top of page

Διαλογισμός – Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο-Κοπή Πίτας


photo on www.enchanted-whispers.com

Το 2020 ξεκινάει με μια δυνατή Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου. Η ισχυρή αυτή Πανσέληνος θα μας καθοδηγήσει σε μια μεταμορφωτική πνευματική αφύπνιση.


Ίσως να αντιληφθήκατε οτι το 2019 δεν είχαμε Πανσέληνο στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή εδώ η Έκλειψη δεν θα περάσει απαρατήρητη!


Η ενέργεια του Καρκίνου θα είναι πολύ δυνατή. Κύματα συναισθηματικής φορτισμένης ενέργειας θα μας προσφέρονται για να μας εμπνεύσουν ώστε να απελευθερώσουμε ότι δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μας.


Αυτή η Έκλειψη Σελήνης συνδέεται επίσης με τις Εκλείψεις που είχαμε τον Ιούλιο του 2019. Οπότε, τα θέματα από εκείνη την περίοδο ίσως επανέλθουν ή ίσως να λάβουμε περισσότερα στοιχεία ή να κλείσουμε κύκλους.


Οι Εκλείψεις είναι σημαντικά σημεία της χρονιάς, καθώς πιστεύεται ότι ευθυγραμμίζουν τα γεγονότα με το μονοπάτι της ψυχής μας ή το πεπρωμένο της ψυχής μας.


Σε μια Έκλειψη Σελήνης, το Σύμπαν ανοίγει μια Πύλη ενέργειας. Αυτή η Πύλη ενέργειας απελευθερώνει κάτι για εμάς για το οποίο δεν ήμασταν αρκετά έτοιμοι να αφήσουμε ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να ανυψωθούμε ακόμα πιο ψηλά.


Ενώ οι Εκλείψεις ανυψώνουν το ταξίδι της ψυχής μας, ο ανθρώπινος εαυτός μας συχνά νιώθει να βρίσκεται σε μια κατάσταση που χρειάζεται να προφτάσει τα γεγονότα. Επομένως, δεν είναι αξιοπερίεργο να βιώνετε έντονες αντιθέσεις.


Όλοι θα νιώσουμε διαφορετικά τις ενέργειες της Έκλειψης στον Καρκίνο. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο αποτελεί μια σημαντική περίοδο, όπου όλοι θα νιώσουμε το κάλεσμα να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε οτι μας βαραίνει.


Με τον διαλογισμό της Έκλειψης Σελήνης στον Καρκίνο θα γίνει και η κοπή πίτας για το 2020 με όμορφα και ενεργειακά δώρα!


Καλώς να είστε μαζί μας!



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 | 20:00


Ώρα προσέλευσης: 19:45


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:

Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


και On-line συμμετοχή μέσω Skype

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

40 views0 comments
bottom of page