top of page

Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

Updated: Nov 13, 2020



Η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο διαισθητικό ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι βαθιά συναισθηματική και θα μας προσφέρει βαθιά θεραπεία. Θα μας καθοδηγήσει να βγούμε από τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού στη φωτεινή επιφάνεια μιας νέας ανυψωμένης συνειδητότητας.


Ερχόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη για να νιώσουμε. Ερχόμαστε σε αυτά τα σώματα για ένα ανθρώπινο ταξίδι ώστε να ζήσουμε όλα τα συναισθήματα που είναι πιθανά. Μέσω αυτών των συναισθημάτων δημιουργείται η τέχνη, αποκαλύπτονται αλήθειες, συμβαίνει η αφύπνιση και η αγάπη μπορεί να ανθίσει.


Ό, τι χρειάζεται να έρθει στην επιφάνεια, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, θα αναδεύεται μέσα μας. Θα νιώσουμε το ουράνιο τόξο των συναισθημάτων που μας κάνει ανθρώπους. Το ουράνιο τόξο των συναισθημάτων που με πολλούς τρόπους, είναι το δικαίωμα από τη γέννησή μας.


Υπό τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό, καθοδηγούμαστε να καθίσουμε με τον εαυτό μας και μαζί με όλα τα συναισθήματά μας.


Καθοδηγούμαστε να επιτρέψουμε στους βαθύτερους φόβους, τις αγάπες, τις ελπίδες και τα όνειρα, να αναδυθούν από τον πυρήνα μας, πάνω και έξω σε έναν νέο φωτεινό χώρο συνειδητότητας.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 | 20.00



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί το link για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com



bottom of page