top of page

Διαλογισμός Live – Πύλη του Λέοντα/Νέα Σελήνη στον Λέοντα



Η Πύλη του Λέοντα στις 8/8/2021 είναι μια από τις πιο μαγικές ημέρες του Αυγούστου και φέρνει στο μονοπάτι μας ενέργεια υψηλής συχνότητας.


Η ενέργεια στις 8/8/2021 είναι υψηλής συχνότητας καθώς πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Μπορούμε να την αξιοποιήσουμε για υλοποίηση, ίαση και πνευματική εργασία! Συγχρόνως όμως, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέψουμε σε αυτήν την ενέργεια υψηλής συχνότητας να μας οδηγήσει σε καταστάσεις άγχους ή αυξημένων συναισθημάτων.


Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτής της ημέρας για να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να εξασκηθείτε στην αυτο-φροντίδα και να θέσετε προθέσεις για τους επόμενους μήνες.


Η 8/8/2021 είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για τον καθορισμό προθέσεων, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να θέσετε στόχους ή να γράψετε επιβεβαιώσεις για τον εαυτό σας.


Η Πύλη του Λέοντα 8/8 είναι μια Πύλη που ενεργοποιείται με την ανατολή του αστερισμού του Σείριου, τον 'Ηλιο του Λέοντα και την αριθμολογία του 8/8. Το 8/8 λέγεται ότι αντιπροσωπεύει ενεργοποιήσεις του DNA, οπότε αυτήν την ημέρα, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το DNA μας με κωδικούς που αποστέλλονται από τον αστερισμό του Σείριου, που θεωρείται ο Πνευματικός μας Ήλιος.


Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.




Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού



Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:


Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 | 21.00


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:


On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 07 Αυγούστου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

trinity.healing.centre.info@gmail.com





bottom of page