top of page

Διαλογισμός – Ενεργειακή Πύλη του Λέοντα 8:8



Ξεκινήσαμε να χτίζουμε νέες σταθερές βάσεις με τις δυναμικές Εκλείψεις στον Καρκίνο-Αιγόκερω. Και τώρα το γαλαξιακό υπερκύμα έρχεται με δυνατή ροή για να πλεύσουμε προς την ενεργειακή Πύλη του Λέοντα 8:8. Τα ισχυρά κύματα ανύψωσης αφυπνίζουν όλες τις ψυχές σε μια παγκόσμια πραγματικότητα που ποτέ δεν γνώριζαν οτι υπήρχε. Ένας κόσμος πέρα ​​από τη Δυαδικότητα!


Η Πύλη του Λέοντα 8: 8 πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου. Είναι η στιγμή της χρονιάς, στην οποία ο πλανήτης μας ευθυγραμμίζεται με τον αστερισμό του Σειρίου και το Γαλαξιακό Κέντρο, δημιουργώντας μια αρμονική ενεργειακή πύλη που ενώνει την «ύλη και την αντιύλη». Είναι ένα ιδιαίτερα γαλαξιακό γεγονός που ενισχύει την ικανότητά μας να ενσωματώσουμε πλήρως τον θεϊκό εαυτό σε φυσική μορφή. Οι ισχυρές ενέργειες της Πύλης του Λέοντα βοηθούν τη Γαία να ταξιδέψει μέσα από τις Χρονοπύλες στις ανώτερες διαστάσεις που φυλάσσονται από τα Βασιλικά Λιοντάρια του Σειρίου στο χθες και στο αύριο.


Αυτή η Πύλη δημιουργεί μια απίστευτη περίοδο επιταχυνόμενης Ανάληψης. Στις 7 Αυγούστου θα ενωθούμε με όλους τους Εργάτες του Φωτός μέσα από ένα μοναδικό διαλογιστικό ταξίδι στην κβαντική ροή της χρυσής σπείρας στο Γαλαξιακό Κέντρο. Θα εισέλθουμε στην Πύλη των Κρυστάλλων στον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, θα συνδεθούμε με την Πύλη του Λέοντα 8:8 και θα εισέλθουμε στην αγνή συνειδητότητα, στο αναξιοποίητο δυναμικό, προχωρώντας στην Πηγή του Δημιουργού.


Μην χάσετε αυτή τη χρυσή ευκαιρία να επιταχύνετε την Ανάληψή σας!



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού




Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 | 21:00 – 22:30

Ώρα προσέλευσης: 20:45



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι

Κέρκυρα


και On-line συμμετοχή μέσω Skype



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379 aggeliki.kritikou@gmail.com

320 views0 comments
bottom of page