top of page

Θερινό Ηλιοστάσιο | Η Ενεργειακή Σημασία 2021



Το Θερινό Ηλιοστάσιο για το 2021 πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου. Αντιπροσωπεύει μια εποχή όπου ο «ήλιος παραμένει ακίνητος» δίνοντας μας τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου.


Το Θερινό Ηλιοστάσιο του Ιουνίου 2021 σηματοδοτεί επίσης έξι μήνες από τη Μεγάλη Σύζευξη, που αντιπροσωπεύει ένα σημείο συνέχισης στο ταξίδι μας για τη γέννηση μιας νέας Γης.


Το Θερινό Ηλιοστάσιο θεωρείται μια μαγική εποχή. Στο Θερινό Ηλιοστάσιο, το πέπλο μεταξύ των κόσμων λέγεται ότι είναι λεπτό και γίνεται ευκολότερο να συνδεθεί με τα πνεύματα της φύσης και τις θεραπευτικές ενέργειες του πλανήτη. Είναι επίσης μια εποχή που μπορούμε να αισθανθούμε την εγγενή σύνδεσή μας με τη Μητέρα Γη και με όλους όσους την κατοικούν.


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τον γεωβιολόγο Rory Duff, η μέρα πριν από το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι επίσης μια σημαντική στιγμή. Αυτή την ημέρα το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη ή οι γραμμές της Γης ευθυγραμμίζονται στην ίδια ακριβώς συχνότητα, δημιουργώντας κύματα αρμονίας, ειρήνης και θεραπείας σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Αυτές οι αρμονικές συχνότητες παραμένουν για λίγες μέρες, βοηθώντας μας να αποκτήσουμε πρόσβαση σε υψηλότερες διαστάσεις και υψηλότερη συνειδητότητα. Ένας εύκολος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια είναι να αφιερώσετε χρόνο στη φύση και να διαλογιστείτε.


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει ένα με τη Γη. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ευθυγραμμιστεί με τον καρδιακό παλμό του μεγάλου πλανήτη μας, της Μητέρας Γης!


Ενώ το Θερινό Ηλιοστάσιο φέρνει μαγικές, θεραπευτικές και αρμονικές ενέργειες, υπάρχουν επίσης σημαντικά ενεργειακά γεγονότα που πραγματοποιούνται φέτος και θα ενεργοποιήσουν αυτό που νιώθουμε.


Λίγο πριν το Θερινό Ηλιοστάσιο, έχουμε τον μεγαλύτερο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, τον Δία, που μπαίνει σε ανάδρομη πορεία.


Όταν ένας πλανήτης μπαίνει σε ανάδρομη πορεία λέγεται ότι εισέρχεται στον κάτω κόσμο, όπου συνεχίζει ένα ταξίδι στις σκιές για να φέρει στο φως νέα συνειδητότητα.


Ο Δίας κυβερνά τις πεποιθήσεις μας, τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και την ανώτερη σοφία μας. Καθώς ταξιδεύει με ανάδρομη πορεία πριν από το Θερινό Ηλιοστάσιο, θα νιώσουμε την ανάγκη να ελέγξουμε τις σκέψεις που λέμε στον εαυτό μας και το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο.


Πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε τις σκέψεις μας ώστε να είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι και υποστηρικτικοί; Πώς μπορούμε να προκαλέσουμε με αγάπη το πρίσμα που επιλέγουμε να δούμε τον κόσμο;


Ο Δίας δεν θα είναι ο μόνος πλανήτης που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία την εποχή του Θερινού Ηλιοστασίου τον Ιούνιο του 2021. Θα έχουμε επίσης τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κάνουν αυτό το ταξίδι.


Αυτό θα προσθέσει ένα επιβραδυντικό αποτέλεσμα στις κοσμικές ενέργειες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να σταματήσουμε και να εμβαθύνουμε τη σύνδεσή μας με τις συχνότητες.


Η φετινή ενέργεια του Θερινού Ηλιοστασίου θα είναι πιο παθητική με την έννοια ότι ίσως χρειαστεί να παραδοθούμε και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μας δείξει τον δρόμο.


Όταν παραδοθούμε και επιτρέψουμε στον εαυτό μας να συγχωνευθεί με την ενέργεια της φύσης, μπορούμε να μάθουμε νέα πράγματα, να επεκτείνουμε το νου μας και να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας.


Αυτή είναι η ευκαιρία να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγηθεί, να γίνει ακροατής και να χαλαρώσει όπου κι αν βρίσκεστε.


Επιτρέψτε στην αποδοχή να ξεπλύνει την ύπαρξή σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τη συμπόνια και την αγάπη προς εσάς που εκπέμπεται από αυτόν τον πλανήτη σε κάθε δεδομένη στιγμή.


Την εποχή του Θερινού Ηλιοστασίου, ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη θα βρίσκονται επίσης σε τριγωνική ευθυγράμμιση, προσθέτοντας αρμονία και καθοδήγηση σε μια βαθύτερη αλήθεια και πνευματική κατανόηση.


Όλη αυτή η συνδυασμένη ενέργεια μπορεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει την πνευματική αφύπνιση, την αναζήτηση νέας γνώσης, ακόμη και τις πνευματικές λήψεις από τους οδηγούς μας ή τον ανώτερο εαυτό μας.


Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη αντηχούν επίσης με δονήσεις αγάπης. Η Αφροδίτη πήρε το όνομά της από τη Θεά της Αγάπης και ο Ποσειδώνας θεωρείται ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης.


Καλωσορίστε αυτήν την ενέργεια και επιτρέψτε στην αγάπη να ρέει γύρω σας. Γνωρίζετε οτι είστε αγαπητοί!. Γνωρίζετε ότι αξίζετε να αγαπηθείτε! Γνωρίζετε ότι το πιο δυνατό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας σε αυτήν τη ζωή είναι να αγαπάτε, ειδικά τον εαυτό σας!


Να έχετε ένα υπέροχο Θερινό Ηλιοστάσιο!!!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες του Θερινού Ηλιοστασίου μπορείτε να συντονιστείτε με τον ηχογραφημένο μου διαλογισμό Θερινό Ηλιοστάσιο, τον οποίο μπορείτε να ακούσετε αμέτρητες φορές μέσα από τα Videos μου!


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page