top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Σκορπιό


photo at pixabay

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα φωτίσει στον νυχτερινό ουρανό στις 26-27 Απριλίου.


Κάθε Πανσέληνος έχει ένα μοναδικό τρόπο να αναδύει πράγματα από τον εσωτερικό μας κόσμο. Η μαγεία είναι ότι μπορούν να φέρουν πράγματα στην επιφάνεια, να αποκαλύψουν κρυμμένες πληγές και να προκαλέσουν συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαμε. Εξαιτίας αυτού, κάθε Πανσέληνος μπορεί να θεωρηθεί ισχυρή Πύλη για εργασίες απελευθέρωσης.


Τι επιθυμείτε να απελευθερώσετε; Τι επιθυμείτε να απομακρύνετε από τη ζωή σας; Με ποιό τρόπο επιθυμείτε να είστε ελεύθεροι;


Αυτή η Πανσέληνος είναι μια στιγμή που θα νιώσουμε έτοιμοι να απελευθερωθούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πια το υψηλότερο μονοπάτι μας.


Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του νερού στο Σκορπιό και η Σελήνη κυβερνάται από το στοιχείο του νερού, θα νιώσουμε επίσης εξαιρετικά ευαίσθητοι και σε ιδιαίτερη επαφή με τις υψηλότερες αισθήσεις μας. Η διαίσθησή μας θα μας μιλήσει με περισσότερη διαύγεια, ή θα είναι ευκολότερο για εμάς να αντιληφθούμε τις ενέργειες των γύρω μας.


Οι αυξημένες αισθήσεις μας θα αποτελέσουν οδηγό και θα μας βοηθήσουν να ταξιδέψουμε σε μια βαθύτερη κατάσταση επίγνωσης και κατανόησης. Η διαίσθησή μας είναι μια πολύτιμη υπερδύναμη, και σε αυτήν τη νύχτα της Πανσελήνου, θα έχουμε πιο εύκολη πρόσβαση.


Οι ενέργειες του Σκορπιού που υπάρχουν σε αυτήν την Πανσέληνο δείχνουν επίσης ότι αυτό που καλούμαστε να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε θα είναι ψυχικής ή ενεργειακής φύσεως.


Δεχόμαστε τις ενέργειες των γύρω μας είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, και μερικές φορές αυτές οι ενέργειες κολλάνε πάνω μας. Όταν καθαρίζουμε το ενεργειακό μας σώμα μπορούμε να επιστρέψουμε σε κατάσταση ολότητας και ισορροπίας. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ενέργειά μας είναι αυθεντική και αληθινή.


Υπό τη δύναμη αυτής της Πανσελήνου, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να καθαρίσετε ενεργειακά το σώμα σας. Μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων, ή να καθαρίσετε το ενεργειακό σας σώμα με κρυστάλλους ή καίγοντας ιερά βότανα.


Άλλες πρακτικές όπως ο βελονισμός, το ρέικι, το pranic healing και η ηχοθεραπεία είναι επίσης εξαιρετικές πρακτικές για την απομάκρυνση της στάσιμης ενέργειας από το σώμα.


Με το να θέσετε την πρόθεση να καθαρίσετε και να απελευθερώσετε οποιαδήποτε ενέργεια που δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ισχυρές δυνάμεις καθαρισμού που φέρνει αυτή η Πανσέληνος.


Αυτή η ευαίσθητη Πανσέληνος όχι μόνο υποστηρίζει τον ψυχικό καθαρισμό και την απελευθέρωση, αλλά φέρνει επίσης δυνατή ενέργεια διαφώτισης και αφύπνισης.


Μυστικά θα αποκαλυφθούν ή νέες πληροφορίες θα έρθουν στην επιφάνεια υπό την επήρεια αυτής της Πανσελήνου. Επίσης, θα νιώσουμε τον εαυτό μας να επιστρέφει στους προηγούμενους μήνες για να λάβουμε περισσότερη διαύγεια σχετικά με ορισμένες από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει.


Η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνάται από τον Πλούτωνα, και μόλις μια μέρα μετά από αυτήν την Πανσέληνο, ο Πλούτωνας εισέρχεται στον κάτω κόσμο για την ετήσια ανάδρομη πορεία του.


Ο Πλούτωνας καθώς αλλάζει σε ανάδρομο λίγο μετά την Πανσέληνο δείχνει ότι οτιδήποτε είναι αυτό που μας καθοδηγεί να απελευθερώσουμε πράγματα, θα μπορούσε να συνδεθεί με τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.


Γεγονότα από εκείνη την περίοδο θα εμφανιστούν ξανά ή θα χρειαστεί να καθαρίσουμε τυχόν ψυχικές ή συναισθηματικές αποσκευές που έχουμε μαζί μας από τότε.


Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, οπότε λάβετε υπόψη ότι οτιδήποτε πιστεύετε ότι έχει χαθεί, δεν έχει χαθεί τελικά. Απλώς υφίσταται κατάσταση μεταμόρφωσης και θα αρχίσετε να βλέπετε σημάδια της αναγέννησης υπο αυτήν την Πανσέληνο στο Σκορπιό.


Ο Ουρανός, ο πλανήτης της αφύπνισης και της έκπληξης, είναι επίσης πολύ δραστήριος σε αυτήν την Πανσέληνο.


Η παρουσία του Ουρανού υποδηλώνει ότι κάτι μπορεί να μας καθυστερήσει ή να βιώσουμε μια ξαφνική αλλαγή γεγονότων. Στην πραγματικότητα, όλη η εβδομάδα που οδηγεί στην Πανσέληνο μεταφέρει μέρος αυτής της ασταθής ενέργειας του Ουρανού, οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να νιώσουμε απογοητευμένοι μέχρι τη στιγμή που η Σελήνη θα ανθίσει ολοκληρωτικά.


Εάν αισθάνεστε ‘διασκορπισμένοι’, φροντίστε να παραμείνετε γειωμένοι και να ασκήσετε αυτο-φροντίδα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ανήσυχοι μπορεί να αξιοποιηθεί ως ένδειξη για το τι χρειάζεστε ώστε να βουτήξετε βαθύτερα.


Μερικές φορές όταν προκύπτει ανήσυχη ενέργεια, θέλουμε να την απομακρύνουμε. Αλλά αυτό που προσπαθεί να μας δείξει και να μας διδάξει η ενέργεια του Σκορπιού είναι ότι μερικές φορές η μόνη διέξοδος είναι να περάσουμε μέσα από αυτό. Αντί να προσπαθούμε να κάνουμε απλά πατιναζ στην επιφάνεια, χρειάζεται να βυθιστούμε και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εξερευνήσει οτιδήποτε ανακαλύπτουμε, ανεξάρτητα από το πόσο άβολο μπορεί να είναι.


Συνήθως, μόλις αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας και παραδοθούμε, οποιαδήποτε άβολη ενέργεια που νιώθουμε περνάει και μας αφήνει με νέα σοφία, βαθύτερη κατανόηση και μεγαλύτερη συμπόνια.


Υπάρχει δύναμη στη μάθηση όταν είμαστε παρόντες στα άβολα συναισθήματα που μας χαιρετούν στη ζωή. Έτσι, ενώ η αυτο-φροντίδα είναι τόσο σημαντική υπό αυτήν την ενέργεια της Πανσέληνου, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βουτήξει σε οποιοδήποτε χάος εάν νιώθετε το κάλεσμα.


Η Πανσέληνος στο Σκορπιό παρόλο που φέρνει ένταση και ευαισθησία, συγχρόνως μας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία για απελευθέρωση, ειδικά σε ενεργειακό επίπεδο.




Καλή και όμορφη Πανσέληνο!



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στο Σκορπιό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

87 views0 comments
bottom of page