top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο


photo on wallup.net

Τη Δευτέρα στις 20 Ιουλίου 2020, έχουμε τη δεύτερη Νέα Σελήνη στη σειρά στον Καρκίνο! Αυτό το αρκετά σπάνιο γεγονός σηματοδοτεί ένα ειδικό κάλεσμα για να συλλογιστούμε τα θέματα και τα μαθήματα που μάθαμε τον περασμένο μήνα.


Σκεφτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη ως ευκαιρία να δέσετε έναν όμορφο φιόγκο στα δώρα του ταξιδιού σας από την εποχή του Καρκίνου, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε ανανεωμένοι με το ξημέρωμα της φλογερής εποχής του Λέοντα.


Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν μια παρατεταμένη περίοδος κύησης στη μήτρα του Καρκίνου, καθώς έχουμε βιώσει Σεληνιακές και Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει τη Θεϊκή Μητέρα – τη διαισθητική, συναισθηματική, δεκτική, τη μητέρα που προσφέρει. Κατά τη διάρκεια αυτού του διετούς Κύκλου Εκλείψεων, αφυπνίσαμε τη Θεϊκή Θηλυκή ενέργεια που βρίσκεται μέσα μας για να εξισορροπήσουμε τη Θεϊκή μας Αρσενική ενέργεια των δομών, των χρονοδιαγραμμάτων και της κίνησης προς τα εμπρός.


Τώρα που έχουμε αναγεννηθεί μέσω του ιερού καναλιού των Εκλείψεων Καρκίνου-Αιγόκερου, είμαστε έτοιμοι να ενσωματώσουμε τη Θεϊκή Θηλυκότητα στις καρδιές μας και στον κόσμο.


Παρατηρήστε πώς η παγκόσμια πανδημία μας κάλεσε να παραμείνουμε στα σπίτια μας, να είμαστε με τις οικογένειές μας, με τις συναισθηματικές μας διαδικασίες και τη διαίσθησή μας – αυτό ήταν το κάλεσμα του Καρκίνου να εκφράσει τη θηλυκή μας φύση. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να μεταβούμε στην τολμηρή και φλογερή εποχή του Λέοντα.


Τον τελευταίο καιρό, η διαίσθησή μας, μας καθοδηγεί να επιβραδύνουμε και να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε άπειρο χρόνο. Σε τελική ανάλυση, σε αυτές τις υψηλότερες διαστάσεις συνειδητότητας που οδεύουμε, δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει μόνο το ΤΩΡΑ. Και όταν ασχολούμαστε ολοκληρωτικά με την παρούσα στιγμή, λαμβάνουμε ό, τι χρειαζόμαστε. Ανοίγουμε τις αποσκευές με τα μαθήματα και την καθοδήγηση που είναι εδώ για εμάς και εισερχόμαστε στη διαχρονική σφαίρα του άπειρου: Συνειδητότητα Ενότητας.


Αν και ο χρόνος εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτή τη γήινη διάσταση, εισερχόμαστε σε ένα επίπεδο πραγματικότητας όπου δεν δεσμευόμαστε από τα όρια του χρόνου. Είμαστε ελεύθεροι να ζήσουμε την ευρυχωρία και την επέκταση της μοναδικής ιερής στιγμής του ΤΩΡΑ. Αυτή είναι πραγματικά μια απελευθερωτική και συναρπαστική στιγμή!


Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Επιβραδύνετε για να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Αναγνωρίστε ότι δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε προς κάποια κατεύθυνση τώρα. Έχετε ήδη φτάσει και αυτό είναι αρκετό.



Το μήνυμα για αυτή τη Νέα Σελήνη είναι:


“Η καρδιά μου θα αγαπήσει ξανά. Ακούω τη διαίσθησή μου όταν είμαι ήρεμος και ακίνητος. Αυτό που μου ζητάει η ζωή είναι το μόνο που υπάρχει”.



Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ







70 views0 comments
bottom of page