top of page

Πανσέληνος στον Τοξότη Ιούνιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία αυτή θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τις ονειρεμένες ενέργειες της Πανσελήνου στον Τοξότη.

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 Ιουνίου είναι τόσο φλογερή όσο και ονειρεμένη. Από τη μια πλευρά, θα μας θυμίσει τη φλόγα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή για να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας. Από την άλλη, πρόκειται να μας βοηθήσει να ανυψώσουμε το επίπεδο συνείδητότητας μας και να εξερευνήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τη διαίσθηση και τα όνειρά μας.

Πέρα από όλα αυτά, καθώς αυτή είναι η τελευταία Πανσέληνος πριν από την περίοδο της Έκλειψης, θα μας προετοιμάσει και θα μας δώσει ενδείξεις σχετικά με το τι χρειάζεται να απελευθερώσουμε, να επιλύσουμε και να ξεκαθαρίσουμε στη ζωή μας για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.

Περισσότερα για αυτό θα αποκαλυφθούν σίγουρα υπό τις ενέργειες της Έκλειψης του Ιουλίου. Αλλά αν δώσουμε προσοχή, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα μας δώσει κάποιες ενδείξεις.

Προκειμένου να σας βοηθήσω να συνδεθείτε σε αυτήν την ενέργεια και να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυναμικό της, σας προτείνω την παρακάτω Τελετουργία:

Τελετουργία Πανσέληνος στον Τοξότη

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου του 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικό εργαλείο επιλογής (κωνάκια, αρωματικά στικάκια, ενεργοποιημένα σπρευ, φασκόμηλο κλπ.)

  • 3 κεριά

  • 1 κομμάτι χαρτί κομμένο στα τρια

  • 3 επιπλέον φύλλα χαρτί

  • Στυλό

  • 1 Ποτήρι με πόσιμο νερό

  • Διαλογισμός

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε καθαρίζοντας την αύρα σας πρώτα χρησιμοποιώντας το εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας. Όπως το κάνετε, απαγγείλετε το ακόλουθο μάντρα:

"Καθώς καθαρίζω, ευθυγραμμίζω το νου μου, το σώμα μου και την ψυχή μου. Καθώς καθαρίζω, απελευθερώνω το παλιό. Καθώς καθαρίζω, η καρδιά μου είναι καθαρή. Καθώς καθαρίζω, απομακρύνω όλους τους φόβους. Είμαι φως, είμαι αγάπη. Υπάρχω, έχω ισχυρή θέληση. Η αύρα μου είναι καθαρή, νιώθω γαληνη. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ."

Στη συνέχεια, καθαρίστε το χώρο σας και τα τελετουργικά σας συστατικά. Καθώς το κάνετε, απαγγείλετε το ακόλουθο μάντρα:

"Ο χώρος γύρω μου καθαρίζει. Τα αντικείμενα μπροστά μου είναι καθαρά. Η ενέργειά τους γίνεται φωτεινή, αγαπητή και αγνή. Η ενέργεια που με περιβάλλει είναι γεμάτη φως, αγάπη και είναι αγνή. Προσφέρω την αγάπη μου, προσφέρω τη χαρά μου, προσφέρω τη γαλήνη μου και απελευθερώνω όλα τα άλλα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου. Μόνο αγάπη, χαρά και γαλήνη με περιβάλλουν".

2.) Πάρτε τα τρία κεριά σας και τοποθετήστε τα σε σχήμα τριγώνου πριν τα ανάψετε. Τοποθετήστε το ποτήρι σας με το πόσιμο νερό στο κέντρο.

3.) Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, κλείστε τα μάτια σας και απλά αφήστε τον εαυτό σας να καθίσει στη σιωπή για μια στιγμή. Επιτρέψτε στο νου σας να ηρεμήσει. Αν θέλετε, μπορείτε να ακούσετε έναν από τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς μου (πατήστε εδώ), ή να διαλογιστείτε μόνοι σας για 10 λεπτά.

4.) Πάρτε το κομμάτι χαρτί και κόψτε το σε τρία ίσα κομμάτια, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Δείτε τα παρακάτω μηνύματα και επιλέξτε 3 από αυτά. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει:

  • Έχεις κρατήσει αυτό για πάρα πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις (εισάγετε το όνομά σας εδώ).

  • Χρειάζεται να είσαι πιο ευγενικός με τον εαυτό σου, σε αγαπώ, (εισάγεις το όνομά σου εδώ).

  • Αξίζεις πολύ καλύτερα, έχει έρθει η ώρα να θέσεις κάποια όρια (εισάγετε το όνομά σας εδώ).

  • Είσαι τόσο υπερήφανος για τον εαυτό σου (εισάγετε το όνομά σας εδώ)! Έχεις επιτύχει σπουδαία πράγματα και θα συνεχίσεις να το κάνεις.

  • Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις, τοποθέτησε το χέρι στην καρδιά σου (εισάγετε το όνομά σας εδώ), γνωρίζεις τι να κάνεις.

  • Τα πάντα λειτουργούν τέλεια (εισάγετε το όνομά σας εδώ), θα δεις.

  • Η θεραπεία χρειάζεται χρόνο, να είσαι υπομονετικός με τον εαυτό σου (εισάγετε το όνομά σας εδώ).

  • Είσαι πολύ πιο δυνατός από ότι συνειδητοποιείς (εισάγετε το όνομά σας εδώ), μπορείς να κάνεις οτιδήποτε επιθυμείς πάντα για το ανώτερο καλό το δικό σου και των άλλων.

  • Τα πράγματα φαίνονται προκλητικά τώρα (εισάγετε το όνομα εδώ), αλλά σύντομα πρόκειται να ανθίσουν. Απλά εμπιστεύσου!

  • Τελικά θα χρειαστεί να το απελευθερώσεις (εισαγάγετε το όνομά σας εδώ), αλλά προς το παρόν, απλά να είσαι ευγενικός και υπομονετικός με τον εαυτό σου.

  • Κάνεις καταπληκτική εργασία (εισάγετε το όνομά σας εδώ)! Το μέλλον σου είναι φωτεινό.

5.) Αφού έχετε επιλέξει 3 μηνύματα που ξεχωρίζουν, γράψτε καθένα από αυτά στα κομμάτια χαρτιού που μόλις κόψατε. Αναδιπλώστε τα κομμάτια χαρτιού και σιγουρευτείτε ότι όλα φαίνονται όμοια. Πετάξτε τα γύρω έτσι ώστε να μη γνωρίζετε ποιό είναι ποιό. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα μέσα στο τρίγωνο των κεριών με το ποτήρι με το νερό.

6.) Τώρα, πάρτε ένα άλλο φύλλο χαρτί και πάνω του γράψτε κάτι από το παρελθόν σας που θέλετε να απελευθερώσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πεποίθηση ή ένα γεγονός που ενσταλάχθηκε σε σας από την παιδική ηλικία ή κάτι που μεταφέρετε από τότε που ήσασταν νέοι. Μη διστάσετε να γράψετε όσα θέλετε.

7.) Όταν τελειώσετε, σταματήστε για μια στιγμή και απλά συνδεθείτε με τα συναισθήματα που έχουν αναδυθεί. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, κοιτάξτε τα τρία διπλωμένα μηνύματα που βρίσκονται στο τρίγωνο των κεριών. Χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας, επιλέξτε ένα από τα μηνύματα και διαβάστε το.

Και πάλι απλά συνδεθείτε με τα συναισθήματα που έχουν αναδυθεί, και εμπιστευθείτε ότι το μήνυμα έχει κάποια σοφία που μπορείτε να λάβετε.

8.) Τώρα, πάρτε ένα άλλο φύλλο καθαρό χαρτιού και γράψτε κάτι από το παρόν που θα θέλατε να απελευθερώσετε και να επιτρέψετε να φύγει. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που σας ενοχλεί τώρα ή κάτι που έχετε αντιμετωπίσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Γράψτε όσες περισσότερες λεπτομέρειες θέλετε.

9.) Στη συνέχεια, όπως και πριν, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σταματήσετε και απλά να αναλογιστείτε τι έχει αναδυθεί. Όταν είστε έτοιμοι, κοιτάξτε τα δύο εναπομείναντα κομμάτια χαρτιού που βρίσκονται στο τρίγωνο των κεριών και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να επιλέξετε ένα. Διαβάστε το μήνυμα και απλά καθίστε με ό, τι έχει αναδυθεί για εσάς.

10.) Τώρα, πάρτε το τελευταίο σας κομμάτι καθαρό χαρτί και γράψτε κάτι που δημιουργήσατε για εσάς αλλά δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να το κάνετε. Αυτό ίσως να είναι ένας στόχος που επιτύχατε ή μια εργασία που ολοκληρώσατε και δεν περιμένατε ποτέ ότι θα συνέβαινε ή ότι θα μπορούσατε να κάνετε. Μπορεί να είναι κάτι απτό, αλλά μπορεί επίσης να ειναι ένα τραύματικό ή προκλητικό γεγονός που καταφέρατε να ξεπεράσετε.

Ένα παράδειγμα - «Κανένας δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ως χωρισμένη μαμά αλλά έχω εργαστεί τόσο σκληρά και τώρα όλα είναι πολύ καλά» ή «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα ξεπερνούσα το θάνατο του αγαπημένου μου προσώπου αλλά τώρα βλέπω οτι είμαι καλά. "Κλπ. Κλπ.

11.) Και πάλι, ακριβώς όπως πριν. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε τι έχει αναδυθεί για εσας. Όταν είστε έτοιμοι, πάρτε το τελευταίο μήνυμα από το κέντρο των κεριών. Διαβάστε το μήνυμα και απλά καθίστε για λίγο με ό, τι έχει αναδυθεί.

12.) Όταν τελειώσετε, πάρτε 10 βαθιές αναπνοές απλά για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Πάρτε το ποτήρι σας με το πόσιμο νερό και κρατήστε το με τα δύο χέρια. Απαγείλετε το ακόλουθο μάντρα και στη συνέχεια πιείτε το νερό:

"Η εργασία μου έχει γίνει, η ίαση έχει ήδη αρχίσει. Είμαι καθαρός, είμαι ανάλαφρος. Το μονοπάτι μου είναι σωστό. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ."

13.) Αν θέλετε, μόλις τελειώσετε με το γράψιμο μπορείτε να κάψετε τα χαρτιά σας στη φωτιά των κεριών. Εάν το κάνετε αυτό, παρακαλω να έχετε ένα μεγάλο μπολ με νερό κοντά σας στο οποίο θα ρίξετε το χαρτί όταν φτάσει σε σημείο που δεν μπορείτε να το κρατήσετε. Να υπάρχει ασφάλεια! Εναλλακτικά, μπορείτε να σκίσετε τα χαρτιά και να τα ανακυκλώσετε.

14.) Κλείστε την Τελετουργία με το σβήσιμο των κεριών.

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία!


19 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page