top of page

Λουλούδια και Αγγελική Θεραπεία | Παιώνια


photo on pixabay

Ενεργειακές Ιδιότητες: θεραπεία από απόσταση, στέλνετε αγάπη, υποστήριξη για το μέλλον, ενίσχυση της ενέργειας

Αρχάγγελοι που σχετίζεται: Ραφαήλ και Σάνταλφον

Τσάκρα που σχετίζεται: Βάση, Ιερό και Καρδιά

Θεραπευτική Περιγραφή: Χρησιμοποιήστε την Παιώνια για να διασφαλίσετε ένα υποστηρικτικό σύστημα για τον εαυτό σας όταν γνωρίζετε οτι θα το χρειαστείτε στο μέλλον. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για καταστάσεις όπως ένα χειρουργείο, μια συνέντευξη ή μια σημαντική συνάντηση. Απλά καλέστε την Παιώνια και ζητήστε να σας παρέχει βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Η ενέργεια της Παιώνιας είναι η αγάπη και η θεραπεία, κάτι που την κάνει τέλεια για να στείλετε αυτά τα οφέλη και σε άλλους. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα άνθη για θεραπεία από απόσταση. Για παράδειγμα, εάν ένας φίλος, μια φίλη σας ψάχνει για σύντροφο μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο μπουκέτο με ροζ Τριαντάφυλλα και Παιώνιες.


Μήνυμα από την Παιώνια:


“Ακούω την καρδιά σου να καλεί την οικογένεια και τους φίλους σου που είναι μακριά. Είμαι τώρα μαζί σου για να τους στείλεις θεραπευτικές προσευχές και σκέψεις. Απλά αφέσου και εμπιστεύσου οτι οι αγαπημένοι σου λαμβάνουν τώρα τις ευλογίες που τους στέλνεις διότι η ενέργεια ταξιδεύει μέσα από το δίκτυο των αγγέλων. Ανέξαρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η απόσταση, είναι σαν είσαι μαζί τους εκεί. Δες με τα μάτια του νου οτι τους κρατάς τα χέρια και τους δίνεις ζεστές αγκαλιές γεμάτες αγάπη και στοργή."


"Μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε να βγει από την παρούσα αρνητική κατάσταση που βιώνει. Μπορώ ακόμα και να θεραπεύσω περιοχές ή χώρες που βιώνουν δύσκολες στιγμές και αρνητική ενέργεια. Η διαδικασία είναι απλή: κάθισε μαζί μου, τοποθέτησε το κυριάρχο χέρι σου κοντά στα πέταλα μου και μετά ζήτα βοήθεια για τους αγαπημένους σου ή την περιοχή που έχει ανάγκη"



126 views0 comments
bottom of page