top of page

Πύλη του Λέοντα Αύγουστος 2019 | Τελετουργία



@sarajohnston13 on Unsplash.com


Η Τελετουργία για την Πύλη του Λέοντα θα ενεργοποιήσει το τσάκρα της καρδιάς και το τρίτο μάτι

Η ενεργειακή Πύλη του Λέοντα είναι ανοιχτή από τις 26 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, αλλά στις 8 Αυγούστου οι ενέργειες βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο.


Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα 2019 εδώ. Αυτό όμως που κάνει το 2019 ιδιαίτερο είναι ότι στις 8:8 έχουμε επίσης την ιερή ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Δία.


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της θηλυκότητας και ευθυγραμμίζεται σε τρίγωνο με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης.


Αυτή η ιερή ευθυγράμμιση πρόκειται να λούσει τον πλανήτη Γη με κύματα θετικής ενέργειας. Τα κύματα αυτά θα ενισχυθούν ακόμα πιο πολύ από τις υψηλές ενεργειακές δονήσεις με το άνοιγμα της Πύλης.


Όλη αυτή η ενέργεια πρόκειται να εισέλθει στο σώμα και την ψυχή μας μέσα από την καρδιά και το τρίτο μάτι, έτσι αυτά είναι τα τσάκρα με τα οποία θα εργαστούμε και θα ενεργοποιήσουμε σε αυτήν τη Τελετουργία.


Πύλη του Λέοντα 2019 Τελετουργία


Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα στις 8 Αυγούστου.


Θα χρειαστείτε:


  • Εργαλείο καθαρισμό της επιλογής σας (κωνάκια, αρωματικά στικ, ενεργοποιημένα σπρευ, φασκόμηλο κτλ)

  • Ημερολόγιο και στυλό

  • 2 κρύσταλλοι της επιλογής σας

  • Ξυπνητήρι (προαιρετικό)


Οδηγίες:


1.) Χρησιμοποιήστε το εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας για να καθαρίσετε την αύρα σας και στη συνέχεια τον χώρο σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας, μπορείτε να λέτε το ακόλουθο:


“Καθαρίζω τον εαυτό μου με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Όλες οι ενέργειες που δεν χρειάζεται πια να μεταφέρω, φεύγουν τώρα από το σώμα μου. Είμαι φως, είμαι ελεύθερος. Είμαι ολοκληρωμένος. Είμαι εγώ.”


Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας, πείτε τα ακόλουθα τρεις φορές:


“Ο χώρος μου καθαρίζεται και προστατεύεται, μόνο το φως και η αγάπη εισέρχεται και βασιλεύει εδώ”.


2.) Καθίστε σε μια άνετη θέση και τοποθετήστε το χέρι πάνω στο τσάκρα της καρδιάς σας (στο κέντρο του στήθους σας). Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι εισπνέετε και εκπνέετε μέσα από την καρδιά σας. Κάντε το αυτό για μερικές αναπνοές.


3.) Τώρα τοποθτήστε το χέρι σας μερικά εκατοστά πάνω από την καρδιά σας. Αρχίστε να κάνετε κύκλους κατά την αντίθετη φορά των δεικτών του ρολογιού, φαντάζοντας ότι είστε ρολόι (το χέρι κινείται κυκλικά αριστερόστροφα). Καθώς κάνετε τους κύκλους, φανταστείτε ότι καθαρίζετε την ενέργεια της καρδιάς σας. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό για 1-2 λεπτά ή έως ότου έχετε κάνει τουλάχιστον 100 κύκλους. Παρατηρήστε τις αισθήσεις που αναδύονται.


4.) Αφού το κάνετε αυτό, αντιστρέψτε τους κύκλους σας για να κινείστε δεξιόστροφα. Καθώς κάνετε αυτούς τους κύκλους, φανταστείτε ότι ανοίγετε και υπερφορτίζετε το τσάκρα της καρδιάς σας. Δείτε εάν μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που ακτινοβολεί από την καρδιά σας και πειραματιστείτε με το να κάνετε τους κύκλους μεγαλύτερους. Επαναλάβετε το για 1-2 λεπτά ή έως ότου έχετε κάνει τουλάχιστον 100 κύκλους.


5.) Τώρα τινάξτε το χέρι σας και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά στο τρίτο σας μάτι που βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου σας. Και πάλι, τοποθετήστε το χέρι σας μερικά εκατοστά πάνω από το τρίτο σας μάτι και, στη συνέχεια, αρχίστε να το καθαρίζετε μετακινώντας το χέρι σας προς τα αριστερά για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια δεξιόστροφα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Καθώς το κάνετε αυτό, παρατηρήστε απλά τις αισθήσεις που έρχονται σε εσάς.


6.) Ξαπλώστε τώρα, πάρτε τους κρυστάλλους σας και τοποθετήστε τον έναν στο τρίτο σας μάτι και τον άλλον στο τσάκρα της καρδιάς σας. Καθίστε εδώ και διαλογιστείτε με τις Αγγελικές Επιβεβαιώσεις.


Καθώς διαλογίζεστε, προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στις ενέργειες των κρυστάλλων που βυθίζονται στο σώμα σας μέσα από το τρίτο σας μάτι και το τσάκρα της καρδιάς.


7.) Καθώς επανέρχεστε από τον διαλογισμό σας, τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας στο πλάι, πάρτε το ημερολόγιό σας και αρχίστε να γράφετε οτιδήποτε αναδύεται. Μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε βιώσατε ή οποιεσδήποτε σκέψεις ή συναισθήματα που αναδύονται. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους αγγέλους ή τους πνευματικούς σας οδηγούς να έλθουν και να σας δώσουν ένα μήνυμα.


Για αυτήν την άσκηση ημερολογίου, σας προτείνω να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στα 20 λεπτά και να αφήσετε τον εαυτό σας να ΄ξεφορτωθεί’ ό, τι είναι στο μυαλό σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να γράψετε χωρίς να σταματήσετε και χωρίς να φιλτράρετε τις σκέψεις σας. Με την εισοδο σας σε αυτή τη ροή μπορείτε να αξιοποιήσετε τα βαθύτερα στρώματα του υποσυνείδητού σας.


Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω παραδείγματα ως καθοδήγηση:


Συγχωρώ τον εαυτό μου για …


Βελτιώνομαι στο …


Μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου περισσότερο από …


Πιστεύω στον εαυτό μου επειδή …


Είμαι πιο διαισθητικός όταν …


Αισθάνομαι πιο ευθυγραμμισμένος όταν …


8.) Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, σκεφτείτε τι έχετε γράψει και δείτε ποιες ιδέες ή μηνύματα έχουν έλθει μέσα από την καταγραφή σας. Ευχαριστήστε τους πνευματικούς σας οδηγούς και τους αγγέλους σας εάν ήταν μαζί σας καθώς γράφατε.


9.) Μπορείτε να μεταφέρετε τους κρυστάλλους μαζί σας όλη την ημέρα ή να τους τοποθετήσετε διπλα στο κρεβατι σας κατά τη διάρκεια την νύχτας.


Είναι σημαντικό να πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό ή λίγο τσάι βοτάνων μετά από αυτήν την Τελετουργία για να βοηθήσετε τις ενεργοποιήσεις να γειωθούν.


Καλή Τελετουργία!

111 views0 comments
bottom of page