top of page

Λουλούδια και Αγγελική Θεραπεία | Αζαλέα


photo by Angela Kritikou

Ενεργειακές Ιδιότητες: σοφία, πνευματική κατανόηση, καθαρισμός θεμάτων από προηγούμενες ζωές, βαθύς διαλογισμός



Αρχάγγελοι που σχετίζεται: Ραζιήλ



Τσάκρα που σχετίζεται: Κορώνα


Θεραπευτική Περιγραφή: Η Αζαλέα είναι ένα λουλούδι το οποίο συνδέεται με την πνευματικότητα και τη σοφία. Η ενέργεια της Αζαλέας είναι ευγενική και διακριτική αλλά συχρόνως βαθιά και δυνατή. Όταν εργάζεστε με την ενέργεια της Αζαλέας, βιώνετε ένα ταξίδι που είναι μόνο για εσάς! Η Αζαλέα θα σας βοηθήσει να μάθετε και να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και την προσωπική σας ιστορία, συμπεριλαμβανομένου και των προηγούμενων ζωών σας.


Φυτεύοντας Αζαλέα στον κήπο σας μπορεί να σας βοηθήσει να εμβαθύνεται στα μονοπάτια της πνευματικότητας. Μπορείτε ακόμα εάν θέλετε να επιλέξετε μια Αζαλέα μπονσάι, η οποία είναι μαγική και αποτελεί ένα υπέροχο διαλογιστικό εργαλείο για το χώρο σας.



Μήνυμα από την Αζαλεα: “Ευγενικά θα κρατήσω το χέρι σου και θα σε καθοδηγήσω στο μονοπάτι της πνευματικότητας. Με μένα στο πλάι σου μπορείς να απελευθερώσεις οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα ώστε να αναδυθούν τα δικά σου μοναδικά πνευματικά χαρίσματα. Έπετρεψε στον εαυτό σου να ανοίξει στον κόσμο της σοφίας. Σέβομαι τη διαδικασία αυτού του ταξιδιού, και έτσι δεν θα σε πιέσω ποτέ να βιαστείς. Θα σε βοηθήσω να αφομοιώσεις κάθε μάθημα, ένα τη φορά, έτσι ώστε συνεχώς να μαθαίνεις χωρίς να πιέζεσαι να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου. Είσαι συνδεδεμένος πνευματικά με τη φύση μέσα από τις πολλές ζωές που έχεις βιώσει, και θα ήθελα να στο υπενθυμίσω αυτό. Όταν βρίσκομαι κοντά σου μπορώ να σε βοηθήσω να καθαρίσεις άλυτα θέματα προηγούμενων ζωών. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε μέσα από το μονοπάτι της πνευματικότητας!"



129 views0 comments
bottom of page