top of page

Λουλούδια και Αγγελική Θεραπεία | Ορχιδέα


photo on pixabay.com

Ενεργειακές Ιδιότητες: συλλέγοντας δυνάμεις για να προχωρήσετε, συνεχίζετε μπροστά, εκπληρώνετε τους στόχους, φτάνετε στα αστέρια, βοηθάει να μην εγκαταλείπετε


Αρχάγγελοι που σχετίζεται: Γιερεμιήλ και Σάνταλφον


Τσάκρα που σχετίζεται: Ηλιακό Πλέγμα, Καρδιά και Κορώνα


Θεραπευτική Περιγραφή: Η ενέργεια της Ορχιδέας σας ανυψώνει όλο και σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Σας υπενθυμίζει οτι αξίζετε τα πάντα και τα καλύτερα και οτι αυτό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο χρειάζεται να επικεντρωθείτε και να εκπληρώσετε. Οι Ορχιδέες δρουν ως υποστηρικτική ομάδα που συνεχώς σας σπρώχνει μπροστά ακόμα κι όταν νιώθετε οτι δεν μπορείτε να συνεχίσετε άλλο. Ή όταν φαίνεται ότι η επιβράβευση είναι πολύ μακριά ακόμα.



Μήνυμα από την Ορχιδέα:


“Με κάθε βήμα που κάνεις, πλησιάζεις όλο και περισσότερο στο στόχο σου. Δεν είναι τώρα η στιγμή να εγκαταλείψεις. Τώρα είναι η στιγμή να σπρώξεις τον εαυτό σου ακόμα λίγο πιο μπροστά. Θα γευτείς τους καρπούς στο πολύ άμεσο μέλλον εάν επιμείνεις τώρα. Συνέχισε για να φτάσεις τα αστέρια. Πάντα να επικεντρώνεσαι στην τέλεια έκβαση, διότι αυτό είναι που αξίζεις πραγματικά. Δεν χρειάζεται να επικεντρωθείς ή να δεχτείς τίποτα άλλο" .



143 views0 comments
bottom of page