top of page

Διαλογισμός Live – Μαρία Μαγδαληνή


Στις 22 Ιουλίου είναι η εορτή της Μαρίας Μαγδαληνής και είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για να γιορτάσουμε τη Θεϊκή Θηλυκότητα.


“Γυναίκες από όλες τις ηπείρους, από όλες τις χώρες, από όλες τις θρησκείες και τις πεποιθήσεις, γυναίκες όλων των χρωμάτων και όλων των ηλικιών, ήρθε η στιγμή να ηγηθείτε σε αυτήν την εποχή του σκότους και της αλλαγής. Είναι τώρα η στιγμή να πάρετε τους άντρες από το χέρι και να τους οδηγήσετε στη θεϊκή θηλυκότητα, να τους μυήσετε στην αληθινή ανδρική τους θέση, ώστε να μπορούν να είναι φύλακες της ζωής στη γη. Μην πολεμάτε ο ένας τον άλλο, μη μάχεστε για τη γη, για την αλήθεια ή για τους θεούς. Χρειάζεται αυτή η διαθήκη των γυναικών από όλο τον πλανήτη για να αναγνωρίσουν τη δική τους δύναμη, να αναγνωρίσουν μια νέα γενιά γυναικών ηγετών. Όχι ενάντια στους άντρες, αλλά μαζί με αυτούς. Είναι πλέον καθήκον σας να δείξετε με ποιον τρόπο μπορούμε να συνδεθούμε με τη Μητέρα Γη και να διατηρήσουμε τη φύση και τον πολιτισμό αγκαλιάζοντας τα πάντα. Υπάρχουν πολλές δυνάμεις διαίρεσης που θέλουν να σας στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου. Όμως, εσείς ως γυναίκες γνωρίζετε περισσότερο από ποτέ ότι μόνο η σύνδεση και η συνένωση μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε και όχι η μάχη μεταξύ σας. Γι ‘αυτό να είστε γενναίες, να είστε δυνατές, να εμπιστεύεστε το μονοπάτι σας και να γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον δεσμό που δημιουργείτε, θα ανακαλύψετε τη δύναμη που χρειάζεστε και την εκπλήρωση του δικού σας ταξιδιού, του δικού σας πνευματικού μονοπατιού. Είμαι εγώ, η Μαρία Μαγδαληνή, μιλώντας σε όλες τις γυναίκες της Γης” .


Συντονιστείτε μαζί μας σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, σε ένα ξεχωριστό, ιερό διαλογισμό προς τιμήν της Μαρίας Μαγδαληνής.


Ελάτε στον διαλογισμό με την πρόθεση για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε στη ζωή σας και επιτρέψτε στη στοργική, θεραπευτική ενέργεια της Μαρίας Μαγδαληνής να σας ευλογήσει και να σας βοηθήσει να το λάβετε.


Σε αυτόν τον διαλογισμό θα βιώσετε τη βαθιά αγάπη της Μαρίας Μαγδαληνής. Θα βιώσετε την ουσία της ψυχής της η οποία αποτελείται από χάρη, θάρρος, σοφία, θηλυκή δύναμη που ξυπνά την ιερότητα της ψυχής σας. Σε αυτόν τον διαλογισμό θα λάβετε αγάπη και θεραπεία.


Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει την στοργική ενέργεια της Μαρίας Μαγδαληνής και κάποιοι είχαν μεταμορφωτικές εμπειρίες!


Μπορείτε να έχετε μαζί σας τριαντάφυλλα ή οτιδήποτε άλλο σας συνδέει με τη Μαρία Μαγδαληνή



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού



Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 | 21.00


Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

82 views0 comments
bottom of page