top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς

Updated: Feb 22, 2020


photo on www.flickr.com

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς πραγματοποιείται στις 23 Φεβρουαρίου και μας παρακινεί να βουτήξουμε βαθιά στη θάλασσα της ψυχής μας.


Αφιερώστε ένα λεπτό όπου κι αν βρίσκεστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Βυθιστείτε στον εαυτό σας. Σταματήστε και αισθανθείτε πως είναι να βρίσκεστε στο σώμα σας αυτή τη στιγμή. Αναγνωρίστε ότι το σώμα σας είναι περισσότερο από 70% νερό. Αναγνωρίστε ότι αυτή η πυκνότητα που βρίσκεται μέσα στο σώμα σας είναι η δική σας θάλασσα. Μέσα σε σας είναι η ίδια θάλασσα που έχει άμπωτη και παλίρροια με τον κύκλο της Σελήνης. Αυτό είναι το βάθος του νερού στο οποίο αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να εισέλθουμε.


Μας καλεί να κάνουμε μια βουτιά μέχρι τον πυθμένα της θάλασσας, βαθιά μέσα μας, να μην αναλύσουμε, να διαχωρίσουμε ή να κρίνουμε τι υπάρχει, αλλά απλά να παρατηρήσουμε. Απλά να παρακολουθήσουμε τις αναμνήσεις, τους πόνους, τα όνειρα και τις προκλήσεις μας. Δείτε τα όλα να επιπλέουν, σαν να είναι μέρος σας, αλλά όλα αυτά δεν είστε εσείς πραγματικά.


Είμαστε πολύ πιο σπουδαίοι από ό, τι πραγματικά συμβαίνει αυτή εδώ την εποχή. Η ζωή συμβαίνει για μας, όχι σε εμάς. Όπως λέει και ο ποιητής Ρουμί, “δεν είμαστε μια σταγόνα στον ωκεανό, αλλά είμαστε όλος ο ωκεανός μέσα σε μια σταγόνα.”


Η μαγική αρμονία της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς θα μας καθοδηγήσει στα εσωτερικά μας βαθιά νερά, βοηθώντας να ανοίξουμε και να ξεκλειδώσουμε τη διαίσθησή μας, τα κρυμμένα βάθη, το δημιουργικό δυναμικό μας και τη σύνδεσή μας με το Θείο.


Οι Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οπότε υπό αυτή την ενέργεια, ίσως να νιώσουμε μια αίσθηση ολοκλήρωσης ή να κάνουμε μια ανασκόπηση στο ταξίδι που έχουμε ακολουθήσει τους τελευταίους 12 μήνες.


Όταν κοιτάμε πίσω στο χρόνο, υπάρχει πιθανότητα να νιώσουμε κάποια γεγονότα και αναμνήσεις μας σαν όνειρο και οχι σαν κάτι που συνέβη στην πραγματικότητα. Αλλά κάποιες φορές έτσι είναι η ζωή. Μόνο όταν βρισκόμαστε έξω από το βίωμα, βλέπουμε ότι οι γραμμές της πραγματικότητας τελικά είναι θολές.


Πέρα από τις αιθέριες ιδιότητες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς, δημιουργείται επίσης ένας σχηματισμός γνωστός ως Τρίγωνο Ταλέντων με τον Ουρανό και τον Άρη.


Φανταστείτε τη Σελήνη στην κορυφή και τον Ουρανό και τον Άρη με τις ισχυρές πλανητικές τους δυνάμεις να αποτελούν τη βάση αυτού του τριγώνου. Αυτοί οι τρεις πλανήτες αλληλοσυνδέονται, η ενέργεια τους ρέει αρμονικά μπροστά και πίσω, δημιουργώντας μια σημαντική Πύλη επιρροής.


Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το Τρίγωνο Ταλέντων θα μας καθοδηγήσει για να ξεκλειδώσουμε τα ταλέντα και τα φυσικά μας χαρίσματα. Αν υπάρχει κάτι που θέλουμε να δοκιμάσουμε εδώ και πολύ καιρό ή αν ένα κρυφό μας χάρισμα προσμένει να αναδυθεί στην επιφάνεια, τότε αυτός ο σημαντικός σχηματισμός αποτελεί το κλειδί που ανοίγει αυτή τη σημαντική πόρτα.


Αυτή η ενέργεια θα μας εμπνεύσει να κινητοποιηθούμε, να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και να βγούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας για νέα υπέροχα ξεκινήματα. Θα εκπέμψει ακτίνες φωτός που θα μας υπενθυμίσουν ότι τα όνειρά μας μπορούν πραγματικά να γίνουν αληθινά σε αυτήν εδώ τη διάσταση.


Ο Άρης θα καθοδηγήσει τη φιλοδοξία μας και θα μας υπενθυμίσει ότι είμαστε άξιοι. Θα μας υποστηρίξει να απελευθερώσουμε τους φόβους μας και να μάθουμε ότι είμαστε πολύ πιο ισχυροί από όσο πραγματικά πιστεύουμε.


Ο Ουρανός θα καθοδηγήσει τα συναισθήματα μας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα μας υποστηρίξει να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να βγούμε από τυχόν επιβαλλόμενα κλουβιά ή τοίχη που έχουμε χτίσει γύρω μας.

Ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτή την ιδέα! Εμπιστευτείτε ότι υπάρχουν κρυμμένα ταλέντα μέσα σας που περιμένουν να αναδυθούν στη συνειδητότητά σας. Τιμήστε το γεγονός ότι είστε ταλαντούχοι, ότι είστε χαρισματικοί και ότι πραγματικά φέρετε τόση υπέροχη αξία σε αυτόν εδώ τον κόσμο.


Είστε πολύτιμοι. Αξίζετε. Ανήκετε σε αυτόν εδώ το χρόνο και χώρο και υπό αυτές εδώ τις ενέργειες, το δυναμικό σας είναι ελεύθερο να ξεκλειδωθεί ακόμα πιο πολύ.


Όλοι έχουμε τομείς στους οποίους είμαστε πραγματικά χαρισματικοί, αλλά μερικές φορές μας είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε αυτά τα χαρίσματα σε εμάς. Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με 50 ταλέντα που έχετε. Αυτός ο αριθμός μπορεί να μοιάζει μεγάλος, αλλά έχοντας τον ως στόχο θα καταφέρετε να σκάψετε βαθιά και να φέρετε στην επιφάνεια μερικά πράγματα που ποτέ δεν γνωρίζατε για τον εαυτό σας.


Η κάθε Νέα Σελήνη είναι μια υπέροχη στιγμή για να αγκαλιάσετε το καινούργιο, όμως με τον Ερμή Ανάδρομο και τις ισχυρές δονήσεις των Ιχθύων, ίσως να μην είμαστε σε θέση ακόμα να αγγίξουμε αυτό το Νέο Ξεκίνημα.


Ίσως να νιώθουμε ότι έχει ήδη φυτευτεί ένας σπόρος. Πιθανότατα, όμως, η προσοχή μας να στραφεί στο να δημιουργήσουμε το τέλειο περιβάλλον για αυτόν τον σπόρο και όχι σε τι πρόκειται να ανθίσει.


Μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να ζητήσουμε διαύγεια και καθοδήγηση. Μπορούμε όλοι να παραμείνουμε ανοιχτοί στα εκπληκτικά χαρίσματα μας, στα ταλέντα μας και στις ιδιότητες που έχουμε.


Κάτι θα ξεκλειδωθεί για εμάς υπό την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί και να του δώσουμε λίγο χρόνο για να γειωθεί και να ανθίσει.


Καθαρίστε το πεδίο σας για να λάβετε αυτή την ενέργεια! Παραμείνετε ανοιχτοί για την κατάδυση σε μια βαθύτερη αλήθεια.


Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας ψιθυρίζει:


“Όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να επιπλέει στα δικά σας νερά, θα ανακαλύψετε τη θάλασσα των δυνατοτήτων που είστε. Δεν είναι εφικτό να ξεκλειδωθούν όλες οι δυνατότητες αμέσως. Aντιθέτως, είναι μια αργή διαδικασία με άμπωτη και παλίρροια καθ ‘όλη την ειδικά ενορχηστρωμένη χρονική στιγμή της ζωής σας. Υπό τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς για το Φεβρουάριο του 2020, υπάρχουν φωτεινές δονήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε περισσότερα από τα χαρίσματα σας, δηλαδή τα ταλέντα που προορίζεστε να φέρετε και να μοιραστείτε με αυτόν εδώ τον κόσμο. Ίσως να νιώθετε ασήμαντοι συγκρινόμενοι με τη Σελήνη και τους Γαλαξίες των αστεριών που βρίσκονται γύρω σας. Η αλήθεια είναι όμως ότι όλα αυτά είστε εσείς! Όλα αυτά τα υπέροχα ουράνια σώματα λάμπουν πάνω από εσας επειδή εσείς τα βλέπετε. Είναι τα μάτια σας που κοιτάζουν τον νυχτερινό ουρανό και τον κάνει φωτεινό. Η δύναμη σας είστε εσείς και οι δυνατότητές σας αμέτρητες!”


Καλή Νέα Σελήνη!


Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: Διαλογισμός -Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Η Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι εδώ!



107 views0 comments
bottom of page