top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της τελευταίας Πανσελήνου για το 2018



H τελευταία Πανσέληνος του 2018 πραγματοποιείται στις 22 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Καρκίνου και αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, την απελευθέρωση και νέα ξεκινήματα ταυτόχρονα. Διαλογιστείτε στις ενέργειες της τελευταίας Πανσελήνου για το 2018.

Η τελευταία Πανσέληνος του 2018 μας βοηθά να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του 2018 και συγχρόνως μας προετοιμάζει για όλα όσα φέρνει το 2019.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα μας ενθαρρύνει να απελευθερώσουμε όλα τα αρνητικά από το 2018 και να αφήσουμε πίσω μας κάθε βάρος που μεταφέραμε μέχρι τώρα. Επίσης, θα μας ενθαρρύνει να παραδοθούμε στη ροή και να εμπιστευτούμε τη σοφία του Σύμπαντος.

Δεν γίνεται να αλλάξετε το παρελθόν, και μη λυπάστε γι’ αυτό διότι δεν σας βοηθάει σε κάτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε μπροστά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε τα απαραίτητα βήματα και πράξεις για να προχωρήσετε μπροστά. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να εξαφανιστούν και να απελευθερωθούν στη Μητέρα Σελήνη για κάθαρση. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με καθαρή, σταθερή βάση.

Μαζί με αυτήν την ενέργεια της κάθαρσης και της ολοκλήρωσης, έχουμε επίσης την ενέργεια των νέων ξεκινημάτων. Είναι σαν αυτή η Πανσέληνος να μας προετοιμάζει για όλα αυτά που θα έρθουν, να μας καθοδηγεί σε ποιες ενέργειες, θέματα και μαθήματα χρειάζεται να στρέψουμε την προσοχή μας για να εργαστούμε τη νέα χρονιά.

Η τελευταία Πανσέληνος του 2018 είναι ιδιαίτερη διότι πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Κάθε φορά που μια Πανσέληνος, ή οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης βρίσκεται σε μηδενική μοίρα σημαίνει άπειρες δυνατότητες και ένα μοναδικό άνοιγμα ευκαιριών.

Μέχρι το 2019, και ακόμη και εν μέρει το 2020, έχουμε έναν νέο κύκλο Εκλείψεων. Οι Εκλείψεις θα είναι ιδιαίτερα αισθητές όταν θα πραγματοποιούνται στον Καρκίνο και στον Αιγόκερω.

Αυτό καθιστά την Πανσέληνο αυτή όχι μόνο την τελευταία του έτους, αλλά και την τελευταία Πανσέληνο στον Καρκίνο για λίγο καιρό. Όλοι οι άλλοι σεληνιακοί κύκλοι του Καρκίνου από εδώ και στο εξής θα είναι συνδεδεμένοι με τις Εκλείψεις και αυτό το θέμα θα συνεχιστεί μέχρι και το 2020.

Η τελευταία Πανσέληνος στον Καρκίνο πρόκειται να ξεκλειδώσει μια νέα Πύλη ενέργειας. Η Πύλη αυτή θα μας δώσει ενδείξεις σχετικά με το τι μπορεί να έχει για εμάς ο νέος κύκλος Εκλείψεων και ειδικά όταν η Έκλειψη θα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη στον Καρκίνο είναι η είσοδος σε αυτό το νέο ταξίδι και θα ξεκινήσει ανοίγοντας το δρόμο προς τα εμπρός για έναν τεράστιο κύκλο εξέλιξης που θα ξεδιπλώνεται για τα επόμενα χρόνια.

Υπό τις ενέργειες της Πανσέληνου στον Καρκίνο, προσπαθήστε να διατηρήσετε γαλήνιο τον νου σας και να μαλακώσετε την ψυχή σας. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με την απαλή, ήρεμη εσωτερική σας φωνή. Προσπαθήστε να ακούσετε τους ψιθύρους και τα μηνύματα του Σύμπαντος που σας καλούν.

Παρατηρήστε το θέμα που σας περιβάλλει. Είναι πολύ πιθανόν αυτή η Πανσέληνος να πει μια ιστορία στην οποία ίσως να επιστρέψετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε αυτήν την ευαίσθητη Πανσέληνο, ίσως να αναδυθούν κάποια θέματα στην οικογενειακή μας ζωή. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που συνδέεται με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Οπότε, δώστε επιπλέον προσοχή σε αυτούς τους τομείς καθώς σε αυτούς θα εκδηλωθεί η μεγαλύτερη ενέργεια αυτής της Πανσελήνου.

Εάν προκύψουν οποιαδήποτε ζητήματα, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε την ενέργεια του Καρκίνου ως οδηγό και να κάνετε πρακτική στη συμπόνια, στη συγχώρεση και στη ανιδιοτέλεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αξιοποιήστε την ενέργεια του Καρκίνου για να δείτε τα πράγματα από την οπτική πλευρά των άλλων και ακούστε με κατανόηση και αγάπη όσους το έχουν ανάγκη.

Μην προσπαθήσετε να δώσετε συμβουλές με την ελπίδα να διορθώσετε μια κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να ακούσετε, γιατί μερικές φορές το μόνο που πραγματικά επιθυμούμε είναι απλά κάποιος να μας ακούσει.

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ευαίσθητα γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, οπότε προσπαθήστε να επιπλεύσετε πάνω από όλα αυτά και να κρατήσετε την ενέργεια σας προστατευμένη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλους, να απαγγείλετε μάντρα, να οραματιστείτε ένα προστατευτικό λευκό φως γύρω σας, να κάνετε διαλογισμό, να κάνετε θεραπεία (ψυχοθεραπεία, ενεργειακή θεραπεία). Όλα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε με ασφάλεια μέσα στις δυνατές ενέργειες της τελευταίας Πανσελήνου του 2018.

Η τελευταία Πανσέληνος για το 2018 αναδύει μια ήρεμη δύναμη αλλά λέει μια μεγαλύτερη ιστορία. Είναι η είσοδος σε μια νέα αποκαλυπτική ενέργεια που θα είναι μαζί μας για τα επόμενα χρόνια.

Επιτρέψτε στο απαλό φως αυτής της Πανσέληνου να σας ξεπλύνει, δώστε ευχαριστίες για όλα όσα σας έχουν δοθεί και όσα έχετε επιτύχει, μετρήστε τις ευλογίες σας και περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Νιώστε τη σύνδεση σας με το Πνεύμα και τη Γη. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είστε μόνοι και γνωρίζετε ότι το 2019 έχει την υπόσχεση ότι θα είναι ένα καλύτερο, φωτεινότερο έτος.

Το 2019 είναι το έτος όπου μπορείτε να συνεχίσετε να γεμίζετε την καρδιά σας. Το 2019 είναι το έτος όπου το φως σας θα λάμψει ακόμα πιο πολύ. Γιατί αυτό και μόνο χρειάζεται ο κόσμος από εσάς. Την αληθινή σας καρδιά και το λαμπερό σας φως!!!

Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο γεμάτη Φως και Αγάπη! Το 2019 να φέρει σε όλους σας υγεία, αφθονία και όλες τις ευλογίες του κόσμου!

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: ” Διαλογισμός – Πανσέληνος στον Καρκίνο”. Πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ


129 views0 comments
Buddha Statue

Contact me

Sessions are held at the Trinity Healing Center as well as via video conference (online sessions)

Trinity Healing Center

Ethnikis Paleokastritsas 63,

Solari,

Corfu, Greece

Tel: 2661 400 379
Mobile: 6971640262

Emailtrinity.healing.centre.info@gmail.com

 © 2016-2024 by Trinity Healing Center

bottom of page