top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό


photo at www.goodfon.com

Η Νέα Σελήνη στον Κριό πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου και μεταφέρει ισχυρή ενέργεια για υλοποίηση, ρυθμίσεις προθέσεων και νέα ξεκινήματα.


Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Αυτή η συνδυασμένη ενέργεια στέλνει ισχυρά κύματα ανανέωσης στη ζωή μας, μας καλεί να κάνουμε αλλαγές, να φυτέψουμε σπόρους και να αγκαλιάσουμε ένα νέο κεφάλαιο.


Στο αποκορύφωμα της Νέας Σελήνης ο νυχτερινός ουρανός μοιάζει με έναν κενό καμβά γεμάτο αστέρια. Αυτός ο καμβάς είναι αυτό που προσφέρει η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον καθένα από εμάς. Είναι κενός για να τον γεμίσουμε με τις επιθυμίες μας. Μπορούμε να επιλέξουμε τι θέλουμε να σχεδιάσουμε, να ζωγραφίσουμε ή να γράψουμε σε ολόκληρο τον καμβά μας.


Υπό αυτήν τη Νέα Σελήνη, οι δυνάμεις μας για υλοποίηση αυξάνονται και η ικανότητά μας να προσελκύσουμε αυτό που θέλουμε ενισχύεται τριπλάσια.


Οι επιλογές, οι λέξεις και τα συναισθήματα που βάζουμε στον κόσμο χρωματίζουν πάντα την πραγματικότητά μας, αλλά τη στιγμή της Νέας Σελήνης επιταχύνεται η επιρροή τους.


Χρησιμοποιήστε με ενσυνειδήτοτητα τις σκέψεις σας , τα λόγια και τις επιλογές που κάνετε αυτήν τη στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένα με αυτό που θέλετε να προσελκύσετε. Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε σε αυτό που θέλετε και όχι σε αυτό που δεν θέλετε.


Προσέξτε τον τρόπο που επιλέγετε να μιλήσετε στον εαυτό σας και στους άλλους. Τα λόγια σας είναι ισχυρά, οπότε βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με στοργική καλοσύνη.


Πολύ πιθανόν να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει ή να κάνει αυτοπεριοριζόμενες σκέψεις όπως "Δεν μπορώ να το κάνω" ή "τίποτα δεν λειτουργεί ποτέ για μένα". Τότε θα ήταν καλό να σταματήσετε τη σκέψη και να την αλλάξετε σε πιο θετική και καταφατική όπως, "αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά μπορώ να το δοκιμάσω." ή "τα πράγματα λειτουργούν πάντα υπέρ μου, ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι εκείνη τη στιγμή".


Στην αρχή, ίσως να σας φανεί δύσκολο να εξαφανίσετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις, αλλά όσο περνά ο χρόνος, γίνεται ευκολότερο, αβίαστο και πιο φυσικό.


Επιτρέψτε στις σκέψεις σας να είναι μια έκφραση ευκαιρίας και ελπίδας. Μετατοπίστε τη σκέψη σας από τον περιορισμό στην αφθονία.


Αξιοποιείστε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης για να μιλήσετε ευγενικά στον εαυτό σας. Αξιοποιήστε αυτές τις ενέργειες για να θυμηθείτε ότι υπάρχουν πάντα ευκαιρίες να ξεκινήσετε ξανά, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε διαφορετικές επιλογές.


Η τελευταία χρονιά μετέφερε την ενέργεια της στασιμότητας, αλλά οι άνεμοι τώρα αλλάζουν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει δυνατή ενέργεια που κινείται προς τα εμπρός, η οποία είναι αρκετά ισχυρή για να σας απομακρύνει από κάθε κατάσταση που αισθάνεστε βαθιά παγιδευμένοι.


Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες δράσεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε το ένστικτο σας ή μια έμπνευση για να βοηθήσετε να κινηθούν τα πράγματα, αλλά γνωρίζετε ότι υπάρχει κοσμική υποστήριξη δίπλα σας.


Η ενέργεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σε αυτήν τη Νέα Σελήνη θα αυξήσει επίσης τα συναισθήματά μας. Θα νιώσουμε εξαιρετικά ευαίσθητοι, ή θα νιώσουμε την ανάγκη για κάποια στοργική υποστήριξη από τους αγαπημένους μας και από τον ανώτερο εαυτό μας.


Το εσωτερικό μας παιδί θα νιώσει ότι χρειάζεται μια ωραία ζεστή αγκαλιά, το αγαπημένο του φαγητό και ίσως να δει μια όμορφη ταινία.


Φροντίστε να παραδοθείτε στα καλέσματα του σώματος, του μυαλού ή της ψυχή σας ώστε να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με όλη αυτή την ενέργεια προς τα εμπρός μπορεί να είναι δελεαστικό να προχωρήσετε μπροστά, αλλά χρειάζεται να γνωρίζετε πότε είναι καλό να κάνετε παύση. Εμπιστευτείτε τη σοφία του εσωτερικού σας εαυτού γιατί θα είναι ο οδηγός σας.


Απολαύστε αυτήν την υπέροχη, εξαιρετικά δημιουργική, ανανεωτική ενέργεια που περνά μέσα από τους κοσμικούς ουρανούς. Μια νέα αρχή είναι εδώ, οπότε αδράξτε αυτή την ευκαρία, αξιοποίηστε αυτήν την ενέργεια και διαμορφώστε την με όποιο τρόπο επιθυμείτε για το ανώτερο καλό το δικό σας και των άλλων! Είστε ένας ισχυρός δημιουργός!



Καλή και όμορφη Νέα Σελήνη!




Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Κριό



Για περισσότερες πληοροφρίες πατήστε εδώ


bottom of page