top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στην Παρθένο


photo on hdqwalls.com

Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου, μια περίοδο για να θέσετε νέες προθέσεις και να οραματιστείτε τι επιθυμείτε να εκδηλώσετε τον επόμενο μήνα. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα σας προσφέρει ώθηση για να κάνετε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα.


Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης που κυβερνάται από τον Ερμή. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με θέματα υγείας, ευεξίας, με καθημερινές συνήθειες, με τη ρουτίνα και την οργάνωση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να καθαρίσετε τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική ακαταστασία.


Η υπερβολική ενέργεια του Ερμή μπορεί να εκδηλωθεί ως άγχος, οπότε φροντίστε να γειώνεστε και να παραμένετε συντονισμένοι με το σώμα σας. Θυμηθείτε ότι ο νους σας είναι συνδεδεμένος με το σώμα σας. Και έτσι η φροντίδα και των δύο είναι απαραίτητη για να αισθάνεστε ισορροπημένοι.


Η Παρθένος είναι εξαιρετικά προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες, μπορεί να αναλύει αποτελεσματικά καταστάσεις και να χαρτογραφεί πρακτικές λύσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αποτιμήσετε τι λειτουργεί και τι όχι, και στη συνέχεια να προσαρμόσετε ανάλογα τα πράγματα γύρω σας και μέσα σας. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δομής, έχει θετική στάση σε αυτήν τη Νέα Σελήνη. Αυτό είναι ωφέλιμο για τον προγραμματισμό και τη δημιουργία δομής ειδικά με μελλοντικούς στόχους.


Η Παρθένος είναι ζώδιο του θεραπευτή. Η ενέργειά της μας καλεί να καλωσορίσουμε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης στη ζωή μας, μέσω της τροφής που τρώμε και μέσω του χρόνου που αφιερώνουμε στη φύση και στη θάλασσα.


Υπό αυτήν τη Νέα Σελήνη, αγκαλιάστε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, τα φυτικά φάρμακα και τα φυτικά τρόφιμα για να αποκαταστήσετε και να επαναφορτίσετε το ενεργειακό σας πεδίο.


Η Παρθένος κυβερνά επίσης το πεπτικό σύστημα, οπότε προσπαθήστε να φροντίσετε την κοιλιά σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ, γιόγκα και υγιεινή μαγειρική στο σπίτι.


Το πεπτικό μας σύστημα, μας βοηθά όχι μόνο να επεξεργαστούμε και να χωνέψουμε τα τρόφιμα που τρώμε, αλλά και τις ενέργειες και τα γεγονότα που βιώνουμε.


Ποια γεγονότα ή καταστάσεις έχουν ξεδιπλωθεί στη ζωή σας που χρειάζεται να επεξεργαστείτε και να χωνέψετε;


Ακριβώς όπως η πέψη μας μπορεί να καθυστερήσει από μια κακή διατροφή, έτσι και εμείς χρειάζεται να μάθουμε να επεξεργαζόμαστε και να χωνεύουμε τα συναισθήματά μας, ώστε να μην γεμίζουν και να προκαλούν ενεργειακά μπλοκαρίσματα.


Χρειάζεται επίσης να διασφαλίσουμε ότι αφιερώνουμε χρόνο για να επεξεργαστούμε και να χωνέψουμε τα συναισθήματά μας και τα γεγονότα τα οποία βιώνουμε, αντί να βιαστούμε να τα εξαλείψουμε.


Συνδεθείτε με την υγεία του πεπτικού σας συστήματος και δείτε πώς μπορεί να σχετίζεται με τα συναισθήματά σας ή με αυτό που βιώνετε αυτή την περίοδο.


Τι κρατάτε; Τι δυσκολεύεστε να επεξεργαστείτε, να χωνέψετε και να εξαλείψετε σε συναισθηματικό επίπεδο;


Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης στην Παρθένο για να υποστηρίξετε το νου και το σώμα σας. Βγείτε από επαναλαμβανόμενες ή ανασφαλείς σκέψεις και εισέλθετε σε ένα μέρος ακινησίας, διαλογισμού, εμπιστοσύνης και γνώσης.


Αξιοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης στην Παρθένο για να απελευθερώσετε τους πιο αυθεντικούς εαυτούς σας, να επαναφέρετε τα όρια και να δηλώσετε τις προθέσεις της καρδιάς σας για τον επόμενο μήνα!



Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



bottom of page