top of page

Εργαστήρι-Αγγελικό Ρέικι-Αγγελική Θεραπεία-Αρχάγγελος Σαχιήλ


Αυτό το 2ωρο εργαστήρι απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευόμενους στο Αγγελικό Ρέικι του Trinity Healing Centre.


Οι Άγγελοι είναι μαζί σας κάθε μέρα, κάθε ώρα! Η ζωή σας περιβάλλεται πλέον με την πανέμορφη αγγελική δόνηση κάθε στιγμή!


Το Αγγελικό Ρέικι αποτελεί πλέον ένα ανεκτίμητο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας!


Η καθημερινή σας πρακτική σας φέρνει όλο και πιο κοντά στα αγγελικά θαύματα και την αγγελική αγάπη!


Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ συνδέεται με την ενέργεια του πλούτου, της αφθονίας, της επιτυχίας, της ευημερίας, της συγκομιδής, και της αρμονίας.


Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ σχετίζεται επίσης με τον πλανήτη Δία, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο Ηλιακό μας Σύστημα και μας εμπνέει να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε, να πάρουμε ρίσκα και να επεκταθούμε.


Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Σαχιήλ είναι μεγάλη, φωτεινή, καταπραϋντική και απίστευτα αναζωογονητική. Η φωτεινή του παρουσία αγάπης είναι απίστευτα προστατευτική και μπορεί να φέρει ελπίδα, να εμπνεύσει καθαρισμό και θεραπεία, ενώ παράλληλα να διαγράψει κάθε αρνητική συναισθηματική ενέργεια, την κατάθλιψη και την απόγνωση επανασυνδέοντάς σας με την πραγματική αυθεντικότητα του φωτός και του σκοπού της ψυχής σας. Με άλλα λόγια, μπορεί να σας βοηθήσει να εναρμονίσετε το σώμα σας και ολόκληρη την ύπαρξη σας με ό, τι συμβαίνει στη ζωή σας την παρούσα στιγμή και μέσω αυτής της αρμονίας μπορείτε να ανοίξετε σε μεγαλύτερη ροή ευλογιών στη ζωή σας.


Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ μπορεί να υποστηρίξει με τη διατήρηση της αρμονίας μέσω της επέκτασης και της ανάπτυξης με όλους τους τρόπους, βοηθώντας εκείνους που τον καλούν να εναρμονιστούν με την ροή της αφθονίας, ευημερίας και καλής τύχης.


Εμπνέει την πραγματική αφθονία, φέρνοντας την ομορφιά, την αρμονία, τη δύναμη της ζωής και την ευαισθητοποίηση για τον πλανήτη μας, υποστηρίζοντας την ευημερία όλων των όντων στη Γη. Ως εκ τούτου είναι στενά συνδεδεμένος με τα ζώα, τα φυτά, λουλούδια, φρούτα, έντομα, ωκεανούς, ουρανό, ποτάμια και όλα τα ​​μέρη του πλανήτη.




Εάν έχετε την επιθυμία να συνδεθείτε με αυτή τη μοναδική ενέργεια του Αρχαγγέλου Σαχιήλ, τότε αυτό εδώ το εργαστήρι είναι για εσάς.




Σε αυτό το εργαστήρι



  • Θα λάβετε μια υπέροχη θεραπεία από τον Αρχάγγελο Σαχιήλ για βαθιά ίαση και σύνδεση με με την αφθονία, και την ευημερία σας καθώς και με τον υπέροχο πλούτο της Γης.


  • Θα λάβετε μια δυνατή επίκληση του Αρχαγγέλου Σαχιήλ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας πρακτική


  • Θα λάβετε απαντήσεις σε απορίες και ερωτήματα σχετικά με την πρακτική σας και την εμπειρία σας στο Αγγελικό Ρέικι


Προτείνεται να έχετε μαζί σας τον Μάστερ Κρύσταλλο σας



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού




Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 | 19.00-21.00



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 23 Αυγούστου


Κόστος: 35 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262 | 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

bottom of page