top of page

Πανσέληνος και Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω Ιούλιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία για την Πανσελήνο και τη Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας υποστηρίξει σε αυτές τις ιδιαίτερες και δυνατές ενέργειες. 

Η Πανσέληνος και η μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 16-17 Ιουλίου είναι η πιο μεταμορφωτική περίοδος του 2019.

Υπό την ενέργεια αυτής της Έκλειψης, θα καθοδηγηθούμε να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλα όσα χρειάζεται να αφήσουμε να φύγουν, όλα όσα χρειάζεται να απελευθερώσουμε και όλα όσα χρειάζεται να κλείσουμε.

Οι φόβοι μας αναδύονται στην επιφάνεια, οι πόνοι μας αναδύονται από το παρελθόν μας για να καθαριστούν και να απελευθερωθούν μια για πάντα.

Οι ενέργειες της Έκλειψης θα είναι δυνατές και θα νιώσουμε να αναμιγνύονται  με το δικό μας ενεργειακό πεδίο. Θα νιώσουμε τα πάντα, από αποκαλύψεις και αφυπνίσεις μέχρι άγχος, δάκρυα και θεραπεία.

Για να σας βοηθήσω και να σας υποστηρίξω σε αυτή την ιδιαίτερη ενέργεια, προτείνω την παρακάτω Τελετουργία. Μη διστάσετε να την προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα.

Τελετουργία Πανσέληνος/Έκλειψης Σελήνης στον Αιγόκερω Ιούλιος 2019

Αυτή η Τελετουργία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε περίοδο, αλλά γίνεται καλύτερα από 16-29 Ιουλίου 2019. Η Τελετουργία αυτή πρέπει να γίνει μόνο μία φορά.

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικό εργαλείο επιλογής (π.χ. Palo Santo, κωνάκια, ενεργοποιημενα σπρευ για καθαρισμό χώρου και αύρας κλπ)

  • 3 κεριά (οποιοδήποτε χρώμα)

  • Καθοδηγούμενος διαλογισμός

  • 3-4 μεγάλες χούφτες άβραστο ρύζι ή σιτάρι

  • Στυλό και χαρτί

  • Μπολ με νερό

  • Το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο

  • 1 ποτήρι με πόσιμο νερό

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τέντωμα του σώματός σας για περίπου 5-10 λεπτά. Απλά χαλαρώστε τους μυς, κάντε ελαφριά πηδηματάκια, γιόγκα ή χορέψτε για λίγο στο χώρο. Απλά ακούστε το σώμα σας και κάντε ό, τι αισθάνεστε για να αρχίσετε να τεντώνετε και να ξυπνάτε τους μυς σας.

2.) Μόλις αισθανθείτε ότι οι μυς σας είναι χαλαροί, συγκεντρώστε όλα τα τελετουργικά συστατικά σας. Τοποθετήστε τα κεριά σας σε σχήμα τριγώνου με το μπολ του νερού στο κέντρο του τριγωνου. Όλα τα υπόλοιπα συστατικά τοποθετήστε τα στα πλάγια. Ανάψτε τα κεριά σας.

3.) Πάρτε το εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας και αρχίστε να καθαρίζετε την αύρα σας. Χρειάζεται να είστε όρθιοι καθώς το κάνετε αυτό, μπορείτε επίσης να λέτε τα εξής:

“Καθαρίζω την ενέργεια μου με  φως και αγάπη. Απελευθερώνω όλο το βάρος που δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μου. Απελευθερώνω τους φόβους που με περιβάλλουν και με εμποδίζουν να προχωρήσω. Απελευθερώνω και αφήνω κάθε πόνο ή θυμό που με περιβάλλει τώρα. Είμαι φως. Είμαι αγάπη. Είμαι καθαρός. Είμαι φως. Είμαι αγάπη. Είμαι καθαρός. “

Αφού έχετε καθαρίσει το δικό σας ενεργειακό πεδίο, καθαρίστε το χώρο γύρω σας και τα τελετουργικά συστατικά σας. Καθώς το κάνετε, μπορείτε να λέτε τα εξής:

“Καθαρίζω αυτό το χώρο με  φως και αγάπη. Μόνο η αγάπη μπορεί να εισχωρήσει εδώ. Μόνο φως μπορεί να υπάρχει εδώ. Ο χώρος μου είναι καθαρός. Ο χώρος μου είναι αγνός. Ο χώρος μου είναι προστατευμένος. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

4.) Καθίστε μπροστά στο τρίγωνο των κεριών σας και ακούστε το καθοδηγούμενο διαλογισμό μου για Ισορροπία και Αρμονία (για περισσότερα πατήστε εδω), ο  οποίος θα σας βοηθήσει να ανοίξετε, να χαλαρώσετε και να εξισορροπήσετε μέσα σε αυτές τις ενέργειες. Αν θέλετε όμως, μπορείτε επίσης να διαλογιστείτε μόνοι σας.

5.) Μόλις ολοκληρώσετε το διαλογισμό σας, ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε το μπολ σας με το ρύζι ή το σιτάρι. Πάρτε λίγο από το ρύζι ή το σιτάρι και σκεφτείτε κάτι που θα θέλατε να απελευθερώσετε. Πείτε δυνατά οτιδήποτε θέλετε να απελευθερώσετε καθώς κρατάτε το ρύζι και στη συνέχεια ρίξτε το στο μπολ με το νερό που είναι στο κέντρο των κεριών.

Η ιδέα είναι ότι το ρύζι ή το σιτάρι ενεργεί ως αγωγός για ό, τι απελευθερώνετε. Κάντε το αυτό για  5-10 φορές ή μέχρι να τελειώσει όλο το ρύζι από το μπολ.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα που θα σας καθοδηγήσει:

* κρατώντας μια μικρή χούφτα ρυζιού στα χέρια σας *

«Απελευθερώνω και αφήνω τον φόβο μου οτι δεν είμαι αρκετά καλός ή αρκετά αντάξιος για να έχω την εργασία που πραγματικά επιθυμώ».

* ρίξτε το ρύζι μέσα στο μπολ με το νερό *

6.) Τώρα, πάρτε το χαρτί σας και κόψτε το ή σκίστε το σε τρία κομμάτια. Σε κάθε κομμάτι χαρτιού, σημειώστε κάτι που θέλετε να επιλυθεί ή να ολοκληρωθεί στη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι που θέλετε να κλείσετε. Είναι εντάξει αν επαναλάβετε κάποια από τα θέματα που προέκυψαν ήδη από την άσκηση του ρυζιού νωρίτερα.

7.) Μόλις ολοκληρώσετε με το γράψιμο, διπλώστε τις τρεις λωρίδες χαρτιού. Πάρτε μία από τις λωρίδες χαρτιού και κρατήστε την στη φλόγα του πρώτου κεριού. Καθώς το κάνετε αυτό, πείτε τα εξής:

“Απελευθερώνω και αφήνω. Ευχαριστώ.”

Στη συνέχεια, ρίξτε το χαρτί που καίγεται μέσα στο μπολ με το νερό.

Πάρτε το επόμενο χαρτί και κρατήστε το στη δεύτερη φλόγα του κεριού. Καθώς το κάνετε, πείτε τα εξής:

“Είμαι έτοιμος για το κλείσιμο. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Ευχαριστώ.”

Ρίξτε και το δεύτερο χαρτί που καίγεται στο μπολ με το νερό.

Τέλος, πάρτε το τελευταίο σας χαρτί και κρατήστε το στη φλόγα του τρίτου κεριού σας

“Ο κύκλος αυτός έχει κλείσει. Ένα νέος κύκλος μπορεί τώρα να ξεκινήσει. Ο νεός κύκλος είναι πιο φωτεινός. Είμαι πιο ανάλαφρος. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Ρίξτε το τελευταίο σας χαρτί που καίγεται στο μπολ με το  νερό.

8.) Μόλις το χαρτί σταματήσει να καίγεται, με το δάχτυλό σας ανακατέψτε το νερό με μια αριστερόστροφη κίνηση. Καθώς το κάνετε, πείτε τα παρακάτω ή μην διστάσετε να πείτε ο, τι αισθάνεστε τη στιγμή αυτή:

“Καθαρίζω. Επιτρέπω να φύγουν όλα όσα δεν εξυπηρετούν το ανώτερο καλό μου. Απελευθερώνω όλα αυτά που χρειάζονται να φύγουν. Η ζωή μου είναι ελεύθερη, το φως μου είναι καθαρό. Δεν είμαι κάποιος που υποκύπτει στο φόβο του. Γνωρίζω το μονοπάτι που με οδηγεί μπροστά, γνωρίζω πού με πηγαίνει το ταξίδι μου, το Σύμπαν με καθοδηγεί για να μπορέσω να εξελιχθώ. Είμαι ανοικτός στο φως. Είμαι ανοιχτός στην αγάπη. Είμαι ανοιχτός στην ολότητα που ρέει από πάνω. Είμαι αυθεντικός, αγαπώ τον εαυτό μου και τη ζωή μου. Μητέρα Σελήνη, σε ευχαριστώ για αυτόν τον καθαρισμό, σε ευχαριστώ για αυτό το φως. Εγώ ειμί. Είμαι ολοκληρωμένος, και εμπιστεύομαι τον τρόπο με τον οποίο ο άνεμος φυσά “.

9.) Τώρα, ρίξτε μια σταγόνα από το αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείτε στο μπολ με το νερό. Το αιθέριο έλαιο θα ανυψώσει τη δόνηση του περιεχομένου του μπολ. Τώρα με το δάχτυλό σας ανακατέψτε το νερό σε δεξιόστροφη κατεύθυνση. Καθώς το κάνετε αυτό, πάρτε 10 βαθιές αναπνοές. Προσπαθήστε να έχετε καθαρό και ήρεμο το μυαλό σας καθώς το κάνετε.

10.) Μόλις τελειώσετε με τις αναπνοές σας, σταματήστε να ανακατεύετε το νερό. Καθίστε για μια στιγμή στη σιωπή που αντικατοπτρίζει οποιαδήποτε συναισθήματα που έχουν αναδυθεί. Αν θέλετε μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις για όσα αισθάνεστε.

11.) Όταν είστε έτοιμοι να κλείσετε τη Τελετουργία, σβήστε τα κεριά σας και στη συνέχεια πάρτε το μπολ με το νερό με τα καμμένα χαρτιά και το ρύζι ή το σιτάρι και πετάξτε τα έξω στον κήπο ή θάψτε τα στη γη.

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε κήπο, καλό είναι να στραγγίξετε το νερό  στο νεροχύτη και να βάλετε το χαρτί στην ανακύκλωση. Απλά προσπαθήστε να επιστρέψετε τα συστατικά στη γη όσο το δυνατόν περισσότερο.

12.) Αφού το κάνετε αυτό, πάρτε το ποτήρι σας με το πόσιμο νερό. Κρατώντας το και στα δύο χέρια, επαναλάβετε την ακόλουθη επιβεβαίωση για να ενεργοποιήσετε το νερό και στη συνέχεια πιείτε το:

“Αυτό το νερό καθαρίζει το πνεύμα μου, τρέφει την ψυχή μου. Καθώς πίνω, αισθάνομαι ότι έχει αποκατασταθεί όλοκληρο το σύστημά μου, έχω θεραπευτεί και έχω αφυπνιστεί. Καθώς πίνω αυτό το νερό, το σώμα μου, το μυαλό μου και η ψυχή μου γίνονται ένα”.

Καλή Τελετουργία!


41 views0 comments
bottom of page