top of page

Η Δύναμη του 3- Η Ενεργειακή Σημασία

Updated: Jun 3, 2022



Η Δύναμη του 3 – 3 Μαρτίου 2019 – 333. Η Ενεργειακή Σημασία

Ο χρόνος είναι μια απατηλή ιδέα για να κατανοηθεί. Πολλοί όμως που έχουν ταξιδέψει πέρα από αυτήν εδώ τη διάσταση, σε άλλα βασίλεια έχουν ανακαλύψει ότι ο χρόνος δεν υπάρχει. Ο χρόνος είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.

Παρόλο που τα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν σε επίπεδα, στην πραγματικότητα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Όλα όσα θα μπορούσαν ποτέ να υπάρχουν και έχουν υπάρξει συμβαίνουν τώρα. Εδώ και τώρα. Απλά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο, σε αυτόν τον τρίτο πλανήτη από τον Ήλιο, έχουμε συντονιστεί για να βλέπουμε τα πράγματα με αρχή, μέση και τέλος.

Είναι μια σημαντική διαδικασία στο γήινο ταξίδι μας να δούμε τα πράγματα σε επίπεδα και να δούμε την αιτία και τη συνέπεια των πράξεών μας.

Αλλά, αν ο χρόνος όπως τον γνωρίζουμε είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση, ποιά είναι τότε η σημαντικότητα της ημέρας όπως η 3η Μαρτίου; Έχει πραγματικά κάποια σημασία;

Η 3η Μαρτίου 2019 ξεκλειδώνει τον αριθμολογικό κώδικα του 333, καθώς είναι η τρίτη ημέρα του τρίτου μήνα σε χρονιά που το άθροισμα της είναι το 3 (2+0+1+9=1+2=3).

Ενώ το ημερολόγιο είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση, οι αριθμοί γεννήθηκαν από το Σύμπαν. Οι αριθμοί δεν εφευρέθηκαν. Οι αριθμοί έγιναν μάρτυρες στην προσπάθεια να κατανοήσουμε το Σύμπαν στο οποίο ζούμε.

Για να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημα της ζωής, του διαστήματος και της γήινης ύπαρξής μας, παρατηρήσαμε τη φύση. Τα πάντα στη φύση ακολουθούν ένα μαθηματικό κώδικα τάξης και ακολουθίας.

Κοιτάζοντας τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο μας επέτρεψε να κατανοήσουμε τη δημιουργίακαι το ταξίδι μας μέσα από την ιστορία της γέννησης, της ζωής και του θανάτου.

Οι πρώτοι μαθηματικοί και αριθμολόγοι ενθουσιάστηκαν με τον αριθμό 3 και πίστευαν ότι είχε ισχυρό δημιουργικό δυναμικό.

Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει την ύλη και την ικανότητα έκφρασης και δημιουργίας σε αυτόν τον 3διάστατο κόσμο.

Ο αριθμός 3 είναι το δομικό στοιχείο της ζωής όπως το γνωρίζουμε. Αντιπροσωπεύει την αρχή, τη μέση και το τέλος. Αντιροσωπεύει το άθροισμα του ποιοι είμαστε- νους, σώμα και ψυχή.

Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και την εξωτερική έκφραση. Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει επίσης την υψηλότερη αλήθεια και την εσωτερική μας φωνή, την καθοδήγηση που πάντα γνωρίζει τον τρόπο για να μας δείχνει το μονοπάτι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο συμβολισμός και η μαγεία του αριθμού 3 έχουν βαθιά σημασία. Σε αυτήν την 3η μέρα του 3ου μήνα σε ένα έτος με άθροισμα το 3, μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια μοναδική ενέργεια ως υπενθύμιση, ως σημείο αναφοράς για το πού βρισκόμαστε στο ταξίδι μας.

Υπό τη δόνηση του 333, μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε, να δημιουργήσουμε, να εκφράσουμε και να εναρμονίσουμε τον εαυτό μας με το Σύμπαν.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ημέρα για να μοιραστούμε την αλήθεια μας, να γίνουμε δημιουργικοί και να βάλουμε προς υλοποίηση τις ιδέες και τα σχέδιά μας στον κόσμο.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ενέργειες της ημέρας για να αναλογιστούμε την ιστορία της ζωής μας και να διασφαλίσουμε ότι γράφουμε την ιστορία που θέλουμε να διηγηθούμε.

Είμαστε όλοι συν-δημιουργοί σε αυτό το ταξίδι. Παρόλο που δεν μπορούμε πάντα να έχουμε τον έλεγχο των γεγονότων που εμφανίζονται στο μονοπάτι μας, έχουμε τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο επιλέγουμε να τα διαχειριστούμε και να εξελιχθούμε μέσα από αυτά.

Ακριβώς όπως μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε, το ίδιο συμβαίνει και με το Σύμπαν. Όταν εξελισσόμαστε στη συνειδητότητα, όλη η ζωή μεγαλώνει και όλη η ζωή ωφελείται από την ανάπτυξή μας. Η Μητέρα Γη, τα ποτάμια, τα δέντρα, τα αστέρια, οι πλανήτες, είναι η ανάπτυξή μας, η εξέλιξη της συνειδητότητας μας που διατηρεί τη ζωή να ανθίζει.

Έτσι, υπό τον ισχυρό αριθμολογικό κώδικα του 333 μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να αναβαθμιζόμαστε. Μπορούμε να είμαστε υποστηριγμένοι καθώς ευθυγραμμίζουμε το νου, το σώμα και την ψυχή.

Μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε αυτήν την ημέρα ως υπενθύμιση για να συντονιστούμε με το κέντρο και τη δυναμη της υπαρξης μας. Η Δύναμη του 3 μπορεί να διασφαλίσει τις ιερές συνιστώσες της ύπαρξής μας ως μία.

Το 333 θεωρείται επίσης ένα από τα αριθμητικά μοτίβα που χρησιμοποιούν οι άγγελοι μας και οι πνευματικοί μας οδηγοί για να επικοινωνούν και να συνδέονται μαζί μας. Όταν βλέπουμε συχνά αυτό το μοτίβο αριθμών, είναι ένα σημάδι ότι οι άγγελοί μας είναι μαζί μας και μας ενθαρρύνουν να εκφράσουμε, να δημιουργήσουμε και να πούμε την αλήθεια μας.

Τα αριθμητικά μοτίβα είναι ο τρόπος του Σύμπαντος για να επικοινωνεί μαζί μας. Επομένως, σε μια μέρα όπως η 3η Μαρτίου ή όταν βλέπουμε επανειλημμένα τα αριθμητικά πρότυπα, είναι σημαντικό να σταματήσουμε, να δώσουμε προσοχή και να λάβουμε υπόψη τι συμβαίνει την παρούσα στιγμή στη ζωή μας. Τι σκέφτεστε? Τι νιώθετε? Τι χρειάζεται να προσέξετε;

Υπό τη δόνηση αυτής της ημέρας 333, παρατηρήστε τον εαυτό σας. Παρατηρήστε την ιστορία σας, πείτε την αλήθεια σας και επανέλθετε σε ευθυγράμμιση με οποιοδήποτε τρόπο νιώσετε το κάλεσμα.

Ο διαλογισμός μου "Η Δύναμη του 3" μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε και να πλοηγηθείτε στις ενέργειες αυτής της ημέρας.


Για περισσότερα πατήστε εδώ


397 views0 comments
bottom of page