top of page

Νέα Σελήνη στον Τοξότη Δεκέμβριος 2018 | Τελετουργία



Στη Τελετουργία της Νέας Σελήνης στον Τοξότη θα εισέλθετε σε μια χαλαρή και θετική κατάσταση του νου για να τιμήσετε τον εαυτό σας.

Το 2018 ήταν έτος εσωτερικής εξέλιξης. Τώρα που φτάνουμε στον τελευταίο σεληνιακό κύκλο για αυτό το έτος ίσως να σκεφτόμαστε πού βρισκόμασταν και πού κατευθυνόμαστε.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου μας ενθαρρύνει να γιορτάσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει, όλα όσα έχουμε πετύχει. Μας καλεί να αναγνωρίσουμε την εσωτερική εξέλιξη που έχουμε ολοκληρώσει και να τιμήσουμε τον εαυτό μας για το πού βρισκόμαστε σήμερα.

Μας ενθαρρύνει επίσης να απολαύσουμε την περίοδο των γιορτών και να μην ανησυχούμε πάρα πολύ για το μέλλον. Το Σύμπαν έχει ένα σχέδιο και αποκαλύπτεται την τέλεια στιγμή.

Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σε μια πιο χαλαρή και θετική κατάσταση του νου. Θα αξιοποιήσει τις δονήσεις της Νέας Σελήνης για να σας βοηθήσει να τιμήσετε εδώ πού βρίσκεστε. Θα σας βοηθήσει να τιμήσετε τη σκληρή εργασία που κάνατε όλο το χρόνο.

Η εσωτερική εξέλιξη ήταν ένα τεράστιο κομμάτι του 2018, οπότε ακόμα κι αν νιώθετε ότι δεν έχετε κάνει πολλά, γνωρίζετε εσωτερικά ότι ανθίζετε!

Τελετουργία Νέας Σελήνης στον Τοξότη

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 7-17 Δεκεμβρίου 2018

Θα χρειαστείτε:

  • Εργαλεία καθαρισμού επιλογής ( φασκόμηλο ή αρωματικό στικ)

  • Κερί (λευκό κατά προτίμηση)

  • Τον αγαπημένο σας κρύσταλλο *

  • Δραστηριότητα αυτο-φροντίδας / χαράς (πηγαίνετε στο βήμα 7 για περισσότερες λεπτομέρειες!)

* Εμένα με κάλεσε ο Ροζ Χαλαζίας γι’ αυτήν την τελετουργία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε όποιον κρύσταλλο αισθάνεστε σωστό για εσάς και την ψυχή σας. Ρωτήστε τους κρυστάλλους σας ποιος θα ήταν τέλειος για αυτήν την τελετουργία και στη συνέχεια δείτε ποιος σας καλεί.

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία. Ξεκινήστε πρώτα με τον καθαρισμό της αύρας και στη συνέχεια μετακινηθείτε στο χώρο σας. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τον κρύσταλλο σας εάν θέλετε. Εδώ είναι μερικά προτεινόμενα μάντρα για να λέτε, καθώς εξαγνίζετε:

Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

“Καθαρίζω το φωτεινό μου σώμα, καθαρίζω την ψυχή μου, καθαρίζω όλα αυτά που με κρατάνε από το να είμαι ολοκληρωμένος. Καθαρίζω την καρδιά μου, το μυαλό μου και τα χέρια μου. Καθαρίζω τη βάση των ποδιών μου, καθαρίζω τον αυχένα μου, καθαρίζω τον εαυτό μου παντού, ώστε να νιώθω ξεκούραστα. Είμαι φως. Είμαι αγάπη . Είμαι ελεύθερος. Επανέρχομαι στην τέλεια αρμονία.”

Ενώ καθαρίζετε το χώρο σας και τον κρύσταλλο:

“Καθαρίζω το χώρο μου με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Ο χώρος μου είναι ασφαλής και προστατευμένος. Μόνο το φως μπορεί να λάμψει. Όλες οι άλλες ενέργειες αφαιρούνται τώρα. Είμαι καθαρός, αυτός ο χώρος είναι καθαρός. Είμαι φως, αυτός ο χώρος είναι φωτεινός. Είμαι ολοκληρωμένος, αυτός ο χώρος είναι ολοκληρωμένος. Τον γεμίζω τώρα με χαρά και αγάπη. Γεμίζω τώρα αυτό το χώρο με όλα όσα μου φέρνουν Γαλήνη και Ειρήνη. Αυτός ο χώρος προστατεύεται. Αυτός ο χώρος έχει καθαριστεί. Αυτός ο χώρος προστατεύεται. Αυτός ο χώρος έχει καθαριστεί. “

2.) Ανάψτε το κερί σας και τοποθετήστε το ακριβώς μπροστά σας. Πάρτε τον κρύσταλλο σας, κρατήστε τον στα δύο χέρια σας και τοποθετήστε τον στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς σας. Πάρτε 10 βαθιές αναπνοές εδώ. Καθώς αναπνέετε, φανταστείτε το σώμα σας να συγχρονίζεται με την ενέργεια του κρυστάλλου. Φανταστείτε να εισπνέεται και να εκπνέετε την ενέργεια του κρυστάλλου.

3.) Μετακινήστε τον κρύσταλλο στο μέτωπό σας ώστε να ακουμπάει στο τρίτο μάτι. Πάρτε ακόμα 10 βαθιές αναπνοές εδώ.

4.) Μετακινήστε τον κρύσταλλο, στην κοιλιά σας, ώστε να ακουμπάει ακριβώς κάτω από τον αφαλό σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία και πάρτε άλλες 10 βαθιές αναπνοές.

5.) Φέρτε τον κρύσταλλο ξανά στο κέντρο της καρδιάς σας και πείτε το παρακάτω μάντρα ή γράψτε το δικό σας:

“Τιμώ εδώ που είμαι και εμπιστεύομαι ότι όλα ξεδιπλώνονται για μένα τη Θεϊκή στιγμή. Εκτιμώ το σημείο στο οποίο βρίσκομαι και γνωρίζω ότι είμαι στο τέλειο μονοπάτι για μένα και το πνευματικό μου ταξίδι. Τιμώ εδώ που βρίσκομαι και αποδέχομαι όλα όσα έχουν έρθει. Γνωρίζω ότι με έκαναν πιο δυνατό, σοφότερο, πιο ευγενικό και με βοήθησαν να συντονιστώ περισσότερο με την αληθινή μου ουσία.”

6.) Με τον κρύσταλλο ακόμα στα χέρια σας, σηκώστε τα χέρια σας έτσι ώστε ο κρύσταλλος να βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο πάνω από το κεφάλι σας, στο τσάκρα της κορώνας σας. Πείτε το παρακάτω μάντρα ή γράψτε το δικό σας:

“Ανοίγω τον εαυτό μου στα σημάδια και τα μηνύματα του Σύμπαντος. Ανοίγω τον εαυτό μου στα σημάδια και τα μηνύματα των ανώτερων οδηγών και αγγέλων μου. Ανοίγω τον εαυτό μου στην καθοδήγηση της Σελήνης, του Ήλιου και των Αστεριών. Ανοίγω τον εαυτό μου έτσι ώστε να δω το μονοπάτι προς το υψηλότερο πεπρωμένο μου. Με το δώρο του ανοίγματος, προσφέρω χαρά. Γεμίζω τη ζωή μου με χαρά, αγάπη και γέλιο. Γεμίζω τη ζωή μου με χαρά, αγάπη και γέλιο. Και έτσι είναι. “

7.) Πάρτε τον κρύσταλλο σας και τοποθετήστε τον κοντά σας. Τώρα θα κάνετε τη δική σας δραστηριότητα χαράς / αυτο-φροντίδας ως προσφορά υψηλής ενεργειακής δόνησης προς τον εαυτό σας και το Σύμπαν. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που σας φέρνει χαρά και σας γεμίζει. Δεν υπάρχουν όρια και μπορεί να είναι κάτι απλό. Παρακάτω υπάρχουν μερικές προτάσεις:

  • Χαλαρωτικό μπάνιο

  • Μαγείρεμα

  • Δημιουργική δραστηριότητα (π.χ. ζωγραφική )

  • Χορός

  • Τραγούδι / μουσική

Μην αφήνετε το κερί σας αφύλακτο ενώ κάνετε τη δραστηριότητά σας, είναι καλό να το σβήσετε και να το ανάψετε ξανά αργότερα.

8.) Κάντε τη δραστηριότητά σας με τον κρύσταλλο σας κοντά. Αφού ολοκληρώσετε, επιστρέψτε στο κερί σας, ανάψτε το ξανά και καθίστε μπροστά του με τον κρύσταλλο στα δυο σας χέρια κοντά στο κέντρο της καρδιάς σας. Ευχαριστήστε το Σύμπαν, τους οδηγούς, τους αγγέλους και τον εαυτό σας. Φιλήστε τον κρύσταλλο σας για να σφραγίσετε τη χαρά. Κρατήστε τον δίπλα στο κρεβάτι σας για τις επόμενες μέρες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όλη αυτήν την ενέργεια χαράς!

9.) Σβήστε το κερί για να κλείσετε την τελετουργία.

Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!

108 views0 comments
bottom of page