top of page

Πύλη του Λέοντα 8:8 2020 | Η Ενεργειακή Σημασία


photo on www.flickr.com

Πολλά έχουν ειπωθεί αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την καταπληκτική Πύλη του Λέοντα 8-8. Η Πύλη αυτή πραγματοποιείται με ένα φλογερό αποκορύφωμα των ενεργειών του Λέοντα, ενώ η Γη ευθυγραμμίζεται με τον Σείριο, το λαμπρότερο αστέρι μας.


Ο αριθμός 8 σχετίζεται με τον θαρραλέο Λέοντα. Σας επεκτείνει πέρα από τα όριά σας.


Δεδομένου ότι το 8 είναι ο αριθμός της αφθονίας και των υλικών ανταμοιβών, πολλοί νιώθουν ότι χρήματα θα έρθουν από τον ουρανό και οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν μαγικά.


Και όμως ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός 8 σχετίζεται με την αφθονία είναι επειδή σας ανοίγει στην πληρότητα των συναισθημάτων σας.


Εάν θέλετε μια ζωή γεμάτη με ευημερία, πάθος και αφθονία, χρειάζεται να ζήσετε πλήρως μέσα από την καρδιά σας. Δεν μπορείτε απλά να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκπληρώσετε το σκοπό σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να ακούσετε την καρδιά σας, τη διαίσθησή σας. Επιτρέψτε σε αυτή την ισχυρή πηγή ενέργειας να σας καθοδηγήσει.


Η καρδιά σας γνωρίζει πάντα το μονοπάτι προς το πεπρωμένο σας, αλλά το μυαλό εμποδίζει το δρόμο.


Η καρδιά σας θέλει να εκφράσετε πλήρως τον εαυτό σας, την αυθεντικότητά σας, γιατί ο μόνος τρόπος για να αγαπηθείτε και να γίνετε αποδεκτοί από τους άλλους, είναι μόνο όταν αγαπήσετε τον εαυτό σας - ολοκληρωτικά.


Εάν θέλετε να ζήσετε πραγματικά την αγάπη, την αφθονία και το πάθος που σας προσφέρει αυτή η καταπληκτική Πύλη 8-8, χρειάζεται να έχετε το θάρρος να είστε ο εαυτός σας. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, δεν έχουν νόημα χωρίς την ενέργεια της αγάπης.


Αποδεχτείτε τον εαυτό σας ανεξάρτητα από το πόσο μη πνευματικός ή «καλός» νομίζετε ότι είστε.


Νιώστε τα συναισθηματα σας και αγαπήστε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι.


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι μοναδικός, αυθεντικός ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε ότι οι άλλοι θα το αντιληφθούν. Και τότε - θα ανοίξετε τον εαυτό σας στις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει το Σύμπαν. Είστε ο Βασιλικός Αστέρας του Λιονταριού.


Ζήστε και Αγαπήστε με ανοιχτή καρδιά!


Να θυμάστε πάντα ότι είστε ένα πνευματικό ον σε φυσική μορφή! Τυχόν μετατοπίσεις και αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, υπηρετούν στο να σας ευθυγραμμίσουν με περισσότερη από τη Θεϊκή σας Δύναμη, την Αιώνια Αλήθεια και με όλα αυτά που θα σας φέρουν περισσότερη Χαρά, Αγάπη, Ικανότητα, Δεξιότητα. Αυτό περιλαμβάνει προκλήσεις και την ανάγκη να τολμήσετε να εγκαταλείψετε το παλιό, αλλά το πιο σημαντικό, χρειάζεται να έχετε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν και ότι όλα συμβαίνουν με Θεϊκή Τάξη.


Η 8η Αυγούστου είναι η μέρα με την ισχυρότερη ενέργεια. Η νέα δόνηση είναι εδώ. Η Πύλη 8:8 για το 2020 αλλάζει σελίδα στην Κοσμική Ενέργεια. Η Πύλη 8:8 είναι η Ανύψωση, η επίτευξη ενός νέου επιπέδου Αγάπης και Φωτός καθώς και μιας ανώτερης Αρμονίας.




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Πύλη του Λέοντα 8:8 2020 που πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Ιουλίου



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

1,443 views0 comments
bottom of page