top of page

Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στους Διδύμους



Η πρώτη σημαντική κοσμική ευθυγράμμιση για το 2019 πραγματοποιείται με τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων.

Το θέμα αυτής της Νέας Σελήνης θα είναι η επικοινωνία. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα έχουμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τα γεγονότα και τα στοιχεία για να αφυπνίσουμε την αλήθεια μας.

Η αλήθεια είναι υποκειμενική. Όλοι κοιτάζουμε τη ζωή και τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται μέσα από τον έγχρωμο φακό της δικής μας αντίληψης. Υπό την ενέργεια, λοιπόν, της Νέας Σελήνης στους Διδύμους θα χρειαστεί να αποφασίσουμε αν αποδεχόμαστε αυτό που πιστεύαμε μέχρι τώρα ως αληθινό ή είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε .

Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Δεν είναι ποτέ αργά για να κοιτάξουμε τα πράγματα με διαφορετικό φως ώστε να ανακαλύψουμε μια νέα αλήθεια. Και αυτό μας καλεί να κάνουμε η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι επίσης μια υπέροχη περίοδος για να θέσετε προθέσεις και να σκεφτείτε τι θέλετε να κρατήσετε κοντά στην καρδιά σας. Είναι μια περίοδος για να δείτε το όραμά σας ξεκάθαρα ώστε να το εκδηλώσετε σε αυτήν εδώ την πραγματικότητα.

Έχοντας ως πυξίδα την αλήθεια της καρδιάς σας μπορείτε να ανακαλύψετε το δικό σας μαγικό λυχνάρι και οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα.

Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 | 21:00 – 22:30

Ώρα προσέλευσης: 20:45

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K. Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα

και On-line συμμετοχή μέσω Skype

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Αγγελική Κρητικού 6971640262, 2661 400 379 aggeliki.kritikou@gmail.com

18 views0 comments
bottom of page