top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο


photo on pinterest

Βαθιά συναισθήματα αναδύονται καθώς εισερχόμαστε στην εποχή του Καρκίνου. Στις 18 Ιουνίου, ο Ερμής έγινε ανάδρομος στα σκοτεινά νερά του Καρκίνου. Tην Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, ο Ήλιος και η Σελήνη θα διασχίσουν τα μονοπάτια του Καρκίνου με την Ηλιακή Έκλειψη. Αυτό το ισχυρό κοσμικό γεγονός πραγματοποιείται μαζί με το Θερινό Ηλιοστάσιο – ένα σημαντικό σημείο καμπής αυτή την εποχή.


Η ενέργεια αυτών των εκδηλώσεων είναι τεράστια! Τόσα πολλά αλλάζουν τώρα στον κόσμο – και πιστεύω ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο!


Τόσο το Θερινό Ηλιοστάσιο όσο και η Ηλιακή Έκλειψη ανοίγουν Πύλες αλλαγής και αφύπνισης, μέσα από τις οποίες μπορούμε να εισέλθουμε σε νέα χρονοδιαγράμματα και πραγματικότητες. Παρόλα αυτά, για να ανυψωθούμε σε μια υψηλότερη συνειδητότητα, χρειάζεται να κάνουμε κάθαρση στο συναισθηματικό μας πεδίο.


Με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ανάδρομο Ερμή να χορεύουν μέσα στα νερά του Καρκίνου, ερχόμαστε σε επαφή με τη βαθύτερη ευαισθησία μας. Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει τη θεϊκή μητέρα, την οικογένεια, το σπίτι και το εσωτερικό πηγάδι των συναισθημάτων μας. Ο Καρκίνος απεικονίζεται ως κάβουρας – τόσο μαλακός στο εσωτερικό αλλά με σκληρό κέλυφος και δαγκάνες στο εξωτερικό του, για προστασία.


Καθώς κάνουμε αυτή τη βαθιά συναισθηματική εργασία που μας προσφέρει ο Καρκίνος, είναι εντάξει να νιώσουμε ότι χρειάζεται να προστατεύσουμε την ενέργειά μας, να αναζητήσουμε χώρο και απομόνωση καθώς και να δώσουμε στον εαυτό μας χρόνο για να διαλογιστούμε και να χαλαρώσουμε. Στην πραγματικότητα, το ταξίδι της κατάδυσης στα δικά μας βαθιά νερά οδηγεί στην ανακάλυψη της μεγαλύτερης υποστήριξης που θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε – αυτή του ανώτερου εαυτού μας.


Σε αυτήν την κατάσταση πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο, μας ζητήθηκε να απομονωθούμε, να κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας και να μείνουμε σπίτι. Και τώρα με την ενέργεια του Καρκίνου καλούμαστε να εισέλθουμε στα εσωτερικά βασίλεια των συναισθημάτων μας, ώστε να μάθουμε πώς να παρέχουμε την άνεση και την υποστήριξη που χρειαζόμαστε.


Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο μας καλεί να κάνουμε τη θεραπευτική εργασία μέσα στην καρδιά μας η οποία μας βοηθά να σταθούμε όρθιοι στον υψηλότερο σκοπό μας. Tότε, θα φωτίσουμε τον κόσμο με τη δική μας εσωτερική λάμψη. Όταν ο καθένας από εμάς καταφέρει να υποστηρίξει τη δική του καρδιά, τότε θα μπορούμε να φέρουμε τη δύναμή μας στον κόσμο και να γίνουμε η καλύτερη υποστήριξη για τους άλλους.


Στις 21 Ιουνίου οι καρδιές όλων μας θα φωτίσουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον!



Το μήνυμα για αυτό το μοναδικό κοσμικό γεγονός είναι:


“Είστε ο θεραπευτής που περιμένατε. Κάντε μια ευχή και ακολουθήστε τους συγχρονισμούς στο υψηλότερο πεπρωμένο σας.”



Να έχετε μια όμορφη Ηλιακή Έκλειψη!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Θερινό Ηλιοστάσιο- Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

107 views0 comments
bottom of page