top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πρώτης Πανσελήνου του 2021

Updated: Feb 21, 2021


photo at pixabay

Η Πρώτη Πανσέληνος του 2021 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Ίσως να έρθουν πληροφορίες στην επιφάνεια που θα προκαλέσουν την καθημερινότητα μας. Ίσως να αποκαλυφθούν συναισθήματα που είχαμε καλά κρυμμένα.


Ενώ οι ευθυγραμμίσεις γύρω από αυτήν την Πανσέληνο είναι χαοτικές, μας φέρνουν επίσης κοσμική προστασία, ειδικά αν κοιτάξουμε τη μεγαλύτερη εικόνα.


Ανεξάρτητα από το τι ξεδιπλώνεται για εμάς, η δύναμη μας οδηγεί να παρατηρήσουμε πιο κοντά και να αναζητήσουμε την ασημένια μας δόνηση. Η δύναμη μας καθοδηγεί να θυμηθούμε ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο και θαυμαστό σε όλο αυτό το σενάριο.


Αυτή η δύναμη εμπιστοσύνης στη μεγαλύτερη εικόνα προέρχεται από την ευοίωνη ευθυγράμμιση του Δία με τον Ήλιο, η οποία συμβαίνει ταυτόχρονα με αυτήν την Πρώτη Πανσέληνο του 2021.


Η ευθυγράμμιση του Δία με τον Ήλιο θεωρείται μια ενέργεια γεμάτη τύχη και μια υπέροχη στιγμή για την υπογραφή νέων συμφωνιών, την έναρξη μιας εκδήλωσης ή μιας επιχείρησης ή την εμπειρία συγχρονιστικών ευκαιριών από το Σύμπαν.


Είναι μια μέρα που φέρνει αφθονία και επέκταση στα ταλέντα και στα χαρίσματά μας.


Υπό την επίδραση των χαοτικών ενεργειών της Πανσέληνου, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να συνδεθείτε με αυτήν την άφθονη ενέργεια, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί.


Εάν διατηρήσουμε το νου μας ανοιχτό και το όραμά μας επεκταθεί, τότε θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τα μικρά κοσμήματα που μας προσφέρει το Σύμπαν.


Δώστε προσοχή στα σημάδια του Σύμπαντος αυτήν την ημέρα και διατηρήστε τη θέα σας στη μεγαλύτερη εικόνα. Να γνωρίζετε ότι αν τα πράγματα είναι μπερδεμένα, δεν θα είναι έτσι για πάντα. Η διαύγεια θα ανατείλει σύντομα, και με την πάροδο του χρόνου, θα μπορείτε ακόμη και να κοιτάξετε πίσω σε αυτά τα γεγονότα, απαραίτητη διαδικασία για τα επόμενα βήματα του ταξιδιού σας.


Καθώς η Πρώτη Πανσέληνος του 2021 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει μια φλογερή και δημιουργική ενέργεια στο πεδίο μας.


Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε νέα ή δημιουργικά έργα στα οποία εργάζεστε. Είναι επίσης μια θαυμαστή ενέργεια για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κινητοποιηθεί και να ενθουσιαστεί από τη ζωή.


Αυτή η Πανσέληνος είναι η πρόσκλησή σας να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στη ζωή σας, ακόμα κι αν είναι μόνο με μικρούς τρόπους.


Τι σας ενθουσιάζει; Τι είναι αυτό που μπορείτε να σχεδιάσετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα και ανυπομονείτε να έρθει;


Η δημιουργία μικρών πραγμάτων όπως αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε κινητοποιημένοι και να αξιοποιήσετε μέρος αυτής της φλογερής, εμπνευσμένης ενέργειας που έχει να προσφέρει η Πανσέληνος στο Λέοντα.


Το φλογερό ζώδιο του Λέοντα είναι συνδεδεμένο με την ηγεσία και την εύρεση της αυτοποποίθησης μας.


Πώς μπορείτε να κάνετε το άλμα πίστης και να είστε ο ηγέτης της ζωής σας; Πώς μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλα όσα θέλετε να πετύχετε;


Υπάρχουν πάντα εμπόδια στο μονοπάτι μας, αλλά το θάρρος και η αποφασιστικότητα που φέρνει η ενέργεια του Λέοντα μας υπενθυμίζει ότι έχουμε πάντα τη δύναμη να κάνουμε το καλύτερο από όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε.


Με κάθε ισχυρή ενέργεια, όπως με την ενέργεια αυτής της Πρώτης Πανσελήνου για το 2021, είναι εύκολο να πέσουμε θύματα σε φόβους μας και σε παλιές οικείες συνήθειες, ακόμα κι αν γνωρίζουμε ότι δεν είναι οι καλύτερες για εμάς.


Χρειάζεται θάρρος να σηκωθούμε από τους φόβους μας και να απομακρυνθούμε από τη ζώνη άνεσής μας. Χρειάζεται μια εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.


Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά υπό τη λαμπερή Πανσέληνο στο Λέοντα, θα καθοδηγηθούμε να συντονιστούμε με το θάρρος και να κάνουμε αυτό το πρώτο βήμα.


Μερικές φορές το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο, αλλά είναι και αυτό που μας δίνει την περισσότερη ικανοποίηση και επιβράβευση.


Ποιο είναι το πρώτο βήμα που θέλετε να κάνετε;


Ορίστε την πρόθεσή σας και το φως της Πανσέληνου θα σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι σας.


Ο Λέων είναι επίσης συνδεδεμένος με το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Οπότε ανοίξτε την καρδιά σας στο Σύμπαν και στο αόρατο ταξίδι της ζωής σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στον εαυτό σας και θυμηθείτε πόσο γενναίοι και τολμηροί είστε.


Είστε ένα δώρο σε αυτό το Σύμπαν.


H Πρώτη Πανσέληνος του 2021 θα ταρακουνήσει την ισορροπία μας. Παρόλα αυτα, θα μας φέρει θάρρος, κίνητρα και το δώρο του να είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε πέρα από αυτό που μπορούμε να δούμε τώρα. Θα φωτίσει τη θέα μας για να δούμε το μεγαλύτερο όραμα της ζωής μας.



Καλή και όμορφη Πρώτη Πανσέληνο για το 2021


Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Η Πρώτη Πανσέληνος του 2021


Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ

bottom of page