top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς



Η Νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και στέλνει κύματα ποίησης στους κοσμικούς ουρανούς μας. Μεταφέρει απαλή, αιθερική ενέργεια που μας εμπνέει να ονειρευόμαστε, να δημιουργούμε και να οραματιζόμαστε μια καλύτερη πραγματικότητα για τον εαυτό μας και τον κόσμο μας.


Η πραγματικότητα που τροφοδοτούμε είναι η πραγματικότητα που ανθίζει. Οπότε βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις, τα λόγια και οι ενέργειές σας είναι ευθυγραμμισμένες με όλα όσα επιθυμείτε, ιδιαίτερα υπό την επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς.


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κλείσετε τα μάτια σας και να οραματιστείτε μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό σας και τον κόσμο. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε την ειρήνη που ακτινοβολεί μέσα από την καρδιά σας και την καρδιά κάθε πλάσματος.


Υπό το σκοτεινό ουρανό της νέας Σελήνης, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται επίσης σε στενή ευθυγράμμιση μεταξύ τους. Αυτός ο συνδυασμός ενέργειας μπορεί να ενεργοποιήσει το τσάκρα της καρδιάς μας και να μας εμπνεύσει να εισέλθουμε σε μια βαθύτερη και μεγαλύτερη αγάπη.


Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μαζί στον ουρανό μπορούν να είναι μια συνταγή για την προσέλκυση της αγάπης, της θεραπείας της καρδιάς και την αφύπνιση της καρδιάς.


Εάν θέματα της καρδιάς αναδύονται υπό αυτήν τη Νέα Σελήνη, προσπαθήστε να μείνετε έξω από το νου σας και δείτε αν μπορείτε να οδηγηθείτε από την καρδιά. Ακούστε τη σοφία που προσφέρει η καρδιά σας και ακολουθήστε την καθοδήγησή της.


Παρόλο που αυτές οι απαλές και λυρικές χορδές αιωρούνται στο Σύμπαν τη στιγμή αυτής της Νέας Σελήνης, φροντίστε να δώσετε προσοχή και να ακούσετε τη διαίσθησή σας, ειδικά αν κάτι δεν σας ταιριάζει.


Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της διαίσθησης και η ακρόαση της εσωτερικής μας φωνής. Μερικές φορές μπορεί να θολώσει τα πράγματα ή να θολώσει το όραμά μας. Όμως, αυτό συμβαίνει μόνο για να μάθουμε τι σημαίνει να συνδεόμαστε με τον εσωτερικό μας κόσμο και την πηγή της δική μας εσωτερικής σοφίας.


Θαμμένη μέσα στον καθένα από εμάς είναι η σοφία από προηγούμενες ζωές. Η σοφία κάθε ζωής που έχουμε ζήσει πριν από αυτήν εδώ, και η γνώση που έχουμε για την αληθινή φύση και την ύπαρξή μας.


Αυτή είναι η τέλεια Νέα Σελήνη για να αναγνωρίσουμε αυτή τη βαθιά και ίσως ξεχασμένη σοφία.


Μέσα σας γνωρίζετε τον τρόπο. Μέσα σας έχετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Αν ψάχνετε για διαύγεια, ειδικά για μια ρομαντική σχέση, θα ανακαλύψετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας προσφέρει νέα έμπνευση και καθοδήγηση στην απόφασή σας.


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις σχέσεις. Όμως, αυτές οι σχέσεις επεκτείνουν το παρελθοντικό ρομαντισμό και περιλαμβάνουν τις σχέσεις μας με την οικογένεια και τους φίλους μας, με χρήματα, ακόμη και τη σχέση με τον εαυτό μας.


Εάν υπάρχουν πιέσεις σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά ή να τα δείτε με νέα ματιά.


Εάν επιθυμείτε να επιλύσετε ή να συγχωρήσετε, αυτή η ενέργεια είναι ιδιαίτερα ευεργετική και μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τη βαθύτερη συμπόνια, ακόμη και με την άνευ όρων αγάπη.


Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης. Μας υπενθυμίζει ότι ανεξάρτητα από τους εχθρούς ή τους συντρόφους που συναντάμε σε αυτήν τη ζωή, υπάρχουν πάντα κάποια δώρα και μαθήματα που μας δίνονται.


Στις υψηλότερες οκτάβες, ο Ποσειδώνας μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι θραύσματα της ίδιας ενέργειας. Όλα αυτά που συναντάμε είναι απλά ένας καθρέφτης, βοηθώντας μας να εισέλθουμε βαθύτερα για να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό.


Φυσικά,αυτό δεν σημαίνει ότι ανεχόμαστε οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά ή σχέσεις που δεν ευθυγραμμίζονται με την ψυχή μας.


Ο Ποσειδώνας βρίσκεται εδώ για να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν δώρα και ένα βαθύτερο νόημα σε όλες τις ψυχές που συναντάμε.


Η ενέργεια του Ποσειδώνα μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει μια αίσθηση τριαντάφυλλου πάνω από όλα όσα βλέπουμε. Οπότε, αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ή αν αισθάνεστε αναποφάσιστοι για οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, βρείτε την υπομονή που απαιτείται μέχρι να έρθει περισσότερη διαύγεια. Τελικά, η ομίχλη θα διαλυθεί και θα μπορείτε να δείτε το μονοπάτι με καθαρότερη ματιά.


Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι όμορφη και θα μας προετοιμάσει για έναν πολύ δημιουργικό σεληνιακό κύκλο.


Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια τις επόμενες εβδομάδες για να εκδηλώσετε και να ονειρευτείτε δημιουργικά έργα και να εξερευνήσετε νέους τομείς της δικής σας διαίσθησης και συνειδητότητας.


Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και η ενέργειά του μας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν πάντα νέα επίπεδα για να εξερευνήσουμε και να ταξιδέψουμε.


Η ζωή είναι λιγότερο ευθεία και περισσότερο σπειροειδής. Επανεξετάζουμε και επιστρέφουμε πάντα στα πράγματα, αλλά κάθε φορά η κατανόησή μας είναι βαθύτερη και πλουσιότερη.


Ακριβώς όπως τα δύο ψάρια των Ιχθύων κολυμπούν και κοιτάζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι και εμείς μπορούμε να ακονίσουμε την προοπτική μας και να δούμε τα πράγματα με νέα οπτική. Ας θυμόμαστε ότι η αληθινή μας υπόσταση είναι η ολότητα.



Καλή και όμορφη Νέα Σελήνη!




Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στους Ιχθύς



Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page