top of page

Wesak | Η Ενεργειακή Σημασία 2021




Η Πανσέληνος του Wesak που πραγματοποιείται στις 26 Μαΐου 2021 θεωρείται η πιο ισχυρή Πανσέληνος της χρονιάς.


Ο διαλογισμός κατα τη διάρκεια του Wesak, προσφέρει μια υπέροχη ροή θεραπευτικής ενέργειας σε όλους εκείνους που την αναζητούν. Μας επιτρέπει να νιώσουμε πληρότητα, γαλήνη και χαρά. Αυτή η θεϊκή θεραπευτική ενέργεια καλλιεργείται στο σώμα και το πνεύμα μας και μπορεί να σταλεί επίσης για θεραπεία της Μητέρας Γης.


Το Wesak είναι η εορτή της γέννησης, της διαφώτισης και του θανάτου του άρχοντα Βούδα, καθώς και τα τρία γεγονότα έλαβαν χώρα την ίδια σεληνιακή ημερομηνία.


Η ισχυρή αυτή μεταφορά φωτός στον πυρήνα μας εξυπηρετεί την πραγματική μας ανάγκη για βαθιά ίαση. Μας υποστηρίζει με το φως που χρειαζόμαστε για το έτος που έχουμε μπροστά μας για την υπηρεσία μας προς τα μέλη της οικογένειάς μας, την κοινότητά μας, την ανθρωπότητα, για όλα τα όντα και τη Μητέρα Γη.


Μέσα από τη μεγάλη συμπόνια και αγάπη του άρχοντα Βούδα για την ανθρωπότητα και τη Μητέρα Γη, στην αποκορύφωση της πανσελήνου του Wesak, κάθε χρόνο ο Βούδας επιστρέφει στο μεγάλο φωτεινό του σώμα, στην κοιλάδα Wesak κοντά στο όρος Kailash στο Θιβέτ και ευλογεί τον κόσμο μας με αμέτρητο φως. Αυτή τη στιγμή, ο καθένας από εμάς μπορεί να λάβει μια μεγάλη διανομή φωτός.


Η ροή αυτής της θεραπευτικής ενέργειας που ρέει μέσω εσάς, σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία για να ευλογήσετε τη Μητέρα Γη. Κάνοντας αυτήν την ανιδιοτελή πράξη, λαμβάνετε ευλογίες και εσείς γεμίζοντας την υπαρξη σας με πληρότητα και ειρήνη.


Η Πανσέληνος είναι μια περίοδος όπου οι πνευματικές ενέργειες είναι μοναδικά διαθέσιμες, διευκολύνοντας μια πιο κοντινή σχέση μεταξύ της ανθρωπότητας και της Θεϊκής Πηγής. Η εορτη του Wesak σηματοδοτεί το υψηλό σημείο της πνευματικής χρονιάς, όταν οι δυνάμεις της φώτισης που συνδέονται με το Βούδα ενσταλάζονται στον πλανήτη.


Σε ένα θρύλο, γεμάτο εικόνες, λέγεται ότι ο Βούδας κάνει μια ετήσια εμφάνιση στη κοιλάδα Wesak, στα Ιμαλάια την ακριβή ώρα της Πανσελήνου. Εμφανίζεται για μια σύντομη περίοδο και εκτελεί μια τελετή με εξαγνισμένο νερό ενώπιον του μεγάλου διδασκάλου Χριστού, και μιας συνέλευσης πολλών δασκάλων και μαθητών. (πηγή: Lucis Trust).


Η ισχύς της παρουσίας του Βούδα είναι τέτοια που δεν μπορεί να την υπομείνει για πολύ η ομάδα των δασκάλων και των μαθητών. Η στιγμή της προσέγγισής του χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη Σιωπή, που λέγεται ότι γεμίζει με ζωή και σημαντικότητα. Η ευλογία του Βούδα, μαζί με τη Χριστική ενέργεια, ακτινοβολείται σε όλους όσους έχουν συγκεντρωθεί εκεί και σε ολόκληρο τον κόσμο. (πηγή: Lucis Trust).


Σε παγκόσμιο επίπεδο άνθρωποι συμμετέχουν σε ομαδικούς διαλογισμούς ως μια παγκόσμια υπηρεσία, όχι μόνο για να λάβουν αλλά και για να διαδώσουν αυτό το μήνυμα αγάπης και ειρήνης. Κατά τη διάρκεια αυτού του υψηλού ενεργειακού σημείου της χρονιάς η μεγαλύτερη υπηρεσία μας είναι να προετοιμαστούμε πνευματικά για την ενέργεια που ενσταλάζεται στην ανθρωπότητα.


Ο διαλογισμός με πρόθεση είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος για να διαδώσουμε την ειρήνη και την αγάπη. Κάνοντας μαζί Διαλογισμό μπορούμε να μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα ειρήνης όχι μόνο στους αγαπημένους μας, αλλά στον κόσμο γενικότερα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι συναντώνται σε έναν ομαδικό διαλογισμό, τόσο περισσότερες ενέργειες μπορούν να λάβουν και ακόμα περισσότερες μπορούν να μοιραστούν με άλλους.



Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της υπέροχης εορτής μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη-Wesak



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ




Στην περίπτωση που δεν σας είναι εύκολο να συμμετέχετε live σε έναν ομαδικό διαλογισμό μπορείτε να ακολουθήσετε τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό Wesak για να συντονιστείτε με την ομάδα του Trinity Healing Centre . Ένας διαλογισμός που θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στις μοναδικές ενέργειες αυτών των ημερών! Ένας διαλογισμός που μπορείτε να κάνετε καθημερινά από τις 26 Μαίου μέχρι και τις 03 Ιουνίου.


Για περισσότερα πατήστε εδώ. Να έχετε ένα όμορφο Wesak!

117 views0 comments
bottom of page