top of page

Mindfulness – Διαλογισμός – Ψυχικές Ικανότητες


Ένας νέος κύκλος εργαστηρίων ξεκινάει στο Trinity Healing Centre. Το εργαστήριο Mindfulness-Διαλογισμός θα αποτελείται κάθε φορά από διαφορετική αυτοτελή θεματική ενότητα και θα διεξάγεται 1 φορά το μήνα. Το κάθε εργαστήριο θα περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις mindfulness και θεραπευτικούς διαλογισμούς σχετικούς με το θέμα.  


Η ενσυνειδητότητα (mindfulness) είναι ένα από τα πιο ισχυρά διάθεσιμα εργαλεία που μας βοηθάει να συνδεθούμε με τα συναισθήματά μας και να επικοινωνήσουμε άμεσα με το υποσυνείδητο νου μας. Μας καθοδηγεί με ασφάλεια και αγάπη για να φροντίσουμε και να θεραπεύσουμε τα συναισθηματικά μας μπλοκαρίσματα και να ενισχύσουμε την αυτοεκτιμησή μας στο εδώ και τώρα.  Σε συνδυασμό με καθοδηγούμενους θεραπευτικούς διαλογισμούς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρεις και διαρκείς αλλαγές οπου το φως της ψυχής κυριαρχεί! 


Στο 2ο εργαστήριο Mindfulness-Διαλογισμός θα ασχοληθούμε με τις Ψυχικές Ικανότητες


Σας έχει τύχει κάποια στιγμή να νιώθετε ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και τελικά αυτό να συμβαίνει; Ή ίσως είχατε μια διαίσθηση για το τι θα πει κάποιος πριν το πει; Είδατε ποτέ ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα; Κάποιοι λένε ότι έχουν ψυχικές ικανότητες, αλλά όλοι είμαστε διαισθητικοί σε κάποιο βαθμό.


Τι είναι λοιπόν οι ψυχικές ικανότητες; Είναι αληθινές ή είναι απλά παιχνίδι του μυαλού;


Ποια είναι η άποψη της επιστήμης της ψυχολογίας; Πώς εξηγείτε το φαινόμενο να διαισθάνεστε έναν σεισμό και τελικά να συμβαίνει στην πραγματικότητα αργότερα; Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις εμπειρίες για να μειώσετε το άγχος και να νιώσετε περισσότερη γαλήνη; Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις εμπειρίες για να αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας καθώς και ισορροπία στην καθημερινότητα σας?


Ελάτε να ανακαλύψουμε τις απαντήσεις μαζί μέσα από μια πολύ δυνατή και συγκλονιστική ταινία. Θα χρησιμοποιήσουμε ασκήσεις mindfulness για καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων που προκύπτουν από αυτές τις εμπειρίες. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί με έναν μοναδικό διαλογισμό!  


Δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη εμπειρία ή γνώση.     


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων.  

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2019 | 18.00-21.30  


Κόστος: 25 Ευρώ  


Τόπος Διεξαγωγής: Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα  


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971 640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com


18 views0 comments
bottom of page