top of page

Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Ταύρο


photo at www.lensdrop.com

Κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα και αποτελεί σημαντική περίοδο για την υλοποίηση και τον καθορισμό προθέσεων.


Παρόλο που δεν μπορείτε να δείτε τη Νέα Σελήνη στον νυχτερινό ουρανό, η ενέργειά της είναι εξίσου ισχυρή με οποιαδήποτε άλλη φάση του φεγγαριού.


Η Νέα Σελήνη του Μαΐου πραγματοποιείται στο αποφασιστικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Νέα Σελήνη μεταφέρει δυνατές ενέργειες και μας προετοιμάζει για τη σημαντική Εποχή των Εκλείψεων που ακολουθεί. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ταύρο μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ξεκούραση και φροντίδα της εσωτερικής μας ευεξίας.


Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας εμπνέει να επιβραδύνουμε, να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα, να απολαύσουμε το άρωμα τους, αλλά και να είμαστε συγχρόνως σταθεροί όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων μας.


Η Νέα Σελήνη του Μαΐου 2021 συνδέεται με τον πνευματικό πλανήτη Ποσειδώνα, που ενισχύει τη διαίσθησή μας και μας βοηθά να δούμε τους υλικούς μας στόχους με ακόμη βαθύτερη αίσθηση διαύγειας. Θα αισθανθούμε πιο γειωμένοι από ότι συνήθως, οπότε είναι πολύ καλή στιγμή να κάνουμε πράξη τα σχέδια μας για την αγάπη και τα χρήματα.


Καλή Νέα Σελήνη!



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 | 20.30



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 09 Μαΐου



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com


bottom of page