top of page

Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στο Λέοντα


photo on pinterest

Το μυαλό στρέφει την προσοχή μας στο μέλλον και πώς να σχεδιάσουμε τα επόμενα χρόνια.


Αυτή είναι μια υπέροχη Νέα Σελήνη για τον καθορισμό τολμηρών και γενναίων προθέσεων. Υπάρχει επίσης υποστηρικτική ενέργεια για να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες στο έπακρο, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρισκόμαστε.


Ο Ήλιος βρίσκεται στην πληρέστερη δύναμή του υπό το ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει μια υπενθύμιση ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινά φαίνονται τα πράγματα να είναι, ο αξιόπιστος Ήλιος θα ανατέλλει ξανά και ξανά.


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 19 Αυγούστου στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα και φέρνει ισχυρή Ηλιακή Ενέργεια. Ενώ αυτή είναι μια Νέα Σελήνη και ο νυχτερινός ουρανός θα είναι σκοτεινός, θα είμαστε σε θέση να συντονίσουμε τον εσωτερικό μας Ήλιο και να φωτίσουμε τα μέρη του εαυτού μας που έχουν κρυφτεί στις σκιές.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού



Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 21.00


Ώρα προσέλευσης: 20.45


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την παρουσία σας δια ζώσης μέχρι και την Τρίτη 18 Αυγούστου λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet

και


Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι

Κέρκυρα


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379 | aggeliki.kritikou@gmail.com

88 views0 comments
bottom of page