top of page

Διαλογισμός Live – Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη-Wesak




Ένα από τα πιο σημαντικά ενεργειακά γεγονότα του Μαΐου, αν όχι όλης της χρονιάς! Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη πραγματοποιείται στις 26 και θα ντυθεί με πορφυρό χρώμα λόγω της Ολικής Έκλειψης Σελήνης στην Εορτή Wesak!


Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια και δηλώνει ότι οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Κάτι θα βγει ξαφνικά από τη ζωή μας ή θα λάβουμε κάποια σημαντικά νέα.


Κάθε Ματωμένο Φεγγάρι σε Έκλειψη είναι επίσης ισχυρή Πύλη που μας επιτρέπει να κάνουμε κβαντικό άλμα σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας.


Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 26 Μαΐου είναι επίσης πολύ σημαντική διότι πραγματοποιείται την ημέρα της εορτής Wesak. Κάθε χρόνο στην Πανσέληνο Wesak μια Ιερή Πύλη ανοίγει μέσα από τη χάρη του Βούδα και των Φωτισμένων. Αυτή η Ιερή Πύλη προσφέρει στον καθένα μας μια σπουδαία ενστάλαξη Φωτός.


Κατά τη διάρκεια της ενστάλαξης αυτού του αγνού φωτός στον κόσμο μας, ευλογούμαστε και πολλά μπορούν να υλοποιηθούν στη ζωή μας, απλά λαμβάνοντας αυτό το απέραντο φως μέσα στο ιερό μας δισκοπότηρο.


Αυτό το ισχυρό δώρο φωτός μέσα στον πυρήνα μας, υπηρετεί την πραγματική μας ανάγκη για αναπλήρωση. Επίσης, μας υποστηρίζει με το φως που χρειαζόμαστε για τον υπόλοιπο χρόνο, για την υπηρεσία προς την οικογένεια μας, την κοινότητα μας, την εργασία μας, την ανθρωπότητα, για όλα τα όντα και για τη Μητέρα Γη.


Η Εορτή Wesak είναι ένα ετήσιο δώρο αμέτρητου φωτός το οποίο μας προσφέρεται για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο πνευματικό μας μονοπάτι.


Η Πανσέληνος Wesak στις 26 Μαίου αναγγέλει τη νέα πνευματική χρονιά στα εσωτερικά πεδία. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για να ανοίξουμε την πνευματική μας πόρτα. Είναι σημαντική για να τιμήσουμε το πνευματικό μας μονοπάτι και να ολοκληρώσουμε πνευματικά το προηγούμενο έτος ώστε να εισέλθουμε στο νέο έτος πλημμυρισμένοι από ευλογημένο φως.




Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 | 21.00



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 25 Μαΐου



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

Comments


bottom of page