top of page

Διαλογισμός – Έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη στον Καρκίνο



Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον Καρκίνο πραγματοποιείται μαζί με την πρώτη Έκλειψη γι’ αυτόν το μήνα.

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου μας μεταφέρει στο μέλλον. Είναι γεμάτη ευκαιρίες, σοφία και πνευματικές ενοράσεις. Είναι μια έντονη Έκλειψη, αλλά είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε τις πόρτες και να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε να είμαστε.

Εάν εργάζεστε για ένα στόχο ή θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, να προχωρήσετε ή να αναλάβετε δράση σε ένα μεγάλο έργο, τότε αυτή η Έκλειψη θα σας προσφέρει μεγάλη υποστήριξη και εξέλιξη.

Πρόκειται για μια εξαιρετική Έκλειψη αν ψάχνετε για ευκαιρίες ή αλλαγές. Οπότε, ορίστε την πρόθεσή σας, τοποθετήστε το δορυφόρο σας εκεί έξω και απλά παρατηρήστε πώς το Σύμπαν παραδίδει.

Εάν αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι σε αυτή τη ζωή, τότε η Έκλειψη μπορεί να παρουσιάσεικάποιες ευκαιρίες για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το μονοπάτι σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ανοιχτοί και να πείτε ναι στα πράγματα που έρχονται στο μονοπάτι σας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε πού μπορούν να σας οδηγήσουν!

Κάποιες φορές, προκειμένου να ευθυγραμμιστούμε με τον σκοπό μας, χρειάζεται να αναλάβουμε δράση, ακόμη και αν δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για τη σωστή ενέργεια.

Μερικές φορές, η πράξη της δράσης και το παραστράτημα από το μονοπάτι μας, μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε που χρειάζεται πραγματικά να είμαστε.

Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 | 21:00 – 22:30 Ώρα προσέλευσης: 20:45

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K. Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα

και On-line συμμετοχή μέσω Skype

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Αγγελική Κρητικού 6971640262, 2661 400 379 aggeliki.kritikou@gmail.com

11 views0 comments
bottom of page