top of page

Η Πύλη των Αγγέλων 11/11 2020 | Η Ενεργειακή Σημασία

Updated: Nov 13, 2020



Ο Νοέμβριος είναι πάντα ένας ξεχωριστός μήνας επειδή κρατάει τη δόνηση του αριθμού 11. Στις 11/11 η Μαγική Πύλη των Αγγέλων μας καλωσορίζει σε σε μια νέα διάσταση, σε έναν νέο κόσμο γεμάτο αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα!


Στην αριθμολογία, το 11 είναι ένας δυνατός αριθμός, που σχετίζεται με τα υψηλότερα βασίλεια και με πνευματικές αφυπνίσεις. Αντιπροσωπεύει επίσης την πλήρη εναρμόνιση με τον αληθινό και τον υψηλότερο εαυτό μας.


Βλέπετε τον αγγελικό αριθμό 1111. Τώρα κλείστε τα μάτια σας και κάντε μια ευχή! Αυτός ο ισχυρός αριθμός είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι ενεργείτε ως γέφυρα μεταξύ του αγγελικού βασιλείου και του φυσικού κόσμου.


Τη στιγμή που το 1111 εμφανίζεται μπροστά σας, η δύναμη της υλοποίησης ενεργοποιείται για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με υπάρξεις από την άλλη πλευρά, να βιώνετε ενοράσεις καθώς η διαισθηση σας ενεργοποιείται όλο και περισσότερο. Μπορείτε επίσης να βάλετε προθέσεις για την πραγματικότητα που θέλετε να δημιουργήσετε. Αυτή είναι η στιγμή σας να είστε εντελώς ανοιχτοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και για αυτό που χρειάζεστε.


Το 11 είναι ένας δυνατός αριθμός στην αγγελική αριθμολογία, τονίζοντας την ειδική δόνηση που φέρνει στον κόσμο. Είναι η ενεργειακή Πύλη προς τις υποσυνείδητες, διαισθητικές και μυστικιστικές πτυχές του εαυτού μας. Η παρουσία του 1111 σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά μηνύματα που μας κοινοποιούνται από την ομάδα των αγγέλων μας.


Η Μαγική Πύλη των Αγγέλων 1111 είναι ένα σημάδι ότι κινούμαστε προς τολμηρά, νέα ξεκινήματα. Η ευκαιρία για μια νέα αρχή είναι διαθέσιμη τώρα. Οι ευκαιρίες θα προκύψουν σε απροσδόκητα μέρη και στιγμές, θα παραμείνουν ανοιχτές σε νέα πράγματα και απλά επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να είναι ο οδηγός σας.


Η Πύλη των Αγγέλων 1111 σας καλεί να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας. Δεν είναι ώρα να περιμένετε παθητικά να λάβετε. Μέσα στην καρδιά σας, έχετε καλλιεργήσει τα όνειρα και τα οράματά σας εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας και να τα εφαρμόσετε.

Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να είστε μόνοι για λίγο. Δεν θα νιώσετε μοναξιά γιατί η αγάπη και η φροντίδα των αγγέλων σας θα σας γεμίσει με δημιουργικές ιδέες και έμπνευση. Μην επιτρέψετε στον φόβο να σας κρατήσει πίσω. Μην φοβηθείτε να λάμψετε. Μη φοβηθείτε το Φως σας!


Καθώς απελευθερώνεστε από τις προσδοκίες άλλων, αρχίζετε να ακολουθείτε το μονοπάτι της ψυχής σας. Αυτό σηματοδοτεί στο Σύμπαν ότι είστε έτοιμοι να εκπληρώσετε το πεπρωμένο και τον μεγαλύτερο σκοπό σας, φέρνοντας ολοκαίνουργιες ευκαιρίες στη ζωή σας για να το κάνετε αυτό. Το πεπρωμένο σας είναι μοναδικό και οι κρίσεις των άλλων το μόνο που κάνουν είναι απλά να λασπώσουν τα νερά. Γνωρίζετε καλύτερα πώς να προχωρήσετε.


Αγκαλιάστε τις αλλαγές που συμβαίνουν επειδή αντικατοπτρίζουν ότι είστε έτοιμοι για πνευματική ανάπτυξη. Οι προηγούμενοι περιορισμοί και τα εμπόδια σας δεν θα σας κρατήσουν πίσω. Εξελίσσεστε και γίνεστε πιο δυνατοί και ανθεκτικοί. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.


Τώρα είναι η στιγμή για εσάς να έχετε θάρρος και να δημιουργήσετε κάτι που επιθυμείτε στον βαθύτερο πυρήνα της ύπαρξής σας. Ζήστε μια ζωή που σας φαίνεται αυθεντική και αφήστε τον δισταγμό σας όταν ξεκινάτε αλλαγές στη ζωή σας. Οι δράσεις που κάνετε τώρα θα εκδηλωθούν γρήγορα σε νέες ευκαιρίες που ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας.


Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Νοεμβρίου, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις υψηλότερες δονήσεις και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στα θεϊκά βασίλεια. Μπορούμε να βιώσουμε περισσότερη εξέλιξη μέσω του διαλογισμού, ή αφιερώνοντας χρόνο στη φύση, με την καταγραφή ημερολογίου και επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην ευγνωμοσύνη.


Η Μαγική Πύλη των Αγγέλων 11/11 είναι μια ξεχωριστή και δυνατή μέρα!


Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε ή μια επιθυμία που θέλετε να κάνετε, αυτή είναι η ημέρα για να θέσετε τις προθέσεις σας!


Το 1111 ενισχύει την ικανότητά μας να δημιουργούμε και να αφήνουμε ένα αποτύπωμα στην ταπετσαρία που είναι όλη η ζωή. Δείχνει επίσης ότι είμαστε σε πλήρη αρμονία και ευθυγράμμιση με όλη τη φύση.


Από αυτήν την κατάσταση ευθυγράμμισης, γίνεται ευκολότερο για εμάς να αισθανόμαστε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με τη ζωή μας εδώ στη Γη, αλλά και με τη μαγεία και τη σοφία των ανώτερων βασιλείων.


Η 11η Νοεμβρίου είναι επίσης μια εξαιρετικά δυνατή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας και την ενίσχυση της ενέργειας του πεδίου της καρδιάς σας.


Εάν αισθάνεστε αποκλεισμένοι ή αν αγωνίζεστε να συνδεθείτε με την επιθυμία της καρδιάς σας, ορίστε μια πρόθεση και ζητήστε από τους αγγέλους και τους οδηγούς σας να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τυχόν μπλοκαρίσματα που δεν χρειάζονται πια.


Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσπαθήστε να κρατήσετε συνειδητά την καρδιά σας ανοιχτή και συντονισμένη με τη δόνηση της αγάπης, της κατανόησης, της συγχώρεσης και της συμπόνιας, ειδικά προς τον εαυτό σας!


Τοποθετήστε τα χέρια σας σε στάση προσευχής και πείτε την παρακάτω επιβεβαίωση:


“Είμαι ευθυγραμμισμένος με την αγάπη των Αγγέλων, δημιουργώ τη ζωή του υψηλότερου μονοπατιού μου όπου εκπληρώνονται όλες οι επιθυμίες μου. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”



Να έχετε μια όμορφη Πύλη των Αγγέλων 11/11




Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Μαγικής Πύλης των Αγγέλων 11/11 μπορείτε να συντονιστείτε με το Διαλογισμό μου που πραγματοποιείται την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


286 views0 comments
bottom of page