top of page

Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στο Ζυγό



Στη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου 2021 έχουμε μια σημαντική ευθυγράμμιση τεσσάρων κοσμικών σωμάτων, του Ήλιου, της Σελήνης, του Άρη και του Ερμή.


Αυτό το σύμπλεγμα πλανητών είναι γνωστό ως stellium και ενεργοποιεί ισχυρή ενέργεια του Ζυγού, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας με μεγαλύτερη ευκολία.


Θα νιώσουμε υποστήριξη ώστε να βρούμε τη μέση λύση, ειδικά αν πλοηγούμαστε σε συγκρούσεις. Στην πραγματικότητα, λόγω της αρμονικής ενέργειας που περιβάλλει αυτή τη Νέα Σελήνη, εάν αντιμετωπίζετε μια τεταμένη κατάσταση, θα διαπιστώσετε ότι όλοι θα είναι πιο σύμφωνοι και πρόθυμοι να τη δουν με περισσότερη λεπτομέρεια και κατανόηση.


Στη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο Ζυγό, ο Πλούτωνας μετατοπίζεται σε ευθεία τροχιά αφού ήταν ανάδρομος από τις 27 Απριλίου. Αυτός είναι ο πρώτος σε μια σειρά πλανητών που μετατοπίζονται σε ευθεία τροχιά τις επόμενες εβδομάδες. Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι μια περίοδο που σας ωθεί να σκεφτείτε τις αναγεννήσεις στη ζωή σας. Τι έχει πεθάνει ώστε να αναγεννηθεί κάτι νέο; Θα διαπιστώσετε ότι κάθε εύφορο χώμα στη ζωή σας είναι πλέον ώριμο και έτοιμο να αναπτυχθεί.


Διαβάστε περισσότερα εδώ



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 | 21.00


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 05 Οκτωβρίου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

trinity.healing.centre.info@gmail.com

bottom of page