top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Υδροχόο


photo at www.goodfon.com

Στις 24 Ιουλίου 2021, φτάνουμε στην κορυφή του σεληνιακού κύκλου με μια δυνατή Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου.


Αυτή η Πανσέληνος αποτελεί μια από τις δύο Πανσελήνους στον Υδροχόο που θα βιώσουμε, καθώς τον επόμενο μήνα, θα έχουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου ξανά στον Υδροχόο.


Έχοντας δύο Πανσελήνους στον Υδροχόο στη σειρά, υποδεικνύει ότι αυτοί οι σεληνιακοί κύκλοι θα λειτουργήσουν μεταξύ τους αρμονικά. Θα διαπιστώσουμε ότι οτιδήποτε αναδυθεί σε αυτήν την Πανσέληνο θα συνδεθεί με την επόμενη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου.


Έχοντας δύο Πανσελήνους στον Υδροχόο μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος δίνει επίσης έμφαση σε αυτό το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα που αντιπροσωπεύεται από αυτόν που κουβαλάει και χύνει το νερό.


Αυτός που φέρει το νερό έχει το χάρισμα να μπορεί να συλλέγει νερό μέσα στο δοχείο του, το οποίο υποδηλώνει τα συναισθήματα του κόσμου, και να τα μεταμορφώνει αξιοποιώντας τη δύναμη του αέρα. Ο φορέας ύδατος μπορεί τότε να εκχύσει αυτα τα μετουσιωμένα συναισθήματα πίσω στον κόσμο, φέρνοντας μια αλλαγή στη συνείδητότητα.


Η εργασία με κρυστάλλους, ενεργειακές θεραπείες, ρέικι, θεραπευτική διοχέτευση (channeling), φάρμακα που βασίζονται στη δόνηση (ομοιοπαθητική), ανθοϊάματα, και εναλλακτικές θεραπείες (timeline therapy) θα φέρει πολλά σημαντικά οφέλη υπό τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 5 Αυγούστου.


Ενώ η Πανσέληνος του Ιουλίου προσφέρει υποστήριξη στο πνευματικό μας θεραπευτικό ταξίδι, προσφέρει επίσης ισχυρή μεταμορφωτική ενέργεια λόγω της θέσης του Πλούτωνα.


Ο Πλούτωνας είναι πολύ δραστήριος σε αυτήν την Πανσέληνο και αντιπροσωπεύει τη διαδικασία αλλαγής, ή τον θάνατο και την αναγέννηση. Κάθε Πανσέληνος φέρνει το τέλος και την ολοκλήρωση κύκλων, οπότε πολύ πιθανόν να βρεθούμε σε φάση «θανάτου» κατά τη διάρκεια της ενέργειας του Πλούτωνα τη δεδομένη στιγμή.


Τι χρειάζεται να φύγει; Τι χρειάζεται να αφήσουμε για να ζήσουμε την αναγέννηση που μας περιμένει;


Πολύ πιθανόν να νιώσετε την επιθυμία να απελευθερώσετε κάτι από τη ζωή σας υπό αυτήν την Πανσέληνο. Πολύ πιθανόν να αρχίσετε να λαμβάνετε διαισθητικούς ψιθύρους για ορισμένες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν.


Εάν αυτές οι αλλαγές σας φαίνονται απροσδιόριστες την περίοδο αυτής της Πανσελήνου, μην ανησυχείτε, γιατί η επόμενη Πανσέληνος στον Υδροχόο τον Αύγουστο, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη διαύγεια και σιγουριά .


Η αλλαγή βρίσκεται στην ατμόσφαιρα υπό αυτήν την Πανσέληνο, και θα κληθούμε να αλλάξουμε κατεύθυνση, ή να μεταμορφώσουμε και να αναγεννήσουμε έναν τομέα της ζωής μας που δεν λειτουργεί πια για εμάς.


Μπορείτε να είστε δραστήριοι με αυτήν την ενέργεια αξιοποιώντας την Πανσέληνο ώστε να σκεφτείτε πού επιθυμείτε να δείτε αλλαγές. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά το να διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και να παραμένετε έτοιμοι σε νέες δυνατότητες είναι ένας καλός τρόπος για να προσεγγίσετε αυτήν την ενέργεια.


Η ενέργεια του Υδροχόου είναι επαναστατική και του αρέσει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Μας ενθαρρύνει να βγούμε έξω από το κουτί και να γυρίσουμε τα πράγματα ανάποδα και πίσω προς τα εμπρός για να βρούμε έναν νέο και καλύτερο τρόπο.


Αγκαλιάστε αυτήν την ποιότητα όταν πρόκειται για τη ζωή σας. Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από παλιές συνήθειες ή άκαμπτες ιδέες και πρακτικές και ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο να βλέπετε ή να κάνετε πράγματα.


Η ενέργεια του Υδροχόου επικεντρώνεται επίσης πολύ στην ελευθερία! Οπότε, η Πανσέληνος του Ιουλίου θα μας εμπνεύσει να αλλάξουμε και να αφήσουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε κολλημένοι ή παγιδευμένοι.


Υπό το φως της Πανσελήνου στον Υδροχόο, ρωτήστε τον εαυτό σας - Πώς μπορώ να φέρω περισσότερη ελαφρότητα και ευκολία στη ζωή μου; Τι χρειάζεται να αφήσω για να το επιτύχω; Απλά εμπιστευτείτε την έμπνευση που θα ακολουθήσει.


Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα συμβάλλει στην ανάδυση των ανέμων της αλλαγής, και καθώς θα εξασθενεί η ενεργεια της θα νιώσουμε ελαφρύτεροι και πιο ελεύθεροι. Θα νιώθουμε ότι έχουμε περισσότερη καθοδήγηση και υποστήριξη για να σηκώσουμε κάτι που ζυγίζει βαρύ στους ώμους μας.


Αν ψάχνετε να κάνετε κάποια ενεργειακή/εναλλακτική θεραπευτική εργασία, είναι καλό να γνωρίζετε ότι η Πανσέληνος στον Υδροχόο αποτελεί μια τεράστια υποστήριξη. Προγραμματίστε συνεδρία ρέικι, timeline therapy ή κάντε ό, τι αισθάνεστε καθοδηγημένοι για να φροντίσετε το πνεύμα και την ψυχή σας.




Καλή και όμορφη Πανσέληνο!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στον Υδροχόο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

131 views0 comments
bottom of page