top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Σκορπιό



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Σκορπιό που πραγματοποιούνται στις 19 Μαΐου

Στις 19 Μαΐου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Σκορπιό. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές για απελευθέρωση, καθαρισμό και αλλαγές στη ζωή μας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που κυβερνάει τον θάνατο, την αναγέννηση και την πνευματική μεταμόρφωση.

Υπό το φως της Πανσελήνου στο Σκορπιό, όλοι θα σκεφτούμε πού και πως μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα από τον αληθινό αυθεντικό μας εαυτό.

Οι ακτίνες του φωτός της Πανσελήνου θα τρυπήσουν τις μάσκες μας, τα βαριά μας παλτό, τα φορτία μας και θα μας βοηθήσουν να τα απελευθερώσουμε και να τα ρίξουμε στο έδαφος.

Δεν χρειάζεται πια να τα κουβαλάμε. Δεν χρειάζεται πια να εμποδίζουμε να ζούμε αληθινά, να εμποδίζουμε το ποιοι είμαστε πραγματικά. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και επιτρέψτε στον εαυτό να τα απελευθερώσει όλα. Επιτρέψτε όλα να πάνε στο φως και να γίνουν ένα με το φως.

Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε μέσα σας, να ξεκουραστείτε στη γαλήνη της εισπνοής και της εκπνοής σας, όπου συμβαίνει η απελευθέρωση. Εκεί, επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει οτι δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει όλα. Αξίζετε να τα απελευθερώσετε όλα.

Κάθε Πανσέληνος είναι μια ισχυρή στιγμή απελευθέρωσης. Όμως, η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι μια εποχή όπου μπορούμε να ταξιδέψουμε ακόμα πιο βαθιά μέσα στον εαυτό μας και να καταλάβουμε τι μας κρατάει πίσω. Να καταλάβουμε ποια είναι αυτά που μας προκαλούν και τι χρειάζεται να καθαρίσουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στο μέγιστο δυναμικό μας.

Πώς νιώθετε όταν ζείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας; Πώς είναι όταν αρχίζετε να ζείτε από έναν χώρο αληθινής αυθεντικότητας; Ποιοί γίνεστε;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που διερευνά η Πανσέληνος στο Σκορπιό. Παρόλο που ίσως να μην απαντηθούν όλα σε μια μέρα, μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε τα θεμέλια υπό αυτήν την ενέργεια.

Καθώς αυτή η ενέργεια μας ζητά να σκεφτούμε την κατεύθυνση μας και το μονοπάτι στο οποίο περπατάμε, θα χρειαστεί να εμβαθύνουμε σε αυτό.

Η ενέργεια του Σκορπιού δεν ασχολείται με το τι κάνετε, αλλά με το πώς κάνετε ό, τι κάνετε.

Η ψυχή σας ήρθε σε αυτή τη ζωή με ένα σχέδιο, αλλά αυτό το σχέδιο δεν περιείχε ανθρώπινα ιδανικά ή ανθρώπινες συνθήκες. Η ψυχή σας δεν έφτιαξε χάρτη για το ποιοι θα είναι οι φίλοι σας σήμερα, για το που θα ζείτε σήμερα, με τι θα ασχολείστε σήμερα. Η ψυχή σας είναι πέρα από αυτά τα πράγματα.

Η ψυχή σας ήρθε για να μάθει, να βιώσει, να νιώσει, να διδάξει, αλλά το σημαντικότερο, η ψυχή σας ήρθε για περιπέτεια. Και εξαρτάται από εσάς, να επιλέξετε ποια περιπέτεια θέλετε να ζήσετε. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς σε ποια περιπέτεια θέλετε να οδηγήσετε την ψυχή σας σε αυτήν εδώ τη ζωή.

Η ψυχή σας γνωρίζει ότι ανεξάρτητα από το μονοπάτι, τις επιλογές, τις ενέργειες ή τις αποφάσεις που κάνετε, αυτό που έχει μόνο σημασία είναι αυτό που εσείς δημιουργείτε μέσα από αυτές τις εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν λάθος μονοπάτια σε αυτή τη ζωή. Στην πραγματικότητα, κάθε εμπειρία τόσο καλή, κακή, μεγάλη, ή μικρή σας ωθεί πάντα προς το μονοπάτι σας και σε ευθυγράμμιση.

Σε αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχουν λάθος στροφές, μόνο επιλογές που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα.

Κάθε μέρα παίρνετε μια απόφαση για το πώς επιθυμείτε να δείτε τον κόσμο.

Κάθε μέρα μπορείτε να αποφασίσετε αν πρόκειται να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να επιστρέψετε στην άνεση και στην ασφάλεια όσων γνωρίζετε ήδη.

Κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο. Είναι όλα μια επιλογή που απλά χρειάζεται να κάνετε.

Η ζωή είναι γεμάτη από επιλογές, και ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα είναι μέρος της περιπέτειας.

Υπάρχει μια βαριά ενέργεια γύρω από αυτή την Πανσέληνο που θα μας τραβήξει την προσοχή και θα μας ζητήσει να ακούσουμε τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μας.

Είναι σημαντικό να είμαστε ευγενικοί και υπομονετικοί με τους εαυτούς μας και να επιτρέψουμε στη μαγεία της Πανσελήνου να κάνει το έργο της.

Απλά αφιερώσετε λίγα λεπτά για να παραμείνετε ακίνητοι. Η Πανσέληνος θα σας καθοδηγήσει σε ό, τι χρειάζεστε να απελευθερώσετε. Έτσι θα μπορέσετε να γίνετε περισσότερο από αυτό που αληθινά είστε, απαλλαγμένοι από τα δεσμά της κοινωνίας, των σκέψεων και των προσδοκιών.

Είστε πιο ισχυροί, πιο όμορφοι, πιο επιτυχημένοι, πιο έξυπνοι, πιο υπέροχοι από ό, τι συνειδητοποιείτε. Είστε πιο συντονισμένοι με την ψυχή σας από ό, τι συνειδητοποιείτε. Εμπιστευτείτε λοιπόν τη σοφία, εμπιστευθείτε τη σιωπή, εμπιστευτείτε τη γαλήνια φωνή που αναδύεται όταν είστε συντονισμένοι με όλα όσα βρίσκονται μέσα σας.

Οι απαντήσεις που αναζητάτε δεν βρίσκονται έξω από εσάς. Δεν είναι απαραίτητο οι απαντήσεις να είναι μεγάλες. Οι απαντήσεις που σας δίνει η καρδιά και η ψυχή σας είναι οι αγνές και απλές αλήθειες που συχνά χάνονται κατα μήκος του μονοπατιού σας.

Οι καθαρές και απλές αλήθειες για το ποιοι είμαστε, για το σκοπό μας, για το σχέδιο της ψυχής μας, μας καλωσορίζουν και μας χαιρετάνε στην καθημερινότητά μας.

Η ζωή μας στην ουσία δεν είναι οι μεγάλες, οι μεγαλοπρεπείς στιγμές. Η ζωή μας είναι τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν όταν είμαστε απασχολημένοι με άλλα σχέδια.

Όταν εστιάζουμε την προσοχή μας στα μικρά, τα μεγαλύτερα πράγματα φαίνεται να φροντίζουν τον εαυτό τους. Έτσι, ενώ σκέφτεστε το μονοπάτι σας και πώς να εισέλθετε στην πληρότητα της ύπαρξής σας, ξεκινήστε με τα μικρότερα πράγματα.

Ξεκινήστε με τα καθημερινά πράγματα. Ξεκινήστε με τα πράγματα με τα οποία περνάτε περισσότερο χρόνο και δείτε πώς αυτό βοηθάει να μεταμορφώσετε αργά τον κόσμο σας από μέσα προς τα έξω.

Σε έναν κόσμο που επικεντρώνεται πάντα στο να έχει όλο και περισσότερα, παραβλέπουμε πολύ εύκολα τη μαγεία της κάθε ημέρας. Εξαρτάται από εμάς να ανακαλύψουμε την αλήθεια σε αυτό και να βρούμε τα θαύματα και την ευγνωμοσύνη στα καθημερινά μικρά πράγματα.

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι τρυφερή αλλά συγχρόνως ισχυρή. Αυτή είναι η στιγμή για να διερευνήσουμε την αλχημεία της μεταμόρφωσης. Είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε όχι σε αυτό που κάνουμε, αλλά στο πώς το κάνουμε και να θυμόμαστε ότι είμαστε πάντα στο σωστό μονοπάτι, στο δικό μας μονοπάτι.

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Πανσέληνος στο Σκορπιό“. Πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Μαίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!

84 views0 comments
bottom of page