έκλειψη πραγματοποιείται στον Τοξότη, πιθανότατα θα βρεθούμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε σκέψεις, πεποιθήσεις και ιδέες ώστε να προετοιμαστούμε για αυτό το νέο ταξίδι που δεν έχει ακόμη ξεδιπλωθεί.


Υπό την ενέργεια της Έκλειψης Σελήνης στο Τοξότη, ο πλανήτης Άρης θα είναι επίσης πολύ δραστήριος.


Ο Άρης είναι ο πολεμιστής! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αυτή η Έκλειψη μας καλεί να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας πολεμιστή και την εσωτερική μας φλόγα με σκοπό να της επιτρέψουμε να λάμψει.


Τα συναισθήματα ίσως να είναι πιο έντονα και θερμά! Παρόλα αυτά, χρειάζεται να μάθουμε να ακούμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται να μάθουμε να ακούμε το θυμό και την απογοήτευσή μας γιατί εδώ υπάρχει σοφία με την οποία μπορούμε να συνδεθούμε.


Εάν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καθίσει με τα συναισθήματά μας, είναι πιθανό να έχουμε μια σημαντική ανακάλυψη. Εάν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αισθανθεί το θυμό μας ή να αισθανθεί την ένταση των συναισθημάτων μας, είναι πιθανό να βρούμε την αλήθεια του τι βράζει κάτω από την επιφάνεια.


Όλες οι φωνές που μεταφέρετε μέσα σας αξίζουν να ακουστούν. Μερικές φορές προσπαθούμε τόσο σκληρά για να σιωπήσουμε τη φωνή της ντροπής ή της ενοχής ή του θυμού, αλλά υπάρχει επίσης μια δύναμη μάθησης στο να σταματήσουμε και να ακούσουμε τι μας λέει.


Εάν απορρίπτουμε συνεχώς τις πιο δύσκολες ή ενοχλητικές σκέψεις και συναισθήματα όταν αυτά προκύπτουν, δεν θα καταφέρουμε ποτέ να τα καταλάβουμε πραγματικά.


Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μείνουμε στο θυμό μας για πάντα ή να αφήσουμε την εσωτερική μας φωνή να πνιγεί από αρνητικές συζητήσεις. Αυτό δεν σημαίνει επίσης ότι χρειάζεται να αγνοήσουμε αυτές τις φωνές, να τις καταπιέσουμε και να τις κλειδώσουμε.


Θέλουμε να τις ακούσουμε και να ανακαλύψουμε τι εννοούν πραγματικά. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε κάθε μια από αυτές και να δούμε την αξία σε αυτό που έχουν να μοιραστούν και να προσφέρουν.


Όταν ακούμε τον εαυτό μας. όταν αφιερώνουμε πραγματικά χρόνο για να εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να τον ακούσουμε, αντιλαμβανόμαστε πράγματα που διαφορετικά θα είχαμε χάσει. Μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και ανοίγουμε το σύστημα μας σε μια νέα αλήθεια.


Δεν είναι μόνο η αγάπη και το φως που μπορούν να μας διδάξουν. Ο πόνος, ο θυμός, η ζήλια και η δυσαρέσκεια προσφέρουν επίσης πολύ σημαντικά μαθήματα.


Αυτά τα συναισθήματα είναι άβολα και κανείς δεν θέλει να νιώθει με αυτόν το τρόπο. Όμως αποτελουν μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας μας και δεν μπορούμε πια να τα αγνοούμε ή να ευχόμαστε να εξαφανιστούν με λανθασμένη σκέψη.


Χρειάζεται να ακούσουμε, να βρούμε τα διαμάντια της σοφίας που προσφέρουν και στη συνέχεια να τους επιτρέψουμε να απελευθερωθούν.


Δεν μπορούμε να πιέσουμε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπορούμε απλά να τα διώξουμε γιατί είναι άβολα. Χρειάζεται να καθίσουμε πρώτα μαζί τους. Χρειάζεται να τα αποδεχτούμε όλα. Να τα διεκδικήσουμε όλα. Χρειάζεται να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ανυψωθεί με αυτό, ώστε να καταλάβουμε τι ανάβει ακόμα περισσότερο τις φλόγες μας.


Τι είναι αυτό που σας προκαλεί; Τι είναι αυτό που σας κάνει να θυμώνετε;


Αυτό που σας πυροδοτεί είναι μια ένδειξη για τη δύναμη και το σκοπό σας.


Αυτή η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη θα ανακατέψει επίσης τα πράγματα στις σχέσεις μας, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη είναι πολύ δραστήρια.


Εάν έχετε αμφιβολίες για μια σχέση ή αισθάνεστε αβέβαιοι, αυτή η Έκλειψη πολύ πιθανόν να αρχίσει να απαντά στα ερωτήματα σας.


Υπάρχει ένας διαφωτιστικός παράγοντας σε αυτή την Έκλειψη, οπότε αν έχετε ερωτήματα, εάν νιώθετε μπερδεμένοι, ορίστε μια πρόθεση και επιτρέψτε στην Έκλειψη να σας δείξει το δρόμο.


Επιτρέψτε της να σας διαφωτίσει και να σας οδηγήσει στο μονοπάτι που είναι καλύτερο για την ψυχή σας.


Αυτή η Έκλειψη στο Τοξότη θα λειτουργήσει σε αρμονία με τις επόμενες δύο Εκλείψεις, οπότε υπάρχουν ακόμα περισσότερα που θα ξεδιπλωθούν στο ταξίδι μας.


Όταν τελειώσουμε με αυτήν την Πύλη Εκλείψεων, θα αισθανθούμε αναγεννημένοι.


Ίσως να εισέλθουμε σε αυτή την Πύλη νιώθοντας μπερδεμένοι, συγκλονισμένοι και αβέβαιοι. Παρόλα αυτά, τελικά θα καταφέρουμε να την περάσουμε και να συνεχίσουμε με πιο διαυγή γνώση, με ισχυρότερη αίσθηση του πεπρωμένου μας και μεγαλύτερη σύνδεση με την προσωπική μας δύναμη.



Να έχετε μια όμορφη Έκλειψη Σελήνης!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ




Η Τελετουργία για την Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη είναι εδώ!


117 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page