top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό


photo on wallpapers.99px.ru

Παρόλο που είναι αόρατη στον ουρανό, μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου, καθώς και την αρχή ενός νέου προσωπικού κύκλου. Έχοντας αυτό κατά νου, τι επιρροή έχουν οι σεληνιακές φάσεις της Νέας Σελήνης στο σώμα και το νου μας; Και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτές τις τόσο σημαντικές ενέργειες;


Η Νέα Σελήνη στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού που συνδέεται με την ισορροπία, τη δικαιοσύνη αλλά και την αγάπη καθώς έχει την Αφροδίτη κυβερνήτη.


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι ένα ειδικό σεληνιακό γεγονός που θα επηρεάσει το μήνα μας. Θα μας εμπνεύσει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας, θα μας εμπνεύσει να αγκαλιάσουμε και να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας φωνή. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι η ενέργεια που θα φέρει δικαιοσύνη και αρμονία στη ζωή μας.


Παρόλο που ο ουρανός θα είναι σκοτεινός αυτή τη νύχτα, θα νιώσουμε το κάλεσμα της Σελήνης και θα αισθανθούμε έντονα τις σεληνιακές ενέργειες οι οποίες θα μας τραβήξουν προς τα μέσα, στα βαθύτερα μέρη της ψυχής μας.


Υπάρχει κάποια πυκνή, θερμή ενέργεια που περιβάλλει αυτή τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Η αίσθηση της ενεργειας της είναι λίγο βαριά αλλά και συγχρόνως μαγική.


Αυτή η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ίσως να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες ή να αναδύσει κάποια σημεία πόνου από τα βάθη της καρδιάς μας. Μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε λίγο βαριά ή ληθαργικά, σύγχυση ή και αβεβαιότητα.


Η ενέργεια του Ζυγού θα φωτίσει και θα φέρει στο επίκεντρο τις σχέσεις ώστε να μας αποκαλύψει πού υπάρχουν ανισορροπίες.


Εάν έχετε παραμελήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον εαυτό σας, εάν ενεργούσατε για χάρη των άλλων, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο για να κινείστε με ισορροπία και αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.


Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό γυρίζουν νέα σελίδα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, για να ξεκινήσετε νέα έργα και σχέδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σπείρετε τους σπόρους σας.


Εάν σχεδιάζετε μια εγκυμοσύνη, αξίζει να γνωρίζετε ότι η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι η ιδανική περίοδος για τη σύλληψη. Εάν έχετε κάποιο επαγγελματικό ή ρομαντικό έργο, ερευνήστε το κατά τη διάρκεια της πρώτης σεληνιακής φάσης. Δεκαπέντε ημέρες μετά, η Πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό και ίσως να σας φέρει την επιτυχία και τα καλά νέα που περιμένετε!


Ο Ζυγός έχει επίσης το στοιχείο της αναποφασιστικότητας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρειάζεται χρόνο και στρατηγική για να βρει μια σαφή, συνειδητή και δίκαιη λύση. Οπότε, πριν βιαστείτε να ορίσετε οποιεσδήποτε προθέσεις ή ευχές, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε, να διαλογιστείτε και να ζυγίσετε όλες τις επιλογές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τους πιο στρατηγικούς, συνειδητούς και ευθυγραμμισμένους στόχους.


Αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να επικεντρωθούμε στην αλήθεια μας, να αφήσουμε τις προσδοκίες των άλλων και να ακολουθήσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό.


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη διαλογιστική ενέργεια. Θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε βαθύτερες καταστάσεις διαλογισμού καθώς και να ακούσουμε ή να δούμε απαντήσεις. Υπάρχει μια τεράστια ενέργεια νέων ξεκινημάτων και ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσουμε τους προσωπικούς μας στόχους και τον αληθινό σκοπό μας, να καθορίσουμε το μονοπάτι μας που θα φέρει εσωτερική ειρήνη και ισορροπία.


Παρόλα αυτά όμως, κάνει μια στενή αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει και να νιώσουμε λιγότερο κινητοποιημένοι και εμπνευσμένοι. Πολύ πιθανόν να είμαστε πιο ευερέθιστοι και ανυπόμονοι ειδικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό μας κύκλο.


Και εδώ είναι όπου οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό θα βοηθήσουν να θεραπευτεί και να σημειωθεί σημαντική επιτυχία. Θα βοηθήσουν να αφήσουμε πίσω τους παλιούς επιθετικούς και παρορμητικούς τρόπους και θα επικεντρωθούμε στο να προχωρήσουμε με νέους αρμονικούς, στοργικούς και ειρηνικούς τρόπους.


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι μια μεγάλη και σημαντική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε από τα τραύματα της παιδικής ηλικίας, των σχέσεων και των οικονομικών. Ίσως να αισθάνεστε τα επίπεδα ενέργειας σας αρκετά χαμηλά και να νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση. Αφιερώστε επιπλέον χρόνο για ξεκούραση, διαλογισμό, ψυχοθεραπεία και αγάπη για τον εαυτό σας.


Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο Ζυγό θα δώσει μεγάλη έμφαση στην απελευθέρωση της ανάγκης για έλεγχο, καθώς επίσης και στην επιθυμία να εγκαταλείψετε παλιές ανασφάλειες, τραύματα, συναισθηματικές προσκολλήσεις και περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας.


Αξιοποιήστε τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Ίσως να νιώσετε οτι βρίσκεστε έξω από το μονοπάτι σας και να μην είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε. Αξιοποιήστε λοιπόν τις ενέργειες που έχουν ενσταλαχθεί με τις ποιότητες του Ζυγού για να εισέλθετε στο κέντρο της καρδιάς σας και να συντονιστείτε με την δική σας ανώτερη αλήθεια.


Αξιοποιήστε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό για να συντονιστείτε με τη διαίσθηση σας, για να ευθυγραμμιστείτε με ό,τι συνδέεται με το ανώτερο καλό σας και με οτιδήποτε φέρνει στη ζωή σας ειρήνη, ισορροπία και αρμονία.



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό μπορείτε να συντονιστείτε με το Διαλογισμό μου για βαθιά ίαση και κάθαρση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!

bottom of page