top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Διδύμους



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει όταν ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται στην ίδια ακριβώς θέση στον ουρανό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Σελήνη να κρύβεται και να φέρνει σκοτάδι στον ουρανό.

Όταν η Σελήνη και ο Ήλιος ενώνουν τα χέρια, αναγεννιούνται και ξεκινούν έναν νέο κύκλο. Αυτός ο νέος κύκλος έχει την υπόσχεση της ανάπτυξης, της εξέλιξης, της ενδυνάμωσης και της αλλαγής. Αυτός ο νέος κύκλος είναι η ευκαιρία που έχουμε για να ξαναχτίσουμε τον εαυτό μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Ενώ η Πανσέληνος είναι πιο αισθητή τόσο στον νυχτερινό ουρανό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη είναι εξίσου ισχυρή καθώς λειτουργεί στα εσωτερικά, βαθύτερα στρώματα της ψυχής μας.

Δεν μπορούμε να δούμε τη Νέα Σελήνη αλλά σε επίπεδο ψυχής, η ενέργεια της εργάζεται μαζί μας, μας επαναφορτίζει και μας βοηθά να έλξουμε ό, τι επιθυμούμε στη ζωή μας.

Κάθε Νέα Σελήνη μας φέρνει νέα πράγματα, γι ‘αυτό και είναι ισχυρή περίοδος για να εκδηλώσουμε, να οραματιστούμε και να θέσουμε προθέσεις για το μήνα που έρχεται.

Ο Ιούνιος ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 του μήνα. Αυτή η Νέα Σελήνη συνδέεται με την αλήθεια, την επικοινωνία και την αυτο-έκφραση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μας καλεί να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η αλήθεια μας και να εκφράσουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα.

Υπό το σκοτάδι αυτής της Νέας Σελήνης, θα νιώσουμε την ανάγκη να αναλάβουμε δράση σε κάποιο τομέα της ζωής μας.

Κάθε Νέα Σελήνη μας καλεί να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο και με τις σκιές της δικής μας καρδιάς και ψυχής. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μας κινητοποιείνα αναλάβουμε πρωτοβουλία και να υλοποιήσουμε σχέδια.

Πολύ πιθανόν να αναδυθούν θέματα γύρω από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που θα μας ενθαρρύνουν να μπούμε σε δράση, να πάρουμε μια απόφαση ή να πατήσουμε πόδι.

Ίσως να χρειαστεί να εντείνουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτό που επιθυμούμε. Εάν υπάρχει κάτι το οποίο θέλουμε να επικοινωνήσουμε ή να εκφράσουμε, τότε η Νέα Σελήνη θα μας υποστηρίξει να βρούμε το θάρρος και τη δύναμή να το κάνουμε.

Στη ζωή λαμβάνετε μόνο όσα έχετε το θάρρος να ζητήσετε. Και υπό τη μαγεία της Νέας Σελήνης, καθώς θα απελευθερώνετε το φόβο, θα εκφράζετε και θα μοιράζεστε αληθινά αυτά που επιθυμείτε. Τότε, με καθαρή καρδιά μπορείτε να ζητήσετε από το δικό σας μαγικό λυχνάρι, από το δικό σας τζίνι όλα όσα πραγματικά επιθυμείτε!

Ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι υπέροχη για όλες τις μορφές αυτο-έκφρασης και επικοινωνίας, χρειάζεται να επιλέξουμε προσεκτικά ποιες αλήθειες επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε με τους άλλους.

Η επικοινωνία είναι μια μορφή τέχνης και περιλαμβάνει πολλή ακρόαση. Πολύ συχνά, ακούμε μόνο για να απαντήσουμε. Άλλες φορές είμαστε τόσο προσηλωμένοι σε αυτό που σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε, που ξεχνάμε πραγματικά να δώσουμε προσοχή σε αυτά που λέει το άλλο άτομο.

Όταν δεν είμαστε παρόντες τη στιγμή, όταν δεν δίνουμε στο άτομο που έχουμε μπροστά μας την αμέριστη προσοχή μας, τότε η αποτελεσματική ή ενσυνείδητη επικοινωνία δεν επιτυγχάνεται εύκολα.

Με την ακρόαση και την παρατήρηση, επιτρέπουμε και στις άλλες μας αισθήσεις να πάρουν τα ηνία. Ειδικά στις διαισθητικές αισθήσεις μας, οι οποίες είναι μερικές φορές πιο ήσυχες και απαλές από ότι το ίδιο το μυαλό μας.

Δεν περιοριζόμαστε μόνο στις πέντε αισθήσεις μας. Μέσα σε μας, έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε άλλες πιο αιθερικές αισθήσεις, όπως η διαίσθηση, οι ψυχικές ικανότητες, η τηλεπάθεια και πολλές άλλες.

Έχουμε πάντα αυτές τις ικανότητες, αλλά υπό τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα είναι πιο δυνατές, ακονισμένες και πιο εύκολο για εμάς να εργαστούμε μαζί τους.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ακούσετε περισσότερο, είτε ακούτε τους πελάτες σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας ή το Σύμπαν. Η ακρόαση μπορεί να παρουσιάσει το κομμάτι που λείπει από το παζλ της ζωής σας ή τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Στην πραγματικότητα, εάν κάτι σας προβληματίζει, σκεφτείτε πού μπορείτε να αντέξετε να ακούσετε περισσότερα. Που μπορείτε να συντονίσετε τη διαίσθησή σας και να εμπιστευτείτε τη σοφία και τη γνώση που αναδύεται;

Αν θέλουμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά, αν θέλουμε να φτάσουμε στην αλήθεια σε κάτι, χρειάζεται πρώτα να μάθουμε πως να ακούμε ουσιαστικά.

Υπο τη σκοτεινή Νέα Σελήνη του Ιουνίου, μην κρυφτείτε από την αληθινή σας δύναμη. Μη καταπιέσετε τα συναισθήματά σας. μην αγνοήσετε τα απαλά σκουντήγματα της καρδιάς σας.

Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να σηκωθείτε, να εκφράσετε και να υποστηρίξετε όλα όσα πιστεύετε. Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αναλάβετε δράση και να αναλάβετε την ευθύνη για τον κόσμο που θέλετε να δημιουργήσετε και την πραγματικότητα στην οποία θέλετε να εισέλθετε.

Δεν είμαστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη. Κάνοντας συνδέσεις, μοιράζοντας τις ιστορίες μας, ακούγοντας άλλες ιστορίες, δημιουργούμε το θεμέλιο της κοινωνίας και της ανθρωπότητας. Ας το εμπιστευτούμε. Ας εμπιστευτούμε την ιστορία μας και ας ανοιχτούμε στο ταξίδι μας, ας ανοιχτούμε στο ποιοι είμαστε, και σε όλα όσα μας εμπνέουν.

Ας βρούμε την αυτοπεποίθηση να μοιραστούμε την αλήθεια μας, να μιλήσουμε για τις αδυναμίες μας και τις δυνάμεις μας και ας γιορτάσουμε τις ιστορίες των άλλων. Το μοίρασμα και η ενσυνείδητη ακρόαση είναι η έμπνευση, η εξέλιξη και η αλλαγή στον κόσμο.

Καλή Νέα Σελήνη!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στους Διδύμους“. Πραγματοποιείται την Κυριακή 02 Ιουνίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

53 views0 comments
bottom of page