top of page

Λουλούδια και Αγγελική Θεραπεία | Πετούνια


photo by Angela Kritikou

Ενεργειακές Ιδιότητες: ενισχύει τη χαρά, τη διασκέδαση, την παιχνιδιάρικη διάθεση και το γέλιο. Σας συνδέει με τις νεράιδες, επιλύει συγκρούσεις και διευκολύνει την επικοινωνία




Αρχάγγελοι που σχετίζεται: Αριήλ, Γαβριήλ, Ραγουήλ




Τσάκρα που σχετίζεται: Βάση και Καρδιά



Θεραπευτική Περιγραφή: Οι Πετούνιες φέρνουν χαρά και γέλιο σε όλους. Φυτέψτε τες γύρω από το σπίτι σας για να αξασφαλίσετε οτι θα έχετε πάντα χαρά. Οι Πετούνιες βοηθούν στην εκτόνωση της έντασης και ενθαρρύνουν την καλύτερη επικοινώνια. Ενώ όλα τα λουλούδια σχετίζονται με τις νεράιδες, οι Πετούνιες έχουν μια βαθύτερη σύνδεση από όλα τα υπόλοιπα λουλούδια. Είναι ίδιαίτερα συνδεδεμένες με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Τα άνθη τους μοιάζουν με μικρές τρομπέτες, χαρακτηριστικό μουσικό όργανο με το οποίο συνδέεται ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.




Μήνυμα από την Πετούνια: “Η στιγμή για περισσότερο παιχνίδι, γέλιο και διασκέδαση είναι τώρα! Επιτρέψτε μου να απελευθερώσω τη βαριά ενέργεια των διαφωνιών και των συγκρούσεων που στέκονται εμπόδιο στο μονοπάτι σας προς τη χαρά. Λατρεύω να φέρνω ευτυχία σε όλους αυτούς που είναι πρόθυμοι να τη λάβουν. Φανταστείτε πόσο περισσότερη ενέργεια θα έχετε εάν έχετε περισσότερη διασκέδαση. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι εδώ, για να σας βοηθήσω να αυξήσετε την εγκάρδια ενέργεια σας έτσι ώστε να απολαύσετε την κάθε στιγμή της ημέρας σας. Επίσης, βελτιώνω την επικοινωνία και σας βοηθάω να εκφραστείτε με θετικούς τρόπους "



82 views0 comments
bottom of page